reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no misia ja właśnie intuicji słucham, i robiłam akurat inaczej, ale moje dzieci to głodomory i mleczko im nie starczało bardzo szybko.

A ja idę do kuchni podgrzewać obiad dla M :tak:, bo zaraz z pracy wróci. A potem szybciutko spać, bo jakaś śnięta jestem

Miłej nocki dziewczynki :-)

ja też ;-) i do 6 miesiąca tylko i wyłącznie mleczko :-D a anemii nie mamy :-p

reklama
Moja śpi więc chwila relaksu....

Maltanka Jula też opowiadała tacie kto dzisiaj u niej był i co robiła:-D:-D:-Da najbardziej przezywała że Maję bolał brzuszek....
ach słodkie te nasze maluszki:tak::tak::tak:

Anaconda jak brzuszek Mai???

Misia przespanej nocki życzę;-)

śpijcie dobrze

Widzicie co się dzieje za oknem...robi się biało i śnieżek nieźle sypie....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

na pewno nie widzicie:sorry2::sorry2::sorry2:wy spicie:-):-):-):-)

spokojnych nocek

witam z rana
ja wstalam na siusiu i spac nie moge tak juz mam od tygodnia, wczoraj ze mna asia sie obudzila to czytalismy bajke o 3 nad ranem i poszla spac, a dzis wszyscy spia a ja myszkuje, nadrabiam zaleglosci na bb, tyle tego ze nie wiem co komu napisac....
madziarka
zdrówka dla dzieciaczków i M
marta tez musze sobie sprawic taki ciążowy pas i cena niewielka
trzeba cos dla dziadkow wymyslec bo impreza w przedszkolu dopiero w lutym

Witam z rana :-):-):-)
Śnieżek spadł i od razu weselej spojrzeć za okno :tak::tak:
Nie mam na dzisiaj żadnych planów i jakoś chęci do wymyślenia czegoś też mi brak, ale jak Maja wróci z przedszkola to chcemy się wziąć za tą masę solną i odlew rączki zrobić - ciekawe czy coś z tego nam wyjdzie :confused2::confused2::confused2:
Madzienka ból brzuszka spowodowany był tym że Mai chciało się kupkę a u kogoś ona wstrzymuje i się nie załatwi, całą drogę narzekała a jak tylko do domu wróciłyśmy to odwiedziła kibelek i ból minął jak ręką odjął :-):-):-), w przedszkolu ona też nigdy tych potrzeb nie załatwia - tylko i wyłącznie w domu :sorry::sorry: Maja też przeżywała odwiedziny i opowiadała że Jula ma ładne zabawki :tak::tak:
To kiedy przychodzicie wypróbować hulajnogę :-D:-D;-);-)

Witam z ranka :-)

Moje głodomorki już wstały więc zabieram się za śniadanko...

Anet15 i jak tam Karolina?? Byliście u lekarza?

Karolinka Madzieńka super że dzieciaki super się rozwijają... i oby tak dalej - niech przynoszą tylko dumę dla rodziców!

Karlitka i co - zadałaś 100 pytań? ;-):-D

Anaconda dobrze że z brzuszkiem Mai już dobrze... ;-)

Emilia
ja też słucham intuicji - bo ilu jest lekarzy tyle mamy opinii... :szok::-D
Ja ostatnio usłyszałam że truję swoje dziecko bo w tym wieku mleko matki już nie jest dostosowane do tak dużego dziecka.. :szok::eek:
Fakt że powinnam ją już odstawić - ale na pewno nie dlatego że ją truję :laugh2::laugh2::laugh2: tylko że nadszedł już ten czas :tak:;-):tak:

Fornetka widzę że dziewczyny już cię obsypały przepisami ;-) to ja już nawet swoich nie próbuję szukać bo i tak mam to samo ;-)

A jak u Antosia z bilirubiną? wiecie coś?
Ciekawe kiedy Fogia wróci do domku... i jak Fifi zareaguje na braciszka..

Dobra, uciekam robić to śniadanko...

Miłego dnia!!!!

Już po bólu:tak:jestem lżejsza o 200 zł:no:. Umówiłam się na następną środę i czwartek.
200zl?:szok: a co Ci robil??? gdzie chodzisz do dentysty???

a jaką wagę kupiliście??bo i my myślimy nad jakąś dobrą, bo nasza pokazuje w ciągu krótkiego czasu 2 kg różnicy:dry:choć i tak strach na nią stanąć:-:)-:)-:)no::no::no:
M kupil najtansza jaka byla w Media, Z 50zl, ma 2lata gwarancji, jest malutka ale bardzo fajna :-)

maltanka co do wysychania masy solnej to zalezy taka gruba warstwa, bo ona czasem moze byc sucha i gwarda jak kamiec ale w srodku nie do konca i potem moze gnic....:eek:

fornetka ja tez gotowalam z wlasnych pomyslow jakby dla nas tylko nie dawalam tyle przypraw co nam....:tak:

fogia 5godzin po cesarce?? niezle ja 12 ni godziny krocej-i kazda mamuska jak lezaly po CC to 12 i dopiero nauka chodzenia, a i tak po 12 musiala po paru krokach wrocic i usiasc:cool:
super ze z Antosiem juz lepiej-teraz to tylko dochodzic do siebie i do domu....:tak:

anet zdroweczka dla WAS!!!

Madziarka głodomorki to juz u Was jest dobrze, ale Julek jeszcze w domku?
Kiedy macie Dzien B i Dz?

anaconda Ty z Maja mozecie cos wiecej pokombinowac z masa solna, moze jakieś korale....:tak: duze kule przebijcie iglą i do piekarnika a potem dla babci???:tak:

gon1a ranny ptaszek z Ciebie...:-)

Witam ja z kawka juz prawie wypitą...a Maksio prawie z wypitym kakao:-D
Wiecie co ładnie wygląda sniezek no zakryl to wszystko brzydkie,,,noo ale ja juz chce przyspieszyc czas do wiosny:tak: noo ale coz teraz mamy jeszcze styczne wiec ZIMA!!!!:eek:
Kuzynke mam w domu wiec mniej czasu na siedzenie. Wiecie co ja pamietam ja w pieluchach a tuu takaaa "laska" dorosla!!!JEZU jaka ja jestem STARA!!!:no::no::no: Maksio zachwycony gościem, bo i gość lubi dzieci i umie sie zająć. Wczoraj jeszcze pojechalismy popoludniu do moich rodzicow i cooo Maks wyprawial z dziadkiem, az na wieczor ochrypł:eek: ale dzisiaj juz jak nowonarodzony;-)

reklama
I my już nie śpimy (oczywiście dzięki budzikowi:-D:-D:-D) dzisiaj przedszkole przed nami....

Jula wstała i mówi...O jakie drzewa obsypane śniegiem jak u Teletubisiów:laugh2::laugh2::laugh2:

Sunday wysłałam raz jeszcze PW:tak::tak::tak:

Madzia coś maluchy zaczynają spać jeśli Ty o9 robisz śniadanko:-)

Anaconda to super że ból przeszedł Mai:-)

Miłego dzionka

Do góry