Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Karlitka dzięki za przepisiki... kurcze nie mam szpinaku - właśnie mam gar nagotowanych ziemniaków na kopytka na jutro bo dziś miałam obiadek z wczoraj... tylko ten szpinak - gdzie by tu go szybko kupić ;-)
może M. wyślę do sklepu osiedlowego... 

Marta jak tam Julo, już mu odpuściło trochę?? A o tym porodzie... szok! aż uwierzyć nie mogłam... ale jak leżałam w szpitalu to też była taka młodziutka dziewczyna co na izbie przyjęć urodziła bo panie nie zdążyły jej nawet zbadać...
;-)
Dobrze że malutkie silne są i same oddychają....
Marzenka odpoczywaj i się kuruj... teraz wasze zdrówko najważniejsze, reszta może poczekać!!! a szczególnie sprzątanie!
Motylla śliczności nosisz pod serduszkiem!!!
Mandziula gratuluję przespanej nocki!!! ;-)
Sunday hehe może faktycznie to dukan heheh

Maltanka słodziak z twojego Hubcia!!!!
Madzieńka jak było w przedszkolu? dużo było dzieciaków?
Talia widać że Gabrysi podobała się zabawa!!!
Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy

Anaconda oj to będzie się dziś działo będzie

Marta jak tam Julo, już mu odpuściło trochę?? A o tym porodzie... szok! aż uwierzyć nie mogłam... ale jak leżałam w szpitalu to też była taka młodziutka dziewczyna co na izbie przyjęć urodziła bo panie nie zdążyły jej nawet zbadać...

Dobrze że malutkie silne są i same oddychają....
Marzenka odpoczywaj i się kuruj... teraz wasze zdrówko najważniejsze, reszta może poczekać!!! a szczególnie sprzątanie!

Motylla śliczności nosisz pod serduszkiem!!!
Mandziula gratuluję przespanej nocki!!! ;-)
Sunday hehe może faktycznie to dukan heheh

Maltanka słodziak z twojego Hubcia!!!!
Madzieńka jak było w przedszkolu? dużo było dzieciaków?
Talia widać że Gabrysi podobała się zabawa!!!
Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy

Anaconda oj to będzie się dziś działo będzie