reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie

ja tylko na chwilę, dzisiaj odwiedziliśmy z sundey krainę dinozaurów:tak: byliśmy w Bałtowie, wycieczka super,:tak: park rozrywki też, ale na ten temat to tatusiowie więcej wiedzą:-D:-D:-D:-p monika dotarliście do domu? a karlitka jak my dojechaliśmy na miejsce to było ok mało samochodów i ludzi, ale tak koło południa całe parkingi zastawione także na spokojne na cały dzień trzeba, ;-)

po wczorajszym dzisiaj dopiekło mi ramiona normalnie położyć się nie mogę:sorry2:

miałam zrzucić fotki, ale przywiozła sobie jeszcze płytę z wesela i oglądałam do tej pory, nawet do połowy nie doszłam, a już prawie 3h poleciało:shocked2:

madzienka co do placu to rano się zdzwonimy, bo ja na słońce się nie nadaje, ramiona to mi wybuchną chyba że z rana wyjdziecie:-p a basen jeszcze nie wiem, wybieramy się;-)

karlita w czerwcu marcuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka 21:20 a oni jeszcze na rowerach...super:tak::tak::tak:szkoda że ja nie mam z kim pojeździć:dry:a Mati jutro do żłobka wybiera się???:-p

Karlita walcz walcz...
nasza koleżanka miała przejścia z firmą reebok...w odpowiedzi na reklamacje ze buty rozkleiły się napisali że te nie służą do chodzenia po dworze tylko po sali gimnastycznej:baffled::baffled::baffled::baffled:ale dzięki pomocy rzecznika praw konsumenta cos wywalczyła...ale trwało to długo...
Mam nadzieję że u was załatwią to szybko i dadzą nowe butki

Maltanka czekamy na fotki....a jutro zdzwonimy sie;-);-)
super że wypad do praświata udany

Sunday chwal się fotkami, na FB już coś widziałam...chcę więcej;-)

Ostatnia edycja:
Madzienka oj szkoda Jula napewno miala by frajde...idzie idzie ja zaczynam ciezko znosic upaly wiec jeszcze tylko i tak czerwiec chodzi i wolne pewnie jak codziec bedzie pobudka, ale naszczecie wystarczy mu doslownie chwila na to aby byc gotowtm do drogi:-)
Maltanka wspolczuje przypieczenia ramion....musze i ja sie ram wybrac
Talia Mirosia oby z oczkami bylo wszystko ok

A ja nie moge spac wyspalam sie w dzien i teraz siedze...

Witam się po weekendowo:tak:

Weekend minął nam superaśnie, odwiedziłam parę ciuchlandów obkupiłam siebię i Michała a wczoraj wieczorkiem byłam z Michałem na grilu u koleżanki, niestety mąż do nas nie dołączył bo przecież jak pojechał na wioskę to zatracił się w niej:wściekła/y: wrócił dopiero po 22. Ale i bez niego bobrze się bawiłam:blink:. Michałek był tam taki grzeczny że myślałam że ktoś mi dziecko podmienił:szok:, siedział na kocyku i obserwował co dzieje się w około. Dzisiaj zaliczyliśmy wizytę na pogotowiu, ponieważ mały obudził się z przekrwionym i zaropiałym oczkem. Myślałam, że to może meszka go gdzie ugryzła w oczko, ale pani doktor stwierdziła zapalenie spojówek i dostaliśmy kropelki na to:tak:. A jutro z samego rańca dzwonię do przychodni, bo mały dzisiaj po kąpieli nie dał mi się dotknąć do ucha, Boże mam nadzieję że to nie będzie powtórka z rozrywki sprzed dwóch tygodni:no:

Troszkę Was poczytałam i zobaczymy co mi w głowie zostało

Aluśka od nas również buziaczek dla Martynki za pół roczku:tak:, cieszę się, że śliweczki pomogły Martynce w kupcianiu, nareszcie obyło się to bezboleśnie-super:happy2:. Jak tam po egzaminach?

Anetka jak Twój ząbek?

Madzienka super ze wypad na działeczkę udany i że babcia zajęła się Juleńką:tak:

Karlita no nie zazdroszczę przebojów z reklamacją buów:no: co za bezczelność!

Maltanka Sunday fajnie że wycieczka do Bałtowa udana:-)

Sunday ściskam kciukasy za pozytywne dla Ciebie wieści od dyrki:tak:

Madziara, Marzenka super ze wesela miałyście udane:tak:

Mandziula Mikołaj zadowolony z baseniku?

