P
patrysia*
Gość
WITAM
Dzisiaj na urodzinki do taty takze fajno fajno w gronie rodzinki posiedze
)
Co do zdrowia dziecka ono najwazniejsze!
Mojej siostry synek(młodszy o miesiac od Alanka)walczył o życie przez 3 doby podpięty pod respirator...ma chore serduszko i juz za sobą 2 operację nawet jaderka operację dodatkowo...to dzieicątko przeszło bardzo dużo...teraz jak patrzę ile ma w sobie radości jak się pięknie rozwija to serce sie kraja nasz kochany słodziak :* mam dwóch zdrowych synusiów i chcę aby tak samo było z moim Marcelusiem
)wiem ze jest zdrowy ale tak na prawdę dowiem sie tego w 100% po porodzie...
NATUSIA tzn.może troszkę opowie jak to było
ja i M juz więcje dzieic nie chcieliśmy mieć i wsio zaczełam sprzedawać ale po czasie jak Alanek podrósł zaczełam myślec o 3 baby instynkt we mnie na nowo się wrodził...chciałam spróbowac ten 3 ostatni raz na córcię(nie licząc wpadki to czwartego na pewno nie będziemy mieć gdyż nie mamy na to warunków ani sił...3 spokojnie nam starczy)ale M na poczatku mówił ok ale tak za 5 latek i zgodziłam sie aż nagle coraz bardziej potrzebowałam byc teraz w ciaży i tu M kategorycznie na NIE!i po prostu zostało liczyć prze ze mnie na wpadkę
)i tak sie stało poniosło nas w noc sylwestrową i jest Marcelek
ja happy bo bardzo chciałąm a M mieszane uczucia miał bo wolał jak juz to poczekac ale potem juz sie cieszył i teraz my razem juz happy
)
Dzisiaj na urodzinki do taty takze fajno fajno w gronie rodzinki posiedze
Co do zdrowia dziecka ono najwazniejsze!
Mojej siostry synek(młodszy o miesiac od Alanka)walczył o życie przez 3 doby podpięty pod respirator...ma chore serduszko i juz za sobą 2 operację nawet jaderka operację dodatkowo...to dzieicątko przeszło bardzo dużo...teraz jak patrzę ile ma w sobie radości jak się pięknie rozwija to serce sie kraja nasz kochany słodziak :* mam dwóch zdrowych synusiów i chcę aby tak samo było z moim Marcelusiem
NATUSIA tzn.może troszkę opowie jak to było