reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Martuchaa - może może kto wie ,ale by jaja były hihi znowu by było z wyskoku dzidzi bo już raz tak zrobiliśmy metodą stosunku przerywanego dorobiliśmy się dzieciny ,no ,ale nie utrzymało się biedactwo , a teraz znowu tą metodę zastosowaliśmy i to było w sam ból owulacyjny no nic poczekamy zobaczymy dziś tempka poszła trochę w górę.

dzien dobry:)
znow lekko w nocy bolalo mnie podbrzusze ale to chyba od ciężaru nadii;/ tak to nic jedynie pobolewa mnie dzis krocze;/ nie wiem od czego moze sie rozciaga skora;/ dzis wizyta zobaczymy czy cos sie ruszylo:) chociaz bardziej sie boje niz przed pierwszym porodem;p
axari pewnie za chwile bedzie na sali albo juz jest:)

Martuchaa- wiem jak to jest my się staraliśmy pól roku i nic kompletnie potem powiedziałam sobie ,że pójdę do pracy skoro i tak nie wychodzi i zabezpieczyliśmy się raz metodą stosunku przerywanego i od razu zaszłam :tak:bo o tym nie myślałam i teraz zrobiliśmy to samo jakoś tak wyszło wypiłam ze dwa piwa M mnie dopadł ja go spychałam ,ale gdzie tam nie dał się no i potem dopiero założył gumkę bo dłuższym czasie więc wszystko możliwe ,ale ja i tak czuję ,że @ będzie bo mnie brzuszek pobolewa już tylko to trochę za wcześnie zwykle mnie boli dzień przed najwyżej,a gdzie tu do 17ego.
Daria- może to dlatego się boisz bo wiesz na co idziesz ,a przed pierwszym porodem to człowiek jeszcze nie wie za bardzo o co chodzi , ja się boję już teraz porodu mimo ,że jeszcze nawet w ciąży nie jestem....chyba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka witam się gorąco !!!!

Daria zaciskam z całych sił &&&&& żeby maluszek wyszedł szybciutko :tak:

to sytuacja u mnie Obserwacja cyklu - enpr.pl ja się już szykuję na następny cykl bo ten już się kończy :tak:

Miłego Dnia Życzę Wszystkim !!!!

Wielkie kciukasy ale Axari :tak:

Ostatnia edycja:
maz do mnie co to na ciebie 2 godzinki i po wszystkim a nie z jakims znieczuleniem 8 godzin;/ on to mnie pociesza :-D bo on za nic nie chce zebym wziela znieczulenie woli mnie masowac i wszystko tylko nie znieczulenie ;p

Kinga- zdrówka życzę :tak:
ja się zaopatrzyłam już w podpaski bo to nigdy nic nie wiadomo tym bardziej ,że rano miałam taki dość silny ból w brzuchu ,a teraz to mnie ćmi jak na @ ,ale to za wcześnie....

Hello!

Martucha, ale chodzi Ci o ten niebieski barwnik wskazujący wysokość tempki czy o coś innego? :-)

basal_001.png

Co do pH to Merck ma podobno paski o szerszej skali pH-Indicator strips pH 2.0 - 9.0 individually sealed | Merck Millipore Poland. Najbardziej zalecana metoda pomiaru to nabranie śluzu szyjkowego na palec czy patyczek kosmetyczny i przyłożenie do paska, niektóre dziewczyny wsuwają pasek do środka. Śluz szyjkowy ma wyższe pH jak ten z niższych partii. U mnie była susza i też miałam problem z pomiarem ;-)

misia, oby się jednak cykl jeszcze nie kończył bo to by oznaczało bardzo krótką FL :-(

Kinga, jakby była gorączka powyżej 38 to ja bym wzięła na wszelki wypadek Paracetamol. Dużo zdrówka dla Ciebie!

Czekam na wieści od Axarai i cały czas kciuki zaciskam :-)

reklama
nie mam gorączki, tylko katar i gardło mnie boli. wczoraj na noc wziełam tylko polopiryne S. temp zmierzyłam tak jak codziennie to robię o 5 i potem już spać nie mogłam...:( zrobiłam sobie płukankę z szałwii..

ja to mam pecha.... :/

Do góry