Fogia masz talent, zawieszki prezentują się wspaniale:tak:

Mirosia ja też lubię spędzać czas na wsi, a jeszcze jakby nie było tam komarów i meszek to było by rewelacyjnie

Anaconda weekend u mamy udany?

Emilka a Wy to kiedy wracacie z działki??

I to chyba na tyle będzie:zawstydzona/y:więcej nie pamiętam. A i zmęczenie już swoje robi. Umyję jeszcze ząbki i idę spać:tak:

Dobranoc:-)

Justyna wow ale post....trzymamy kciuki żeby to nie było ucho...a oczko szybko zagoiło się

Madziarka jak Juleczek???wszystko ok??

Marzenka pochwal się fotkami z weselicha...chciałam zobaczyć tą bombeczkę;-);-);-)super że zabawa udana

Antuanet, Anaconda
wróciłyście???

i ja chyba zmykam spać...

dobranoc...spokojnych nocek

Witam

My na nogach od 6, choć jeszcze bym pospała, Michał marudził w nocy i przewracał się po całym łóżeczku:no:, teraz też jest marudny może te uszko go boli, że taki jest. Dałam mu rano panadol. Czas mi się dłuży do tej godziny 8 żeby zadzwonić do przychodni:dry:

wrrrrrrrrrrr.....:wściekła/y:zaraz mnie cos trafi wala mi za oknem jakimkis mlotami pneumatycznymi i czym sie da wlasnych mysli nie slysze:wściekła/y::wściekła/y:

Madzienka postaram sie zrobic cos z picassa to cos wrzuce w jakim jeszcze programie mozna fotki udostepnic?????
Justyna oby rozdraznienie Michalka nie bylo spowodowane uchem....na ktora idziecie do lekarza???

Ja chyba sie jeszcze chwile poloze i wybede na zakupki spozywcze bo w lodowce to tylko swiatło.....

Marzenko wyobrażam sobie jak się czujesz przez te roboty za oknem, dobrze chociaż że jest ciepło to na ten czas możesz wybyć z domku:no2:

Do lekarza idziemy na 10, jem właśnie śniadanie a Michał o dziwo zajął się zabawkami:szok::-), jeszcze muszę wyprasować parę rzeczy bo nie mamy w czym wyjść z domu:zawstydzona/y:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Weekendzik mega udany, szkoda że ostatni :-:)-(
Zaliczyliśmy nawet basen w Radomiu i Maja pomoczyła trochę tyłeczek, a na koniec coś ją ugryzło i ma spuchniętą nóżkę, posmarowałam jej finistil żelem i mówi że mniej swędzi więc mam nadzieję że będzie lepiej :tak::tak::tak:
A dzisiaj zabiegany dzień bo kupa spraw do załatwiania, więc włączam motorem i zasuwam ;-);-)
Madziarka to reklamę biedronkowej sałatki zrobiłaś ;-);-) na pewno nie kupię :-D:-D:-D mam nadzieję że już dzisiaj lepiej i poprawiny się udały :tak::tak:
Justyna nam pediatra mówiła ze jak problemy z uszkami to lepiej cos przeciwbólowego podawać z ibuprofenem czyli np. nurofen lepiej niż panadol, trzymam kciuki za Michałka żeby to jednak uszko nie było :tak::tak:
Karlita ale masz przeprawy z tymi butami, ale nie dajcie się spławić, niech E ich porządnie opierdzieli i nie pozwoli sklepić butów kropelką i jakby nic się nie stało :cool::cool:
Marz no właśnie chwal się swoją weselną kreacją :blink::blink: ja też chcę bombkę zobaczyć :-D:-D;-);-)
U ciebie młotem wala a mi okna zakleili folią i nawet wywietrzyć nie można :cool::cool:
Misia zdrówka dla Natalki, a co ją ta gorączka tak trzyma :confused::confused:
Maltanka no no odważna baba z ciebie jak odważyłaś się jechać motorem, ja jakoś nie ufam tym maszynom :no::no:
Madzienka nie ma to jak babcia do pomocy przy wnusi ;-);-)
Sunday mam nadzieję że dyrka cię zostawi w przedszkolu na następny rok :tak::tak: no i super że wam się udał wypad do dinozaurów :tak::tak::tak:
Fogia ekstra robisz te woreczki zapachowe :tak::tak::tak:

Do góry