reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:)

Dzisiaj na urodzinki do taty takze fajno fajno w gronie rodzinki posiedze:))

Co do zdrowia dziecka ono najwazniejsze!
Mojej siostry synek(młodszy o miesiac od Alanka)walczył o życie przez 3 doby podpięty pod respirator...ma chore serduszko i juz za sobą 2 operację nawet jaderka operację dodatkowo...to dzieicątko przeszło bardzo dużo...teraz jak patrzę ile ma w sobie radości jak się pięknie rozwija to serce sie kraja nasz kochany słodziak :* mam dwóch zdrowych synusiów i chcę aby tak samo było z moim Marcelusiem :))wiem ze jest zdrowy ale tak na prawdę dowiem sie tego w 100% po porodzie...

NATUSIA
tzn.może troszkę opowie jak to było :p ja i M juz więcje dzieic nie chcieliśmy mieć i wsio zaczełam sprzedawać ale po czasie jak Alanek podrósł zaczełam myślec o 3 baby instynkt we mnie na nowo się wrodził...chciałam spróbowac ten 3 ostatni raz na córcię(nie licząc wpadki to czwartego na pewno nie będziemy mieć gdyż nie mamy na to warunków ani sił...3 spokojnie nam starczy)ale M na poczatku mówił ok ale tak za 5 latek i zgodziłam sie aż nagle coraz bardziej potrzebowałam byc teraz w ciaży i tu M kategorycznie na NIE!i po prostu zostało liczyć prze ze mnie na wpadkę:))i tak sie stało poniosło nas w noc sylwestrową i jest Marcelek :D ja happy bo bardzo chciałąm a M mieszane uczucia miał bo wolał jak juz to poczekac ale potem juz sie cieszył i teraz my razem juz happy :))

reklama
hahahahaaaa Pierogatka dałaś czadu ;)))) witaj kochana wtorkowo :))

Nullka ,Ewcik ja teraz nigdzie nie jadą na urlop ..pisałam już ,że teraz elewacja :tak:...dzieci miały atrakcje: góry ,Zuza półkolonię, teraz 2 tyg .na Pomorzu ...starczy tego dobrego ..teraz wzięłam urlop ,żeby być z dziecmi ..mąż dziś ostatni dzień w pracy i też do kńca m-ca bierze wolna;)
mamy 2km od siebie ślizne jeziorko ze strzeżoną plażą to tam sie będziemy byczyć jak pogoda dopisz :)

Kociątka ja mam 33 lata skończone i mega pragnę dzidzi ,mąż to samo ,ale widzisz lipaaa na całej linii od 2,5 roku nic ....a wierz mi mam siłę i chęci i nawet niektórzy się w głowe pukają ,że się decyduję mają syna i córkę ....i nie pomaga tłumaczenie,że ja chcę dziecko a nie kolejną płeć..
nie rozumiem co to za tekst ,że mają syna i córkę mam wszystkich w domu:confused:

wczoraj na spacerze Dominik mówi ,że moglibyśmy mieć jeszcze 2 dzidziusiów ...
a ja Mu mówię ...ale zobacz teraz idę z Wami za rękę a mam tylko 2 ręce to jak bym dała radę z jeszcze dwoma???

i wiecie co odpowiedziała Zuza??
mamto zobacz..za jedną rękę Cię trzymam,ale druga mam wolną to niosłabym dzidziusia..
Dominik od razu powiedział to samo ,że,też by nosił na jednej a druga mamę trzymał ...

no i co ???
jedne dzieci nie chcę rodzeństwa bo trzeba by się zabawkami dzielić a moje mi takie teksty walą niewiadomo skąd....
i oczywiście musiałam szybko temat zmienić bo mi sie oczy zaszkliły ..

Nullka jak tam tempka kochana ??

Ewcik tulę bo wiem jak samoocena spada po poronieniu ....trzymaj sie ..ja też musiałam odczekać ze staraniami po poronieniu ..mimo,że miałam samoistne w maju to w czerwcu miałam laparo i kazali pół roku poczekać aż się wszystko zabliźni...

Tasha jak u Ciebie na froncie ??

pozdrawiam i siadam do kawki..

patrysia , i tak to kobietka dopieła swego :)

ja wybywam z tego częstochowskiego piekiełka , bo żyć się tu nie da przez te dni , wróce w czwartek
zaszywamy się na wsi
dzisiaj pogoda do bani 13 stopni i pada , zimno - współczuje pielgrzymom

czesc mama,
tak podłogi umyte i faktycznie efekt szybki, dom sie błyszczy, najstarszy syn wczoraj mi pomagał,
pomysł z octem juz "sprzedałam " wczoraj kuzynce, która sprzata po remoncie

Czesc!

Mama, mam nadzieje ze Wam sie uda! 2,5 roku to rzeczywiscie duzo czasu, jednak w koncu musi zaskoczyc i tyle... Dzieciaczki masz fajnie podrosniete, wiec masz troche inna sytuacje - ja mam maluszka. Z calego serca zycze Ci II kreseczek i zdrowego babla:-)

Milego dnia! Moj bedzie pracowity dzisiaj, trzeba rodzinke przygotowac do wyjazdu na wies

reklama
Do góry