reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:)

Jestem dumna z mojego synka on taki chętny do szkoły:))

Ale katarek ma i juz zabieramy sie za niego...no cóż nieuniknione bo tam dzieci juz miały jak i Pani też schorowana(dzisiaj juz w domku jest i zastępstwo inna Pani)...

No i co ja czytam :D

DARIA GRATULACJE!!!!:D DUŻO SIŁ I WRACAJCIE DO NAS Z FOTECZKAMI!!:))w koncu hihi

NULLKA:(( tak mi przykro :** ja ogólnie etz mam taką zasadę ze jak juz to w dniu @ albo jak sie spóźnia a tak nie ma co...tulaski ogromne!!
MAGDA poprawy humorku :)) jak i rozwiązania problemu!:))
MISIA aj aj to się porobiła:/
MAMA zdrówka!i powodzenia w otwarciu/prowadzeniu salonu:))

reklama
natusia, Kinga, misia, Aga, nullka, kobietka - kciuki za Wasze jutrzejsze tempki!
Kasiu za mnie możesz puścić bo lece w dół... ale spodziewałam się tego. wiec spoko :)

Nullko przykro mi:( a ja myślałam że tu wesoło bedzie u ciebie... no ale @ nie ma wiec nie wiadomo!
Misia widze tempka sie trzyma ok:)
Czarna przykro mi że @ jednak:/
Daria gratulacje!:happy:
mama zdrówka!

a ja nadal chora jeszcze katar meczy i to gardło :/

Zbieram się do pracy, u nas pada wiec rowerem dziś nie pojadę. parasol w dłoń i mykam....
jakoś dziś nie mam ochoty na nic.....

Daria gratulacje .Mam nadzieje ze tez tak dochodze jak ty z tym moim rozwarciem.
Nullka przykro mi takie rozbudzone nadzieje najgorsze.
A ja dzis znowu mam wycieczke z Bartkiem do Poznania.I do tego okropna pogoda
Ja narazie na porodowke sie nie wybieram ale jesli ktos chce mi podac swoj numer tel. to zapisze

Ostatnia edycja:
Daria gratuluję serdecznie - cieszę się ogromnie, że udało się rzutem na taśmę przed północą!!!! Coliowi życzymy dużo miłości i niech rośnie duży i śliczny:-D

Mama: wow fajne plany - kciuki za ich realizację - to bardzo dobry pomysł - na pewno się uda!
Czarna: skoro nowy cykl zaczęłaś to &&&&&&& żeby tym razem była dzidzia!
Misia: ja też mam takiego mechanika,że ma kolejki na 2 tygodnie w przód - współczuję i tulam mocno!
nullka: spokojnie kochana - daj sobie czas do terminu spodziewanej @ - to jeszcze nic nie znaczy, że jest bledsza niż wczoraj. Ja mocno dalej trzymam &&& i tulę cię mocno - wiara czyni cuda!
Kinga: trochę może spaść tempka zważywszy na to, że ty przeziębiona to może być zakłócona:tak:
magda: każdy ma czasem gorszy dzień - nigdy nie zanudzasz - od tego tu jesteśmy żeby dzielić razem smutki i radości - przytulasek dla ciebie i czasem trzeba oczy oczyścić żeby piękniejsze były:)
natusia: moje dziecko codziennie i bez wyjątków jest w przedszkolu od 7:30 do 16:30, a ty masz poczucie winy;-) co prawda jak po nią przychodzę to wcale chętna nie jest żeby iść do domu... a rano jak wstaje i oczy otwiera to już migem się ubiera, bo chce jak najszybciej do przedszkola:)

wiecej nie pamiętam...idę śniadanko zrobić.
Ale dziś paskudna pogoda - pojechałam wcześniej do przedszkola, żeby zapłacić, a kobiety od płatności jeszcze nie było - i tak codziennie od 2 tyg. się rozmijamy - zaraz minie miesiąc i nie zdążę zapłacić;-)

Hmm nie chce mi się nic jesc a tylko bym słodkie jadła:/ no i zamiast zjeść normalnie śniadanie to zajadam sie czekolada:/ a dopka taka duża juz jest...

MARTIKA :*

Cześć dziewczynki dziś jestem później bo no właśnie w nocy przyszła @ :tak: i ja zostałam bez tabletek więc z rana szybcikiem do apteki bo mi dała popalić no cóż u mnie nowy cykl nastał nic nie poradzę i teraz to chyba zaczekamy do tych zaplanowanych staranek.
Daria- jesteś wielka , odwaliłaś kawał dobrej roboty , Colin witaj na świecie
Nullka- przykro mi ,ale pamiętaj puki jest baldzioch jest nadzieja może to jeszcze wcześnie i dlatego taki bladzioch:tak:
Piranha- dzięki za kciuki ,ale już po ptokach jak to się mówi
a ja co kawka i nowy cykl zaczynam Tworzyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martuchaa- tak to nie mój czas jeszcze pozostaje mi Wam kibicować i Was wspierać w Waszych starankach ,a jeśli pani dr da wcześniej zielone światełko to będziemy działać idę w tej sprawie 18tego na wizytkę pogadać kiedy to dokładnie będzie.

reklama
widzę, że dziś ruch niewielki;)wypiłam dwie herbaty od rana i dalej mnie telepie z zimna - kurka jak ja nie cierpię jesieni
:eek:do tegokręgosłup mnie boli i nic tylko bym narzekała...dobija mnie ta szaruga za oknem:(
kobietka
: przynajmniej będziesz mogła do staranek się dobrze przygotować:)
Martuchaa: przygotowania widzę pełną parą - będziesz miała monitoring cyklu?
Patrysia: jedz, jedz - póki bezkarnie mozesz:)))

może się zabiorę za pracę to mi cieplej się zrobi:-D

Do góry