reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się poniedziałkowo:-)
mandziula współczuję wyprawy dzisiejszej. A Ty przez Al.Warszawską jeździsz?
madziara78 ja zdawałam dzień przed Wigilią i fajnie było, powoli się jechało i dlatego tylko blisko jeździłam. Dobrze będzie:tak: A jak Nela? Lepiej jej już dzisiaj? A na zatoki polecam theraflu zatoki, mi to zawsze pomagało.
aluśka super że teściowa wreszcie zrozumiała że jesteś w ciąży i nie można Cię tak wykorzystywać:-) I gratuluję zdanych egzaminów.
Ciekawe jak tam Karlitka i maltanka? Trzymamy mocno kciuki:tak:
Ale nas pogoda zaskoczyła, fajnie byłoby jakby święta takie śnieżne były:tak: Ale fajnie że jeszcze mam zwolnienie, angielski też sobie odpuszczę. Teraz może wezmę się trochę w półkach poukładać, zwłaszcza w tej z lekami bo pewnie 70% to przeterminowane:rofl2: Miłego dzionka.

reklama
Madziara na egzamin od zapisania sie możesz czekać z miesiąc wiec do tego czasu śnieg możne zniknąć i spokojnie go zdasz:tak: tego Ci bardzo życzę:tak::tak:
Super że już u Neli dużo lepiej ze zdrówkiem jest:tak::tak:
Maltanka
ja również zacisnęłam mocno kciuki:tak::tak:
Oby Hubercikowi kaszelek szybko przeszedł:tak::tak:
My już sanki odkurzyliśmy i czekają na pierwszą śnieżną wyprawę...;-);-);-)
my w sobota byliśmy kupić sanki bo te co miała to już ze starości mogly by sie rozpaść ponieważ to były mojego P wiec trochę zim za sobą miały:-p
takze teraz nowe saneczki czekają na pierwsze góreczki;-)
Talia to super że mam przyjechała Ci pomóc i że dzięki temu mogliście spokojnie swoje sprawy pozałatwiać:tak::tak:
Oby katarek szybko Gabrysi dał spokój:sorry:
Moja mama niestety mimo zapraszania ostatnio była tu u mnie.... uwaga!!!!......na chrzcinach Amandy:-:)-:)-(
Karlita mam nadzieje że szybko do domku wrócisz:sorry:
Fogia fajnie że pomału zabrałaś sie za szykowanie wyprawki dla Antosia:-)
ja juz sie nie mogę doczekać kiedy w koncu urodzę a w szczególnosci nie moge się doczekac reakcji Amandy na Martynką:cool: oj bedzie sie działo:-D:-D
Zdrówka Filipkowi przesyłam co by mu sie żadne choróbsko nie rozwinęło:tak:
Sienio mam nadzije że dziś z Jula dużo lepiej:confused::confused:
Byłaś po zwolnienie?
Marta ,Antuanet szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:tak:
Moja Jula siedzi przy swojej zabawkowej skrzynce pocztowej i wysyła listy do Mikołaja i mówi "Mikolaju mikolaju przynies pjezent duzi":-D:-D:-D:-D
urocze:-):-):-)

Witajcie, jestem tu nowa, widzę ze dużo z Was jest przeziębionych, taka pora. Ja w tamtym roku na targu na wilenskiej dostałm przepis od pani na miksture na przeziębienie z imbiru, mi zawsze pomaga, a szczególnie na ból gardł, zawsze od tego sie u mniue zaczyna. Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać jak 2 razy po łyżeczce na dzień.Myśle, że z tymi sankami to musicie poczekać dziewczyny bo taka wichura ze głowe moze urwać. Ja na szczęscie na zwolnieniu jestem i nie muszę nigdzie dziś iść, pozdrawiam

Ale zima.....współczuje wszystkim który musieli dzisiaj wychodzić, odśnieżac auta i jechać....Moje auto wygląda jak mała górka:-p:-p:-p:-p
jedynie Karlicie tego życzę!!!:tak::tak::tak:

Dzień doberek...my już po śniadanku, mój P na szczęście juz na miejscu, bo miałam niezłego stresa jak zobaczyłam co dzieje się za oknem....

