reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

przebrnęłam przez kawałek wątku, wybaczcie nie dam rady przeczytać wszystkiego

witaj i nie nadrabiaj;-)

fogia tylko spokojnie nie stój przy tej desce za długo
talia fajnie, że udały się zakupy
mandziula my mamy maxi cosi Tobi

a mój nie chce spać:szok: zamknął się w pokoju i wyszedł z łóżeczka, :angry:to niech siedzi aż uśnie na podłodze, niedługo P przychodzi z pracy i na miasto mus zrobić wypad:tak:

reklama
przebrnęłam przez kawałek wątku, wybaczcie nie dam rady przeczytać wszystkiego

Witam szanowne grono Mam lubelskich jeszcze raz

czytałam w którymś miejscu o basenie, czy któaś z Was chodzi na podzamcze do SP23? ja dzisiaj idę pierwszy raz z młodszym 9 m-cy i szczerze mam trochę stracha bo sama pływac nie umiem

a może polecicie mi jakąś fajną siłownie w naszym mieście bo po ciążach nie mogę wrócić do formy :/

hello hello tak patrzę na Twoją fotkę i szok ....

Boss regionalny Klubu Laguny :-D:-D:-D:-D- chyba ze coś się zmieniło :-)

basenu się nie bój :-) dziewczyny są bardzo zadowolone z zajęć na podzamczu :-) pytaj Madzieńkę i Madziarę :-)

my chodzimy na głęboką :-) i jestem bardzo zadowolona porównania nie mam ale ogólnie zajęcia na basenie są FANTASTYCZNE!!

siłownię mogę polecić Miasto Kobiet na Globusie całkiem fajnie się tam ćwiczy :tak:

Ale wiatrzysko za oknem...az zimno mi się robi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
dobrze że nie musze dzisiaj wychodzić

Karlita super fotka Gabi...my eż dzisiaj od rana kolorujemy ciuchciaki:-D:-D:-D

czy któras z Was może mi napisać coś więcej o basenie na podzamczu? czy można tam chodzić z niemowlakiem?

Basen super, cieplutka woda, super zajęcia dla maluchów...sa tam dwie szkoły tutaj masz więcej informacji
http://uks23lublin.pl/plywanie/index.html
Lubelska Szkoła Pływania – Nauka, Pływanie Niemowląt, Aqua Aerobic

Szczescie daj spokoj z nadrabianiem...czytaj na bieżąco i pisz....
Co do basenu to ja jak najbrdziej polecam...i czekam na Twoje odczucie i relację z dzisiejszych zajęć...

Motylla zdróweczka!!!Co u Aluski???

Mandziula my mamy Recaro Young Sport i jestestem bardzo zadowoleni:tak::tak::tak:

Moja śpi, więc chwila spokoju

Madzienka: Aluśka była dzisiaj z rana na izbie przyjęć w szpitalu ale dziś jej nie pasowało zostać tylko jutro a lekarzowi jutro nie pasuje żeby została bo będzie na sympozjum a chce być przy przyjęciu jej na oddział, więc przypisał jej leki które ma brać i w pon ma powtórzyć badania i przyjść z nimi na oddział w poniedziałek.

MATEUSZKU
Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji 2 urodzin ciocia Madzia i Juleczka Tobie życzy.

CAA1ML8T.gif

Madzienka: Aluśka była dzisiaj z rana na izbie przyjęć w szpitalu ale dziś jej nie pasowało zostać tylko jutro a lekarzowi jutro nie pasuje żeby została bo będzie na sympozjum a chce być przy przyjęciu jej na oddział, więc przypisał jej leki które ma brać i w pon ma powtórzyć badania i przyjść z nimi na oddział w poniedziałek.

Dzieki....czekamy na dalsze wieści....

Fogia: Nie jestem na 100% pewna ale jakiś wirus, byliśmy nie dawno na zakupach a tam prychają, smarkają kaszlą i Krystek niestety zaraził się od nich oby to było tylko nie groźne przeziębienie.

reklama
Do góry