reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlitka dzięki za przepisiki... kurcze nie mam szpinaku - właśnie mam gar nagotowanych ziemniaków na kopytka na jutro bo dziś miałam obiadek z wczoraj... tylko ten szpinak - gdzie by tu go szybko kupić ;-):happy: może M. wyślę do sklepu osiedlowego... :eek::-D

Marta jak tam Julo, już mu odpuściło trochę?? A o tym porodzie... szok! aż uwierzyć nie mogłam... ale jak leżałam w szpitalu to też była taka młodziutka dziewczyna co na izbie przyjęć urodziła bo panie nie zdążyły jej nawet zbadać...:eek::szok:;-)
Dobrze że malutkie silne są i same oddychają....

Marzenka odpoczywaj i się kuruj... teraz wasze zdrówko najważniejsze, reszta może poczekać!!! a szczególnie sprzątanie! :tak:

Motylla śliczności nosisz pod serduszkiem!!!

Mandziula gratuluję przespanej nocki!!! ;-)

Sunday hehe może faktycznie to dukan heheh :-D:-D:-D:-D

Maltanka słodziak z twojego Hubcia!!!!

Madzieńka jak było w przedszkolu? dużo było dzieciaków?

Talia widać że Gabrysi podobała się zabawa!!!

Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy :eek::laugh2::zawstydzona/y:

Anaconda oj to będzie się dziś działo będzie :-D:-D:-D

reklama
to ja się tylko pochwalę że Kola przespał całą noc bez jedzenia:tak::tak::tak: jupi, jupi!!!!

miłego dnia życzę
Gratki za przespana nocke Koli:tak::-) Mam nadziej ze moja dzis tez przespi,a nie jak to bylo ostatnio...ehhhh
Anet ja swojej właśnie rybkę ugotowałam z warzywami a ona zasnęła:-p Moja też mało je, idę z nią chyba jutro do lekarza i zobaczymy co na to on:baffled:

A to hit dzisiejszego dnia, siadanie na piłce bujanie się na niej i łapanie równowagi, ależ miała zabawę Zobacz załącznik 326170Zobacz załącznik 326171Zobacz załącznik 326172
Ja juz troche odpuszczam z tym niejedzeniem,cos tam troche podje ,kasza zapije i jakos to bedzie,jak sie nie poprawi w ciagu tygodnia,to tez moze sie przejde do pediatry,teraz tak sobie mysle ze te kly jeszcze nie wyrosly calkiem i moze to ja meczy:sorry:

A fotki fajowe,he,he....spryciula mala z niej:laugh2:
Witam :-):-):-)
Teściowa już pojechała i zabrała ze sobą Maję wiec dzisiaj wieczór mamy tylko dla siebie :-p:-p:-p i jutro będzie można sobie pospać :tak::tak::tak:
Na przedstawieniu oczywiście byłam a foteczki wrzucę na pewno :tak::tak: tylko jakieś dziwne oświetlenie było i niezbyt wyszły :crazy::crazy::crazy:

No to sie bedzie dzis dzialo u was :szok::laugh2:
A na fotki czekam z niecierpliwoscia:-)

Moja Karolcia sie bawi lalkami:szok: i to Barbie:szok:...he,he... wklada je do wozeczka i wozi :-D
a Gosia oczywiscie zabiera bo to sa jej lalki....taka jest zazdrosna ze juz nie wiem co robic mam i jak do niej mowic zeby posluchala.....ehhhhhhhhh

Talia super zdjęcia, uroczo wyglądają te dwa ząbki u Gabrysi:-D
Madzienka jak tam po przedszkolu, Jula zadowolona?
Karlitko smakowicie wyglądają te przepisy:tak:
Anaconda ho ho ho niezła nocka przed Wami:-D:-D:-D
Sunday, Madzienka jak tam Wasze główki, przeszedł ból?
Emilko Michał śpi po pół godziny:no:, można stać koło niego z zegarkiem w ręku:tak:. Po południu po pół godzinie obudził się zaczęłam go lulać to on zaczął wyginać się płakać i śmiać. To wzięłam go do łóżka dałam cysia i spał tak jeszcze półtorej godziny z cysiem w buzi
Może jeszcze później zajrzę, teraz idę myć małego. A i dzisiaj mój mąż wrócił wcześniej z pracy:szok::szok::szok:

My po przedszkolu...Jula dzisiaj została sama i nie tęskniła za mamą:-:)zawstydzona/y:zaglądałam do sali przez szklane drzwi i bawiła się super....więc jestem dobrej mysli:-p:-p:-p
żałuję tylko że nie wzięłam aparatu....dzieciaki robili dzisiaj maski karnawałowe i oto dzieło mojej córy + czapka krasnoludka:-D:-D:-D
20110210030.jpg

Karlita dzięki za przepis na sos.....

Anet jeszcze raz dziękuję za przepisik na oponki serowe - wyszły super!!!! Już prawie wszystkie zjedliśmy :eek::laugh2::zawstydzona/y:

O nie znowu mnie jakieś pyszności omijają....:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Emilia to Mandziula nam wyprawi za nta statystykę...:-D:-D:-D

Anaconda fiu fiu nocka bez córy...to się dopiero będzie dzisiaj działo.....:-):-):-):-)

Talia jaka Gabi już duża....

Justyna moja głowa też lepiej....dzieki

Ostatnia edycja:
no i nic nie zdązylam zrobic bo jak tylko rozłozyłam papiery to Kola się obudził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

talia ja to nie mam szans na włączanie kompa przy małym bo się drze żeby go do klawiatury puścić:no::no: widać że Gabi miała super ubaw z tej piłki:-D:-D:-D u nas hitem jest odkurzacz:tak::tak::tak:

madzienka, emilia podziwiam ze "lubienie" statystki, ja tam wolę swoje geny;-);-);-)

anacondamiłego wieczoru życzę;-);-);-)

karlita fajny ten przepis na kopytka, muszę koniecznie wypróbowac:tak::tak: a sosik tez musi być smakowity:tak::tak::tak:

oj i koniec laby, wracam do papierów, bo jutro pogadanka z szefem;-);-);-)

miłego wieczoru życzę:tak::tak::tak:

karlita spisalam przepisy i na pewno spróbuje
Emila jutro wrzuce Ci przepis bo juz odlatuje idziemy spac bo jutro z ran logopede a Asie zerwac bedzie trudno

no moja małą ma teraz apetycik, 2 pierogi zjadła jak przyszłą z przeszkola a teraz miseczke zupy pomidorowej z kluskami tylko rano nic nie je, ale jej nie zmuszam tylko picie a w przedszkolu o 9 sniadanie to z dziecmi lepiej je i cos tam na pewno zje

dobrej nocki mamuśki:-)

reklama
Do góry