Anaconda.....PW!!a na bałwana umówimy sie popołudniu, ale nie dzisiaj:no::no::no:

Madziarka super że wracacie do zdróweczka...mam nadzieję że w niedzielę spotkamy się w mega komplecie:-)
A z egzaminem dobrze będzie ja tez zdawałam w grudniu;-)
Foremki zamówione i jutro maja być u mnie!!!:tak::tak::tak:chcesz je wcześniej niż w niedziele....???
Na bałwana przyjedziecie do mnie...później się wysuszymy i wrócicie do domu!!!!
Julek poszedł do przedszkola???

Marta nie przypominam sobie żebym dostała jakąs pieczatke:-D:-D:-D:-D

Anaconda juz zapisuję sie na spotkanie, a co z prezentem. mam go zabrać???

Aluska super że egzaminy zdane....ty nasza brzuchatko, zdróweczka!!!

gon1a dzięki za przepis na miksurę....witaj wśród lubeleanek....

Aluśka wow... to teściowa wreszcie zobaczyła że w ciąży jesteś! gratulacje dla niej! :-)

Madzieńka właśnie się zastanawiałam jak P. czy już dojechał... całe szczęście że jest już na miejscu...
co do Jula - zostawiłam go w domu bo m. stwierdził że później może być jeszcze gorzej i nie będzie miał jak po niego pojechać...

Anaconda zaraz się zapiszemy... :tak:

Aluśka teraz ponoć się czeka od tygodnia do dwóch na egzamin...;-)

Gon1a witaj wśród nas, rozgość się i czuj jak u siebie... :-)

idę uśpić Nelę a później robię kawusię... która dołączy?

Na kawusie to ja chętna :tak::tak::tak:

Madzia ja cały czas czekam aż prezent mikołajkowy przyniesie listonosz i to ma tylko na to 5 dni, a potem pokombinuję czy sama się z nim zabiorę czy lepiej podrzucić do Ciebie :tak::tak::tak:
Miałam iść do sklepu ale jakoś nie chce mi się na tą śnieżycę wychodzić tym bardziej że i tak jeszcze jedno wyjście mnie czeka po Maję :baffled::baffled:

Dzień doberek...my już po śniadanku, mój P na szczęście juz na miejscu, bo miałam niezłego stresa jak zobaczyłam co dzieje się za oknem....

Aluska super że egzaminy zdane....ty nasza brzuchatko, zdróweczka!!!
.
dzięki Kochana za zdróweczko:tak::tak:

Dobrze że Twój P. dotarł szczęśliwie na miejsce:tak:a można wiedzieć gdzie on sie w taką pogodę wybrał?
Aluśka wow... to teściowa wreszcie zobaczyła że w ciąży jesteś! gratulacje dla niej! :-)
Aluśka teraz ponoć się czeka od tygodnia do dwóch na egzamin...;-)
w porę się spostrzegła jak ja tu juz rodzić idę;-):-D:-D:-p

no to rzeczywiście krótki teraz jest okres oczekiwania:szok:
jak ja robiłam prawko to miesiąc czekałam :eek: ale tez zdarzyło mi sie dłużej jak za drugim razem nie zdałam to na trzeci egzamin przysżło mi czekać az dwa miesiace:szok: no a za trzecim razem jak nie zdałam to sobie darowałam i na 4 egzamin zdecydowałam się po dwóch latach:baffled:

To ja już trzymam mocno kciuki żebyś pomyślnie zdała ten nadchodzący egzamin i żebyś już za miesiac miała prawko w kieszeni:tak::tak:
gon1a witaj:tak::tak:

Ok Beatko, ja mogę zabrać, nie ma problemu!!!!!a listonosz to niech nie spóźnia się:sorry::sorry::sorry:

Madzia dojechał ale stresa miałam...przez telefon mówił mi że w rowach po drodze samochody, busy...ale u niego leje teraz deszcz:szok:

Aluska mój P pracuje teraz w Rzeszowie

Napisała Karlitka że jest po usg i czeka co dalej....

I Maltanka...z smska wnioskuje że rozmowa udana....zajrzy wieczorem, bo teraz znowu jedzie na szkolenie:tak:

Ja już pranie zrobiłam....tylko musiałam suszarkę odśniezyc:-):-):-)

dzwoniła Karlitka wychodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasze kciuki działają cuda!!!!!

13_10_16.gif

reklama
Super!!!!! Karlitka cieszymy się bardzoooo!!!!!!

Maltanka czekamy na bliższe relacje!

to ja idę robić kawusię... :-)

Kurcze muszę coś Julowi wymyślić bo się nudzi biedaczek...

Ostatnia edycja:
Do góry