reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama o matko...przykro mi :( oby szwagier szybko wrócił do formy
kurcze w głowie mi się nie mieści, tacy nieodpowiedzialni ludzie.. z takim maluchem w aucie :no:
Kasia pieroooogi...ruskie, z truskawkami...no nie, ślinka mi cieknie!!!!!

reklama
Truskaffka ,Kasia ..dzięki ;((

Kasia mamy do nich 200km...też bym pojechała dzis ,ale opiekujemy się psem znajomych którzy wyjechali nad morze i musze jutro rano pojechac dać jej jeść pić,kwiaty podlać i dopiero możemy jechać ..
koło 8.00 pewnie bedziemy już w trasie ...to jest trasa nad morze więc tam jest zawsze ruch-ze 3 h pojedziemy jak nic....

Truskaffka a ci ludzie dostali 1000zł mandatu i sprawa chyba pójdzie do sądu grodzkiego za narażanie zdrowia i zycia dziecka.....

.... o kurqa... ty masz jeszcze psa sasiadow, zapomnialam. Ty masz taka droge do nich jak prawie ja z lotniska do rodzicow.... no to niby malo 200km ale na polskich drogach, to jedziesz i jedziesz..( ja z Poznania to prawie 3godz). a jak juz niby mozesz to Mily usmiechniety pan policjant zapoda punkty i madacik. Pedz do psa wczesnie rano i wystartujcie wczesniej, moze jeszcze nie bedzie takiego ruchu na drodze.

Natusia dziękuję za wsparcie....
dam znac jak będę coś wiedziała.....

Kasia no dokładnie na polskich drogach dziura goni dziurę a do tego co kawałek radary...i tak pewnie w nocy nie pośpie za dobrze ,ale dzis juz nic nie zrobię niestety...a jutro po 7.00 pojedziemy do psiaka znajomych i w drogę ..jak dobrze,że Tom załatwił na jutro urlop...

..... no wlasnie, niedawno pialas ze maz zalatwil urlop i jak cos to jutro startujecie. Szczescie z tym urlopem w nie szczesciu. Bedzie dobrze, ba musi byc dobrze. Twoj szwagier w szpitalu???? A wiesz co z tym dzieicaczkiem????

Mama, straszne to co opisujesz! Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało. Wszystko będzie dobrze, mocno w to wierzę! W głowie się nie mieści taka nieodpowiedzialność, naprawdę strach samochodem na ulicę wyjeżdżać :-(

Kasiu, i tak mam na nie ochotę! :-) A Twój plan jest jak najbardziej w porządku. Dupek nie ma żadnego wpływu ani na test ciążowy ani na owulacyjny.

Piranha
Kasiu, i tak mam na nie ochotę!
biggrin.gif
A Twój plan jest jak najbardziej w porządku. Dupek nie ma żadnego wpływu ani na test ciążowy ani na owulacyjny.
dziekuje za kolejna rade:), truskafki fuuuu, pomysl ze one maja waznosc az 21 dni.... na pewno ich nie chesz :)

Kasia tak P.w szpitalu...
a dziecko było w foteliku przewożone,ale ponieważ gościu nie miał prawka czyli nie posiadał uprawnien do kierowania pojazdem to taki zarzut bedzie miał postawiony-narażenie zycia i zdrowia dziecka...
no szczęście z tym urlopem..

Pirania dokładnie ,strach wyjeżdżać ..dlatego nie chcę jechac dzis bo musiałabym tez dziś wracać a tu za daleka droga.....
ale jutro o tej porze będą juz dzieciaczki w domu:))

Truskffka paczka boska.Dziekuje kochana jestes.Co do mdlosci ja mialam masakre pamietasz dzien i noc do 16 tyg. wiec lacze sie w bolu.Z poprzednimi chlopakami az tak nie mialam.
A ja znowu pelne obroty.Manusia naspraszala sobie gosci na jutro i sobote bo mamy odpust i rocznice smierci taty.A kto musi naszykowac Ania bo przeciez nie ona ze zwichnieta reka.Padam.Ponadrabiam co u was w nocy

reklama
witam wszystkich
ja tak szybko tylko o wizyce bo nie mam czasu;/ masakra jakas...
wiec wszystko ok pani mowi ze dziecko ma chyba tak ze po polowie spada cisnienie i idzie w ogre i tak co chwile ...we wtorek kolejne ktg i usg wiec sie zobaczy co wtedy :)

Do góry