reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha a co z cynkie???? Pani doktor kazala kupic cynk, ponoc jest dobre dla leniwych plemnikow???? Kurcze ty mialas witB comp 50 a ja mam 100, co robic???? Chyba ta 100 bede dzielila na pol

reklama
dzień dobry :)

Wiecie jaki dziś dzień? tak tak TEN dzień:-D
wyspaliśmy się i zaraz zacznie się szał ciał pakowania:-D

Mati na śniadanie poprosił hotdoga...ok, bułeczka jest, parówka też...dostałam od prezesa wykład jak należy zrobić hotdoga :
"KOCHANA ( i tu już padłam hehe) tylko uważaj, bo trzeba przeciąć bułecke tloche tuuu i tuu ale nie końca bo palówka wyleci":-D

aaa i wiecie co mi się śniło? MORZE:-D ach ale było fajne taplanie hehe

Marzycielka wyjeżdżamy dziś wieczorem :) ja myślę że jak to nad polskim morzem bywa-podczas urlopu zaliczymy wszystkie pory roku hehe
Za ciebie kciukasy trzymam, najważniejsze że działasz, robisz badania..jak będzie wiadomo z czym człowiek walczy to kolejny krok do przodu, trochę pomocy medycyny i będziesz miała swoje maleństwo...a może ciało cię zaskoczy i maluszek spontanicznie się u ciebie pojawi :) Damy Radę :)
Tasha no to odliczamy do godziny zero :D super tak wiedzieć kiedy królewna pojawi się na świecie :D
Kasia bardzo się cieszę ze trafiłaś do takiego lekarza :D
super plan na przyszły cykl :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Natusia kochany ten twój maluch :) współczuję wypadku :(
my też swoje przeszliśmy...dwa zabiegi pod narkozą-wodniaki i przepuklina, dwie blizny -na czole i podbródku, martwy ząb (który właśnie mu wypadł i nowy rośnie)...ma już bogate doświadczenia mały prezes
Kinga miłego urlopowania!!!!
Noemi &&&&&&&&&&&& mega zaciśniete :)
Nullka kurcze dziwna sprawa :( wczoraj i test ciążowy i owulacyjny..pozytywny?
jej jakie to wszystko zagmatwane i niesprawiedliwe...tulę
jakim testem testowałaś?
Piranha faaajnie masz z siostrą ;)
dziś chyba troche odetchniesz..tatuś w domu hihi

Kasiu, cynk koniecznie! A najlepiej witaminy typu FertilMan, zawierają już cynk i inne ważne składniki. Jak najbardziej może być B-100 zamiast B-50.

Truskafffko, miłego pakowania :-) (uwielbiałam pakowanie się ale nienawidziłam rozpakowywania po powrocie ;-)). A synek jak zwykle rozbrajające ma teksty :-D, super chłopak z niego! Mi morze strasznie często się śni bo okropnie za nim tęsknię, super są wieczorne wyjazdy gdyż od rana można się już cieszyć widokiem fal i mew :-) Oj jak ja tęsknię za Bałtykiem! Ano mam nadzieję, że dziś trochę odetchnę.

Witaj truskafffka !!!
Dziekuje, mam nadzieje ze ten lekarz jednak pomoze, choc jej slowa ze jak zolnierzyki sie nie poprawia, to mam sie nie martwic... wybierzemy najlepsze i wpuscimy do ciebie.... i bedzie wszystko ok, troszke mnie dobily, no ale Piranha podala juz liste witamin i bedziemy probowac az sie uda, mamy na poprawe 3m-ce.

Ty szczesciaro, jak ja ci zazdrosze.... super masz, pakuj te walizeczki i wypoczywaj ile sie da. Takie rodzinne wakacje sa najlepsze i wtedy to jest typowy czas rodzinny. Korzystajcie z chwili gdzie jestescie razem. Buziaczki

chcialam wam podrzucic troche deszczu, jak zaczelo padac od przedwczoraj tak caly czas pada, no ale w zwiazku z tym ze moje kolezanki .... jedna wybywa do tesciow, druga na d polskie morze, to zostawiam ten deszcz nadal u siebie. Zycze wam wspanialej pogody, my dzis jedziemy na basen, tak wiec ja nie potrzebuje tego sloneczka tak bardzo ja wy.

.... to moge kupic juz dzis a fertilman musze porzez ebay, i nie wiem jak dlugo bede czekala.... a czas tutaj odgrywa bardzo duza role, hehehe

Kasiu, z tego co czytam to zawierają L-karnitynę, L-argininę, cynk i selen, no chyba że o czymś nie wspomnieli. FertilMan ma jednak dużo bogatszy skład ale dopóki do Ciebie nie dotrze to można wcinać inne witaminki ...no chyba, że funduszy brak na chwilowy zamiennik bo te witaminy są jednak dość drogie.

reklama
Do góry