reklama
truskafffka
Fanka BB :)
dzień dobry 
Wiecie jaki dziś dzień? tak tak TEN dzień
wyspaliśmy się i zaraz zacznie się szał ciał pakowania
Mati na śniadanie poprosił hotdoga...ok, bułeczka jest, parówka też...dostałam od prezesa wykład jak należy zrobić hotdoga :
"KOCHANA ( i tu już padłam hehe) tylko uważaj, bo trzeba przeciąć bułecke tloche tuuu i tuu ale nie końca bo palówka wyleci"
aaa i wiecie co mi się śniło? MORZE
ach ale było fajne taplanie hehe
Marzycielka wyjeżdżamy dziś wieczorem
ja myślę że jak to nad polskim morzem bywa-podczas urlopu zaliczymy wszystkie pory roku hehe
Za ciebie kciukasy trzymam, najważniejsze że działasz, robisz badania..jak będzie wiadomo z czym człowiek walczy to kolejny krok do przodu, trochę pomocy medycyny i będziesz miała swoje maleństwo...a może ciało cię zaskoczy i maluszek spontanicznie się u ciebie pojawi
Damy Radę 
Tasha no to odliczamy do godziny zero
super tak wiedzieć kiedy królewna pojawi się na świecie 
Kasia bardzo się cieszę ze trafiłaś do takiego lekarza
super plan na przyszły cykl
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Natusia kochany ten twój maluch
współczuję wypadku 
my też swoje przeszliśmy...dwa zabiegi pod narkozą-wodniaki i przepuklina, dwie blizny -na czole i podbródku, martwy ząb (który właśnie mu wypadł i nowy rośnie)...ma już bogate doświadczenia mały prezes
Kinga miłego urlopowania!!!!
Noemi &&&&&&&&&&&& mega zaciśniete
Nullka kurcze dziwna sprawa
wczoraj i test ciążowy i owulacyjny..pozytywny?
jej jakie to wszystko zagmatwane i niesprawiedliwe...tulę
jakim testem testowałaś?
Piranha faaajnie masz z siostrą
dziś chyba troche odetchniesz..tatuś w domu hihi
Wiecie jaki dziś dzień? tak tak TEN dzień

wyspaliśmy się i zaraz zacznie się szał ciał pakowania

Mati na śniadanie poprosił hotdoga...ok, bułeczka jest, parówka też...dostałam od prezesa wykład jak należy zrobić hotdoga :
"KOCHANA ( i tu już padłam hehe) tylko uważaj, bo trzeba przeciąć bułecke tloche tuuu i tuu ale nie końca bo palówka wyleci"

aaa i wiecie co mi się śniło? MORZE

Marzycielka wyjeżdżamy dziś wieczorem
Za ciebie kciukasy trzymam, najważniejsze że działasz, robisz badania..jak będzie wiadomo z czym człowiek walczy to kolejny krok do przodu, trochę pomocy medycyny i będziesz miała swoje maleństwo...a może ciało cię zaskoczy i maluszek spontanicznie się u ciebie pojawi
Tasha no to odliczamy do godziny zero
Kasia bardzo się cieszę ze trafiłaś do takiego lekarza
super plan na przyszły cykl
Natusia kochany ten twój maluch
my też swoje przeszliśmy...dwa zabiegi pod narkozą-wodniaki i przepuklina, dwie blizny -na czole i podbródku, martwy ząb (który właśnie mu wypadł i nowy rośnie)...ma już bogate doświadczenia mały prezes
Kinga miłego urlopowania!!!!
Noemi &&&&&&&&&&&& mega zaciśniete
Nullka kurcze dziwna sprawa
jej jakie to wszystko zagmatwane i niesprawiedliwe...tulę
jakim testem testowałaś?
Piranha faaajnie masz z siostrą
dziś chyba troche odetchniesz..tatuś w domu hihi
Piranha
Kasiu, cynk koniecznie! A najlepiej witaminy typu FertilMan, zawierają już cynk i inne ważne składniki. Jak najbardziej może być B-100 zamiast B-50.
Truskafffko, miłego pakowania :-) (uwielbiałam pakowanie się ale nienawidziłam rozpakowywania po powrocie ;-)). A synek jak zwykle rozbrajające ma teksty
, super chłopak z niego! Mi morze strasznie często się śni bo okropnie za nim tęsknię, super są wieczorne wyjazdy gdyż od rana można się już cieszyć widokiem fal i mew :-) Oj jak ja tęsknię za Bałtykiem! Ano mam nadzieję, że dziś trochę odetchnę.
Truskafffko, miłego pakowania :-) (uwielbiałam pakowanie się ale nienawidziłam rozpakowywania po powrocie ;-)). A synek jak zwykle rozbrajające ma teksty

Witaj truskafffka !!!
Dziekuje, mam nadzieje ze ten lekarz jednak pomoze, choc jej slowa ze jak zolnierzyki sie nie poprawia, to mam sie nie martwic... wybierzemy najlepsze i wpuscimy do ciebie.... i bedzie wszystko ok, troszke mnie dobily, no ale Piranha podala juz liste witamin i bedziemy probowac az sie uda, mamy na poprawe 3m-ce.
Ty szczesciaro, jak ja ci zazdrosze.... super masz, pakuj te walizeczki i wypoczywaj ile sie da. Takie rodzinne wakacje sa najlepsze i wtedy to jest typowy czas rodzinny. Korzystajcie z chwili gdzie jestescie razem. Buziaczki
Dziekuje, mam nadzieje ze ten lekarz jednak pomoze, choc jej slowa ze jak zolnierzyki sie nie poprawia, to mam sie nie martwic... wybierzemy najlepsze i wpuscimy do ciebie.... i bedzie wszystko ok, troszke mnie dobily, no ale Piranha podala juz liste witamin i bedziemy probowac az sie uda, mamy na poprawe 3m-ce.
Ty szczesciaro, jak ja ci zazdrosze.... super masz, pakuj te walizeczki i wypoczywaj ile sie da. Takie rodzinne wakacje sa najlepsze i wtedy to jest typowy czas rodzinny. Korzystajcie z chwili gdzie jestescie razem. Buziaczki
chcialam wam podrzucic troche deszczu, jak zaczelo padac od przedwczoraj tak caly czas pada, no ale w zwiazku z tym ze moje kolezanki .... jedna wybywa do tesciow, druga na d polskie morze, to zostawiam ten deszcz nadal u siebie. Zycze wam wspanialej pogody, my dzis jedziemy na basen, tak wiec ja nie potrzebuje tego sloneczka tak bardzo ja wy.
Piranha a co sadzisz o tym Pregnacare His and Her Conception - 60 tablets - Boots
Piranha
Kasiu, z tego co czytam to zawierają L-karnitynę, L-argininę, cynk i selen, no chyba że o czymś nie wspomnieli. FertilMan ma jednak dużo bogatszy skład ale dopóki do Ciebie nie dotrze to można wcinać inne witaminki ...no chyba, że funduszy brak na chwilowy zamiennik bo te witaminy są jednak dość drogie.
reklama
Podziel się: