Hej, widzę że nie tęskniłyście za mną:-(. Przeziębienie i suchy kaszel mnie dopadły, z łóżka nie wychodzę
, nawet sobie wagary dziś zrobiłam
.
Jak mi się polepszy to wrócę. Patki.
zdrówka

Cześć!
Słoneczko superowe więc niebawem spacer!!!!!
Niestety moja mama już pojechała ale to był strzał w 10 bo mogliśmy sami bez Gabi pojeżdzić i pozałatwaić ważne sprawy. Gabi zachwycona bo uwielbia moją mamę a rzadko ja widzi.
Rodzice mieszkają w Biłgoraju to jest jakieś 140 km od nas.
Tak broniłam Gabi przed chorobą a tu katar ją dopadł. Mam nadzieje ze przejdzie do Mikołaja.
No i coś się stało mojemu dziecku bo nie chce wcale mleka drze sie i odpycha butlę
Nie wiem czy to ząb czy coś innego bo trwa to już jakieś 3 dni![]()
Może macie pomysły o co moze chodzić??????
ja teskniłam i zastanawiał sie skąd ta nieobecność.
zdrówka również

moja przez dwa dni też odpychała jedzenie

Witam się!
Madzieńka Anaconda cieszę się że tańce udane! :-)Żałuję że nie mogłam być tam z Wami
madziara i lepiej się czujesz po bańkach? Ja zaczęłam łykać czosnek i wydaje mi się że już mi lepiej, jeszcze inhalację robiłam i mam nadzieję że jutro będę zdrowa.
karlitka Ty jutro "a sio" do domu, bo przecież deserki czekają....
madzienka i jak zakupy?
sienio zdróweczka dla Juli. A jak się dzisiaj czuje? A gdzie byłaś u tego lekarza?
marta1981 zdrówkaOdpoczywaj ile się da, niech chłopaki skaczą koło swojego kwiatuszka.
maltanka zdrówka dla Huberta. Jak masz to daj małemu flegaminę junior, mojemu na kaszel pomaga. A jutro trzymam kciuki mocno...
Ja dalej kicham i smarkam, dzisiaj cały dzień w domu. Aby wyszłam zanieść różne rzeczy na akcję PDPZ :-) A tak to zleciało. Oglądaliśmy bajki, razem gotowaliśmy obiad, czytaliśmy książki, rysowaliśmy- a teraz już mały zasnął:-) Więc można spokojnie pooglądać TVMiłej nocki.
Tobie też zdróweczka

my dziś odebraliśmy sanki od dziadka (mikołajkowy prezent) i już jesteśmy po domowej próbie;-)zaraz się pochwalę

karlita trzymam kciuki, by Cię jutro już wypuścili!
maltanka powodzenia, kciuki zaciśnięte!
Ostatnia edycja: