reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Hej Babolce.
Na imię M ma jeszcze czas
, za mną chodzi Rafałek
, młode Łukasza chcą ale wśród sąsiadów i znajomych jest ich sporo. Myślimy nad "normalnym" imieniem, żaden Kacper, Wiktor, Igor i te co są teraz popularne. U mojego ojca było 6 braci
(3 dziewczynki umierały zaraz po urodzeniu), więc po raz 4 nie będziemy ryzykować
.
Zmykam po zakupy bo mam spotkanie w UP i młodym trzeba jeść naszykować, bo ciocia ich pilnować będzie, Juli w nocy gorączkował:-(.
Na imię M ma jeszcze czas

Zmykam po zakupy bo mam spotkanie w UP i młodym trzeba jeść naszykować, bo ciocia ich pilnować będzie, Juli w nocy gorączkował:-(.
Ostatnia edycja:
Martusia GRATULACJE :-)
ale będziesz miała obstawę :-)
oby Juli już nie gorączkował ... co to za moda??? sio gorączko sio!!!!!
misia to kiedy się umawiamy ??? ;-) życzę spokojniejszych nocek by Natalcia je całe przesypiała :-)
madziara żyjesz ????? terminatorze nasz ???? jak Julek ?? jak Nelinka ??
Madzieńka bez znieczulenia ???? ja takiemu leczeniu mówię NIE ....
co do kropelek to wiesz ze nie zapytałam ... w sobotę będę u babci to się wypytam ;-)
maltanka gratki dla Hubcia - kolejny pływak nam rośnie
mi Ernest mówił ze jak Gabi nurkuje to się wynurza i od razu woła mama mama mama i już nie chce z tatą pływać ;-)
talia u nas tv chodzi dość często ale szczerze to Gabi olewa telewizora
i nawet jak jej wyłączę w połowie bajki to nie reaguje negatywnie .... powiem Wam ze mnie to zastanawia ... bo np siostrzeńcy męża byli od małego wychowywani bez tv i potrafią wszystkich terroryzować że nie zjedzą bez bajki ...... u nas tv nie jest zakazany może dlatego nie jest taką atrakcją ;-)
marz byłam w tym sklepie
szczerze spodziewałam się czegoś lepszego ;-) mają dużo rzeczy ale te Panie same nie wiedzą co tam mają i średnio doradzają
jak pytałam o większe ilości np jeśli chodzi o Mikołajki to zaczęły kręcić że One to nie wiedzą bo to trzeba sprawdzać czy dostawca tyle ma, czy da się sprowadzić a rabaty to nie bo to nie One ustalają cenę .... no ręce mi opadły - ale ja jestem przyzwyczajona do innego systemu pracy z klientami hhehehe ;-)
na dworze piękne słoneczko :-) trzeba będzie skorzystać
ale będziesz miała obstawę :-)
oby Juli już nie gorączkował ... co to za moda??? sio gorączko sio!!!!!
misia to kiedy się umawiamy ??? ;-) życzę spokojniejszych nocek by Natalcia je całe przesypiała :-)
madziara żyjesz ????? terminatorze nasz ???? jak Julek ?? jak Nelinka ??
Madzieńka bez znieczulenia ???? ja takiemu leczeniu mówię NIE ....
co do kropelek to wiesz ze nie zapytałam ... w sobotę będę u babci to się wypytam ;-)
maltanka gratki dla Hubcia - kolejny pływak nam rośnie
mi Ernest mówił ze jak Gabi nurkuje to się wynurza i od razu woła mama mama mama i już nie chce z tatą pływać ;-)
talia u nas tv chodzi dość często ale szczerze to Gabi olewa telewizora
marz byłam w tym sklepie
szczerze spodziewałam się czegoś lepszego ;-) mają dużo rzeczy ale te Panie same nie wiedzą co tam mają i średnio doradzają
jak pytałam o większe ilości np jeśli chodzi o Mikołajki to zaczęły kręcić że One to nie wiedzą bo to trzeba sprawdzać czy dostawca tyle ma, czy da się sprowadzić a rabaty to nie bo to nie One ustalają cenę .... no ręce mi opadły - ale ja jestem przyzwyczajona do innego systemu pracy z klientami hhehehe ;-)
na dworze piękne słoneczko :-) trzeba będzie skorzystać
witajcie
Wlasnie zbieram sie do pracy, Jula w przedszkolu
Jaki spokoj
marta gratki za trzeciego muszkietera
madzienka to stacyjkowo to bajka o metrze? hmm jesli tak to zawsze ogladalismy ją wszyscy troje i odgadywalismy jaka to moze byc stacja

niestety kolorowanek nie widzialam
Ala trzymamy kciuki, dziewczyny maja racje w internecie jest duzo wymyslonych historii, nie czytaj. Lekarze wiedza co robic i trzeba im zaufac. trzymamy moznokciuki, zeby juz bylo po strachu!
karlita co sie dziwic, ze Gabinie przepada za TV jak jej mama ciagle inne atrakcje zapewnia

oki zmykam sie zbierac
Wlasnie zbieram sie do pracy, Jula w przedszkolu
marta gratki za trzeciego muszkietera
madzienka to stacyjkowo to bajka o metrze? hmm jesli tak to zawsze ogladalismy ją wszyscy troje i odgadywalismy jaka to moze byc stacja
niestety kolorowanek nie widzialam
Ala trzymamy kciuki, dziewczyny maja racje w internecie jest duzo wymyslonych historii, nie czytaj. Lekarze wiedza co robic i trzeba im zaufac. trzymamy moznokciuki, zeby juz bylo po strachu!
karlita co sie dziwic, ze Gabinie przepada za TV jak jej mama ciagle inne atrakcje zapewnia
oki zmykam sie zbierac
Ostatnia edycja:
Witam sie z rana...
Ja juz w pracy ale jeszcze nie pracuje bo czekam na kolezanke bez ktorej nie rusze:-)wiec jest czas na BB....
Karlita widac ze obsluga dba o klienta no nic zostaje internet moze cos z woj.lubelskiego, gdyby cos bylo w okolicach to moj M bedac w trasie zawsze moze odebrac nasz zakup...ale najpierw zdecydujmy czy kupujemy wspolnie czy indywidualnie...
Misia kazde dziecko jest inne ale wydaje mi sie ze zabawki edukacyjne w kazdej postaci sa ok
Pieknie za oknem choc zimno ale lepiej tak niz szarowka oby sie utrzymala taka aura...milego dnia mamuski:-)
Ja juz w pracy ale jeszcze nie pracuje bo czekam na kolezanke bez ktorej nie rusze:-)wiec jest czas na BB....
Karlita widac ze obsluga dba o klienta no nic zostaje internet moze cos z woj.lubelskiego, gdyby cos bylo w okolicach to moj M bedac w trasie zawsze moze odebrac nasz zakup...ale najpierw zdecydujmy czy kupujemy wspolnie czy indywidualnie...
Misia kazde dziecko jest inne ale wydaje mi sie ze zabawki edukacyjne w kazdej postaci sa ok
Pieknie za oknem choc zimno ale lepiej tak niz szarowka oby sie utrzymala taka aura...milego dnia mamuski:-)
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
marta gartuluje trzeciego muszkietera

ale bedziesz miała chłopów w domu

madzienka katar juz lżejszy więc ok

maltanka dzięki za pocieszenie, ale woda naprawde sięga mi do uszu

a ja dzisiaj urlpouję bo małż ma jakieś spotkanie
a moje dziecię dziś nadzwyczaj łaskawe bo spaliśmy wszyscy do 8

bosze ale się wyspałam
lece robić kawę, jak któraś nie piła to zapraszam

było słońce i uż go nie ma
a i jeszcze z tego konkursu jelpa dostaniemy zabawkę!!!jeszcze niczego w życiu nie ywgrałam
marta gartuluje trzeciego muszkietera

