reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tasha bardzo się cieszę, że z Sonią wszystko w porządku, oby tak dalej. Przykro mi tylko, ze Ciebie tak boli..

monico Twoja córcia jest śliczna

mama to teraz macie luz blues, wykorzystajcie to ;)

pirania dziękuję za pocieszenie.. mam nadzieję, ze tym krwawieniem to tak, jak mówisz. Biedna Kajusia, tyle cierpi przez te kolki, a człowiek sam nie wiem, jak pomóc

marzycielka to za wpadeczkę &&&&&&&& może właśnie jak wyluzujecie, to się uda

zobaczcie jaki wozek za grosze wylicytowalam :)zaraz bede wystawiac i na sprzedaz :) budka jest fajna bo do samego palaga sie rozklada
01
03
08
10

Daria gratki, masz nosa do aukcji :)
Jagienka dziękuję :) i kciuki proszę trzymać, żeby Rybcia zdrowo rosła :)
Buziak dla Lauruni za te 11 miechów :)
Mama no właśnie, ta tęsknota.. ale korzystajcie z tej wolności, jeszcze pewnie za nią zatęsknicie hihi

Jagienko, no właśnie ja mam coraz większe wątpliwości, że to szkarlatyna. Objawy synka, które opisujesz pasują książkowo do tej choroby a Krzysiu chyba nic z tego na razie nie ma, ma na brzuszku i pleckach delikatny ślad wysypki ale to pozostałość po drobnej wysypce jaką miał spory czas temu w czasie tych upałów, coś go wtedy uczuliło. Krzysiu chyba czuje się dobrze bo zachowuje się tak jak zawsze, ma też apetyt, pasuje mi to wypisz wymaluj do trzydniówki a wtedy nie trzeba faszerować antybiotykami.

natusia
, no właśnie z tego powodu zmieniłam już na Ceclor a i tak są histerie i płacze przy podawaniu, synek jest wybitnie antylekowy i nawet przy dobrym w smaku paracetamolu histerie robi ...boję się, że nie dam rady podać antybiotyk sama bez pomocy M :-(

Tasha, ale to musiał być przesłodki widok! A to owinięcie pępowiną to pewnie kolejne wskazanie do CC?

Mama
, no właśnie jest ciężko bo Kaja ma ataki kolki teraz i cały czas płacze, tego posta pisałam chyba godzinę :-(

A oto widok, którego tak rzadko doświadczam (i nie mam tu na myśli uśmiechu :-D, córka obdarowuje mnie nim codziennie rano a dziś nawet podarowała mi kilka bardziej nieśmiałych wersji w ciągu dnia ;-)):

Zobacz załącznik 486776

Jutro ma przyjechać do mnie ekipa od akwarium, ciekawe co powiedzą.

Ewcik dziekuje :-**********
dobrze ze masz juz to za soba. teraz najwazniejsze zebys mogla szybko dojsc do siebie. a jesli chodzi o pochowek to nie wiem kochana co ci doradzic. zrob tak jak ci serce podpowiada i najwazniejsze ze mogla sie z tym szybko pogodzic i zrobic krok do przodu.

Daria to za ile wylicytowalas ten wozek? :-)

Tasha super ze z Sonia wszystko w porzadku :-)

Piranha Kaja oczywiscie przeslodka :tak:

Ostatnia edycja:
pirania cudny widok, jak Kajusia choć chwilkę może odpocząć i się zdrzemnąć

daria bardzo ładny wózek

marzycielka staram się nie rozmyślać, dlatego też m.in jestem na forum i co nieco Wam odpisuję, zeby po prostu choć na moment myśli odciągnąć od tego tematu..

Pirania no jakie słodkociiii :-)jak sie obudzi to ukochaaaaać :-p

Daria Ty tygrysico zakupowa ;))

Cos to jeszcze miałam ....ale rozmawiałam z mamą i już nie pamietam ..
moje dzieci już śpią ..cały dzień byli na ogrodzie..urzędowali z rodzicami ..ładnie jedzą i ogólnie wszystko si..
kamień z serca:sorry:

komu arbuza?????:-p

Hej dziewczyny.
Przede wszystkim GRATULACJE DLA PATRYSI. Brawo, brawo.
Piranha cudna ta Twoja Kaja i pamiętaj, że z każdym dniem będzie coraz lepiej i już za chwilkę o kolkach zapomnicie. A może jakieś ciepłe okłady na brzuszek, jakiś masażyk... ale to już pewnie wszystko spraktykowałaś. I zdrówka dla synka.
Daria też masz śliczną córcię, aż mi się zamarzyło... hehe.
A tak swoją drogą czy któraś z dziewczyn miała 3 cesarki? Ciekawe czy to bezpieczne. Pewnie dużo zależy od stanu macicy po kolejnych porodach.
Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę swoje maleństwo...
A póki co mam przedsmak "macierzyństwa", karmię szczeniaka na żądanie. Potem znowu idzie w kimkę do następnego karmienia hehe. Na razie za dużo nie wymaga. Mąż już postanowił, że zostanie z nami. Twierdzi, że wierniejszego psa nie znajdziemy jak takiego odratowanego. No to nam się rodzina powiększa.....
Trzymajcie się WSZYSTKIE cieplutko.

reklama
Pirania - faktycznie widok był przesłodki:-), nie mogłam powstrzymać uśmiechu i lekarka też się śmiała, a tą pępowiną moja Migotka jest owinięta od poprzedniego badania echa serca czyli od 25 czerwca, lekarka powiedziała, że mała zrobiła sobie z pępowiny szalik i szelki i jest to kolejna przesłanka do cc:-); życzę Ci kochana, żeby takie widoki Kajka zapewniała Ci codziennie, jest śliczna i kochana:-) i tak słodko śpi...
Mama - wstępnie mam termin cc na 16 sierpnia, ale mam jeszcze ostatnią wizytę u gina 6 sierpnia i być może wtedy przyspieszy mi ten termin, bo się w końcu rozsypię:-D, bawcie się dobrze z Tomem!!!
Truskafffka - no niezła aparatka mi się kroi:-D, ale widok był bezcenny:-)
Daria - fajny ten wózek, pójdzie jak świeże bułki:-), powinnaś założyć jakiś sklep internetowy, bo masz do tego smykałkę
Ewcik - dziękuję za tyle życzliwości, zwłaszcza po tym co przeżywasz... trzymaj się dzielnie kochana...

Do góry