reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pierogatka no widzisz ..przez tą pogodą tek dzieci roznosi ...a plastelina ,malowanie nie interesuja Ją ?? my w takie dni lepimy całe zoo..rysyjemy farbami ,kredkami ..tworzymy cuda na kiju:):):))

reklama
My już po basenie, ależ tam gorąco było, dach szklany, więc szkoda, że opalić się nie było można;-)
Ollena cóż za promyczek, no wyobrażam sobie tą niespodziankę na porodówce, ja taką przeżyłam na USG:-)
Andziak Gabriel piękne imię, zawsze mi się podobało!!!! Moja koleżanka dowiedziała się teraz, że będą mieli 4 córkę, nie muszę Ci mówić, jak bardzo pragnęli syna! Jeszcze tak patrzyli na mnie, że mi się za czwartym razem udało, że spróbowali jeszcze raz.

storczyki 005.jpg mama musze Ci sie pochwalic bo wiem ze uwielbiasz kwiaty,

witaj Axarai, tak mi sie przypomniało, moja kolezanka ma 5 sióstr a dopiero 7 z kolei najmłodszy trafił sie chłopiec ( jej brat), takze znajmi mogą jeszcze próbowac

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KATE :)))) szał macicy ;))) ile storczyków :))))
no pięknie ,pieknie kochana ...rozumiem ,że w jednym miejscu bo musiałaś z parapetów pościągać??

a do mycia podłóg użyj wody z octem ...a na koniec przemyj podłoge wodą z płynem do podłóg i bedzie si ..

Axarai basenowo mówisz :cool2:

mama dokładnie tak, musiałam posciagac z parapetów, mam w planie dokupic jeszcze 6 tylko brak czasu ostatnio,
dzieki tak tez zrobie z tymi podłogami jutro od rana

Dzieki dziewczyny!

Andziak ja tak samo mialam...wzdychalam do ubranek, plakalam wrecz i zagladalam do wozkow. Rozumiem Cie ale bedzie dobrze, urodzi sie synek i bedzie idealny :-) Btw moj mial byc Gabriel!

Ewcik bo przytulanko bylo dzien przed i w owu, bylam pewna co do chlopca (nie znalam plci, w 14tc zobaczylam na usg cos miedzy nogami) a sie zdziwilam i przeczy to calkiem teori :-)

reklama
Kate ja mam zewnętrzne rolety ,ale tylko u góry na 4 oknach tam gdzie spimy ..na dole mam plisy w oknach ..
zrób,zrób..ocet doczyści elegancko ..ja się tak szarpałam po szpachlowaniu ..co umyłam to podłoga biała ..a po occie pieknie zeszło ..tylko potem trzeba "zabić " jego zapach wiec wymyłam wodą z płynem do podłóg..

pozwodzenia kochana ..

po piwie mam banie ...ale siara :sorry: jedno piwo i ........ odlot ;)))

a gdzie to nasz Truskaffcia ???

Do góry