madzienka katar juz lżejszy więc ok

maltanka dzięki za pocieszenie, ale woda naprawde sięga mi do uszu

a ja dzisiaj urlpouję bo małż ma jakieś spotkanie

a i jeszcze z tego konkursu jelpa dostaniemy zabawkę!!!jeszcze niczego w życiu nie ywgrałam
Czesc Dziewczynki
Marta Gratulacje!!!!
Nasze wyniki ok. Poziom zelaza sie podniosl. Szczepienia nam przesuneli na listopad. Po chorobie musi byc przerwa. Proboje sie uczyc , ale przy Filipie to masakra...
Ala: Trzymamy kciuki
A no i rozszerzamy diete
Marta Gratulacje!!!!
Nasze wyniki ok. Poziom zelaza sie podniosl. Szczepienia nam przesuneli na listopad. Po chorobie musi byc przerwa. Proboje sie uczyc , ale przy Filipie to masakra...
Ala: Trzymamy kciuki
A no i rozszerzamy diete
Cześć!
Marta Gratuluję!
A ja zaraz zbieram sie bo z gabi na ćwiczenia , wysyłam dziś M o zaraz z pracy przyjedzie a sama troszkę na ciuchy mam okazję skoczyć, może coś wyszperam....
Miłego dnia
Marta Gratuluję!
Gratuluję ze dostaniecie zabaweczkę!!!! Miłego urlopowania ciesz sie tym wolnym piątkiema ja dzisiaj urlpouję bo małż ma jakieś spotkaniea moje dziecię dziś nadzwyczaj łaskawe bo spaliśmy wszyscy do 8
bosze ale się wyspałam
Powodzenia w rozszerzaniu.....A no i rozszerzamy diete
A ja zaraz zbieram sie bo z gabi na ćwiczenia , wysyłam dziś M o zaraz z pracy przyjedzie a sama troszkę na ciuchy mam okazję skoczyć, może coś wyszperam....
Miłego dnia
maltanka
Fanka BB :)
witajcie niby słoneczko wychodziło, a zimno
my zaraz idziemy jakieś śniadanko robić i babcia ma do nas dzisiaj przyjechać, pewnie zaraz się zjawi
wiecie co do tych prezentów mikołajkowych, nie wiem czy takie same uda się zrobić, bo każde dziecko lubi co innego, ta ma to, ta ttamto, więc nie wiem czy uda nam się coś wymyślić żeby wszystkim dzieciakom się podobało, może lepiej było by ustalić w jakich przedziałach cenowych się mieścimy i samemeu coś kupić
co o tym myślicie?
talia zapomniałam wczoraj dopisać, ja bym uważała z tą telewizją, Gabi jest jeszcze za mała, a podobno to ni8e wpływa dobrze na rozwój, mój H dopiero teraz zaczął się interesować bajkami i to obejrzy stacyjkowo i odchodzi, jak był mniejszy to prawie wcale przy nim nie wlączaliśmy telewizora
madzienka mi się wydaje, że źle go zrozumiałaś
nam też na początku tak mówił, ale chodziło mu o to, że niemowlęta do 6 miesiąca instynktownie wiedzą, że muszą wstrzymać oddech pod wodą, a starsze dzieci już nie
dlatego nie nurkują, muszą się tego nauczyć
... inaczej prowadzą zajęcia dla niemowlaków, a inaczej dla dzieci w takim wieku jak nasze
misia ja nie pomogę, zawsze mam problem z prezentami

asienka fajnie, że wyniki lepiej
my zaraz idziemy jakieś śniadanko robić i babcia ma do nas dzisiaj przyjechać, pewnie zaraz się zjawi

wiecie co do tych prezentów mikołajkowych, nie wiem czy takie same uda się zrobić, bo każde dziecko lubi co innego, ta ma to, ta ttamto, więc nie wiem czy uda nam się coś wymyślić żeby wszystkim dzieciakom się podobało, może lepiej było by ustalić w jakich przedziałach cenowych się mieścimy i samemeu coś kupić

talia zapomniałam wczoraj dopisać, ja bym uważała z tą telewizją, Gabi jest jeszcze za mała, a podobno to ni8e wpływa dobrze na rozwój, mój H dopiero teraz zaczął się interesować bajkami i to obejrzy stacyjkowo i odchodzi, jak był mniejszy to prawie wcale przy nim nie wlączaliśmy telewizora

super że Hubcio nurkował, widzę że jakieś zmiany nastąpiły w nauczaniu w Motyczu jak my jeszcze chodziliśmy to pan Bmówił że tak duże dzieci już nie nurkują co mnie dziwiło, bo niby dlaczego nie....na podzamczu nurkujemy na każdych zajęciach...brawo dla Hubercika
![]()
madzienka mi się wydaje, że źle go zrozumiałaś

aaaaa.....co można kupić dwulatce??? i to dwa prezenty...bo jeden od nas, drugi mamy zakupić za moją mamę, bo nie ma jak pojechać do sklepu a na niedzielę potrzeba....
misia ja nie pomogę, zawsze mam problem z prezentami

A właśnie wracając do zainteresowań....CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ KOLOROWANKI ZE STACYJKOWA??

asienka fajnie, że wyniki lepiej

reklama
Madzieńka tu masz linki :-)
ja się dzisiaj zapytam w naszej księgarni jak nie mają to moze sprowadzą ;-)
już tak kilka książek u nich zamawiałam ;-)
STACYJKOWO Kolorowanki ze Stacyjkowa | PRACA ZBIOROWA » Księgarnia Gandalf
tu masz na chomikuj można ściągnąć i wydrukować ;-) bez konta ;-)
Stacyjkowo - Kolorowanki_ - Chomikuj.pl
ja sobie właśnie wydrukowałam kilka hehheeh
i tu są :-)
Stacyjkowo - kolorowanki dla dzieci FREE - guzi1980 - Chomikuj.pl
ja się dzisiaj zapytam w naszej księgarni jak nie mają to moze sprowadzą ;-)
już tak kilka książek u nich zamawiałam ;-)
STACYJKOWO Kolorowanki ze Stacyjkowa | PRACA ZBIOROWA » Księgarnia Gandalf
tu masz na chomikuj można ściągnąć i wydrukować ;-) bez konta ;-)
Stacyjkowo - Kolorowanki_ - Chomikuj.pl
ja sobie właśnie wydrukowałam kilka hehheeh
i tu są :-)
Stacyjkowo - kolorowanki dla dzieci FREE - guzi1980 - Chomikuj.pl