reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam popoludniowo!
Ale zimno na dworze, mało nas nie zwialo- Maks az zakrył buzie...brrrr czegos nam nawieje ten wiatr....:-(
Siedzimy sobie juz w domu bo tu najcieplej;-) pranie wstawilam a zaraz zabiore sie za prasowanie poprzedniego bo jutro od razu po pracy jedziemy do tesciow i trzeba dzisiaj zapakowac jakies rzeczy na zmiane :-)
Wybieramy sie z M do kina na Sluby Panienskie, ogladal ktos?WARTO ISC???
Martuska GRATULUJE!!!! Teraz mozna druzyne pilkarska zrobic i mecz jak talala ;-);-)
mandziula Gratulacje wygranej:-)
karlita ja nie robilam zadnej sesji i zaluje bardzo to swietna pamiatka :-) SUper fotka GABI!!!:-)
madziara fajnie ze jazdy dobrze ida oby tak dalej....:-)
WITAM NOWE MAMY!!!
aluska trzymam kciuki, a co do odwiedzin to oczywiscie ze Cie odwiedze, w koncu mam blisko na Kraśnickie-jesli tylko bedziesz chciala to cie nawiedze:tak::tak:
MATEUSZEK NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!! STOS PREZENTÓW I MOC BUZIAKÓW!!!!!!

reklama
aneta82 najwidoczniej mała ma inny gust niż mamusia ;) jak tam słuchałam normalenj muzyki z dużą ilością basów i Gabi mi się na tancerkę szykuje bo jak tylko usłyszy fajną piosenkę to od razu tańczy

ps wczoraj skakałam po kanałach muzycznych wieczorem i Gabi sobie wybierała piosenki
puszczałam coś a ona albo "nie nie nie" ze skrzywioną miną albo zaczynała tańczyć ;-)

Madzieńka napisałam do niech maila kilka dni temu i brak odpowiedzi dzwoniłam i też cisza :( a to jedyna stronka gdzie w miarę fotki są całkiem fajne

wczoraj obskoczyłam studia fot na Narutowicza

hello hello tak patrzę na Twoją fotkę i szok ....

Boss regionalny Klubu Laguny :-D:-D:-D:-D- chyba ze coś się zmieniło :-)

basenu się nie bój :-) dziewczyny są bardzo zadowolone z zajęć na podzamczu :-) pytaj Madzieńkę i Madziarę :-)

my chodzimy na głęboką :-) i jestem bardzo zadowolona porównania nie mam ale ogólnie zajęcia na basenie są FANTASTYCZNE!!

siłownię mogę polecić Miasto Kobiet na Globusie całkiem fajnie się tam ćwiczy :tak:

karlita, były boss klubu laguny, znamy się??

co do basenu jestem super zadowolona... woda cieplutka, dwoje instruktorów, mały przeszczęśliwy, chlapał i cieszył się niesamowicie... ale jak kazali go zanurzyć to powiem szczerze, że mi ciarki przeszły.. ale mały dzielny, nawet nie zapłakał
potem jacuzi i babelki dopiero mu do gustu przypadły

w piątki chodzi tam moja starsza i już rozumiem, czemu była taka zadowolona :)
jeśli któraś mama się waha to polecam bardzo ten basen

Mandziula ja jeździłam 4 lata temu do Motycza ale po dwóch zajęciach dałam sobie spokój, nie podobało się ani mnie ani Jutce

a teraz muszę coś zjeść bo po wodzie żołądek mi do kręgosłupa przyrósł :)

karlita, były boss klubu laguny, znamy się??
poznałyśmy się na zlocie Laguny w zeszłym roku :-)
z forum możesz kojarzyć mojego męża "mamutek" ;-)

co do basenu jestem super zadowolona... woda cieplutka, dwoje instruktorów, mały przeszczęśliwy, chlapał i cieszył się niesamowicie... ale jak kazali go zanurzyć to powiem szczerze, że mi ciarki przeszły.. ale mały dzielny, nawet nie zapłakał
potem jacuzi i babelki dopiero mu do gustu przypadły

super że basen się Wam spodobał :-)

a teraz muszę coś zjeść bo po wodzie żołądek mi do kręgosłupa przyrósł :)

smacznego

jutro ma być jeszcze zimniej niż dzisiaj ... ale na sobotę zapowiadają ładną pogodę więc wypad do Jaskini zapowiada się słonecznie ;-)

sunday dlatego chcę zrobić taką sesję a jak już płacić to za coś profesjonalnego ;-)

karlita oczywiście, że kojarzę, byłaś wtedy w ciąży i przyjechaliście Laguną I w kombi :)

mały ten świat, ja swojego mężczyznę poznałam właśnie w klubie więc Bartek jest takim lagunowym dzieckiem poczętym na zlocie :D

a co do sesji jest takie studio w bramie między McDonald a pocztą główną... oni byli na targach brzuszek i maluszek i robili wtedy zdjęcia dzieciom i przyszłym mamusiom, może tam spróbuj

Ostatnia edycja:
Madzieńka napisałam do niech maila kilka dni temu i brak odpowiedzi dzwoniłam i też cisza :( a to jedyna stronka gdzie w miarę fotki są całkiem fajne

wczoraj obskoczyłam studia fot na Narutowicza

Karlita oni czesto sa za granica odezwa się na pewno, ale musisz się liczyc z mega ceną:sorry2::sorry2::sorry2:niestety....

Ja odstawiłam autko do zmiany opon...przy okazji tata przywiózł mi wałówkę od mojej babci:tak::tak::tak:więc zamrażarka na zimne dni zapełniła mi się:-):-):-)

Szczescie to super że basen spodobal sie Tobie i maluchowi...my jestesmy z tych zajec mega zadowoleni

Ostatnia edycja:
Madzienka w jaki dzien chodzisz? Ja byłam dzisiaj o 16.10. Gimnastykowałam się po przebraniu młodego żeby z siebie zdjąć kostium i jego nie zamoczyć na nowo, w dodatku za wcześnie zdjęłam mu pieluszkę i nagle zrobiło mi się cieplutko na brzuchu.. Dobrze że jeszcze nie włożyłam suchych ciuchów.

A teraz uciekam bo Judytka wróciła z baletu i domagają się książki na dobranoc :)

Madzieńka jak masz za małą zamrażalkę to pamiętaj że u mnie są jeszcze 3 szuflady :-)

A te zdjęcia brzuszkowe - śliczneeeee... super pamiątka!

Hej, jestem na chwilkę:-). Z braku kontaktu ze światem prze wichurę, deszcz i grad pospałam 2, 5 godzinki. Jednak jakaś awaria była, bo nie miałam neta, telefonu stacjonarnego i kablówki, bo wsio mam z Multimediów.
Zmykam bo M kolacyjkę naszykował:szok::cool2::cool2:.

reklama
Madzienka w jaki dzien chodzisz? Ja byłam dzisiaj o 16.10. Gimnastykowałam się po przebraniu młodego żeby z siebie zdjąć kostium i jego nie zamoczyć na nowo, w dodatku za wcześnie zdjęłam mu pieluszkę i nagle zrobiło mi się cieplutko na brzuchu.. Dobrze że jeszcze nie włożyłam suchych ciuchów.

My chodzimy w poniedziałek na 16.45:tak::tak::tak:a z Wami będzie chodziła moja koleżanka z małą Izunią...

Madzieńka jak masz za małą zamrażalkę to pamiętaj że u mnie są jeszcze 3 szuflady :-)

Bede pamiętała:-D:-D:-D

Hej, jestem na chwilkę:-). Z braku kontaktu ze światem prze wichurę, deszcz i grad pospałam 2, 5 godzinki. Jednak jakaś awaria była, bo nie miałam neta, telefonu stacjonarnego i kablówki, bo wsio mam z Multimediów.
Zmykam bo M kolacyjkę naszykował:szok::cool2::cool2:.

A Ty na mężowego zgonić winę chciałaś:-p:-p:-p:-p

Madziarka przyznaj się kiedy byłas u nas...Jula dzisiaj opowiada że ciocia Madzia była w pokoju:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry