reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy poroniłam?

Witajcie, kochane. Potrzebuję rady.
Przy ostatniej owulacji czułam, że się udało. Po tygodniu pojawiły się pierwsze objawy - podwyższona temperatura, ból w podbrzuszu, tkliwość piersi i później lekkie mdłości. Coraz bliżej miesiączki i wtedy dzień przed terminem pojawiło się krwawienie. Nie zdążyłam nawet zrobić testu. Objawy zniknęły, temperatura unormowała się, pozostał tylko ból brzucha - ale nie był on dokuczliwy. Krwawienie nie było intensywne, ale z bardzo małymi skrzepami krwi. Trwało 3 dni, 4 i 5 dnia pojawiło się brązowe plamienie. Nadal czuję brzuch, ale nie jest to ból.
Czy możliwe, że poroniłam w 4 tygodniu?
Miesiączka była od 30.10 do 03.11, owulacja około 13.11, a krwawienie od 27.11.
Dziękuję za odpowiedzi.

reklama
Nasze odczucia nie muszą równać równać rzeczywistości. Dla 99.9% starających się kobiet każdy cykl "to ten". Jeśli nie masz dowodu, że ta ciąża była to nie mówimy o biochemie ani poronieniu.

Do góry