Hello! Dopiero teraz mam internet, przyznam ze wstydem

, że przeczytałam dość pobieżnie zaległości bo Kaja nie śpi.
Truskafffka,
Kasia i
Kinga, wklejam raz jeszcze Kajutka ze złowrogą minką (Krzysiu ją rano obudził a tak sobie słodko spała pod kołderką na maminym łóżku ;-)).
Zobacz załącznik 497847
misia, możesz łykać B-50 już od zaraz

, łykany w FL podnosi progesteron.
Kinga, super skok, zaciskam kciuki! &&&&&&&&&&&
natusia, super to wygląda, trzymam kochana kciuki! &&&&&&&&&&&&
Kasiu, ja bym na wszelki wypadek zatestowała by w razie plusika zażyć dupka. Zaciskam kochana kciuki! &&&&&&&&&&&
Tasha, mi też Twoja Sonia troszkę przypomina Kajutka jak była w jej wieku

Nocki to ja lubię najbardziej bo Kaja śpi jak aniołek, budzi się na chwilkę po około 4 godzinach, pocmoka na leżąco i znów odpływa :-)
Daria, ale śliczna wyprawka!
Aga, zachodź szybciutko w ciążę a mina szefa będzie bezcenna

Testy owulacyjne można robić tak samo jak ciążowe o czułości 10 mIU/ml, ja zawsze polecam 12 dpo choć zdarza się, że test coś pokaże wcześniej, zależy to od tego kiedy zagnieździł się zarodek. Blada kreska na teście owu nie oznacza jednak ciąży a spadające wciąż stężenie LH, test ten krzyżuje się z hCG dopiero na poziome 10 mIU/ml i kreska testowa jest wówczas równie mocna albo jeszcze mocniejsza jak kontrolna. Tak więc tylko pozytywny test owu wskazuje na ciążę, gdy jest negatywny (kreska testowa bledsza od kontrolnej) to wskazuje na LH - tak czytałam :-)
Magda, powiedz mi kochana (bo wydaje mi się, że to pytanie z Twojej branży :-)) - czy niesymetryczne fałdki na nóżkach mogą oznaczać coś złego typu dysplazja stawów biodrowych albo wzmożone napięcie mięśniowe?
Czarodziejko, też zwalam na przesilenie jesienne, ależ mi uśmiech od ucha do ucha wpełzł na twarz jak napisałaś o tych upałach :-), ja to się powinnam urodzić w innej strefie klimatycznej. Krzysiu zasnął o 15 a Kaja jak zwykle nie, czy ja się doczekam chwili kiedy dzieci w dzień przysną o tej samej porze
Martucha, a ile trwała u Ciebie faza lutealna? Odliczam już godziny, minuty i sekundy do weekendu :-)
tatusiekm, poczytaj wytyczne tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html (zielona czcionka) i tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4951.html#post8666826 (niebieska czcionka) :-)
Mama, come back to us!