reklama
maltanka
Fanka BB :)
jutro wybywam na tydzień do mamy do Radomia, więc mam wszystko gdzieś
anaconda udanego pobytu u mamy
Witam późną porą.
Stół nakryty na 18osób jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam
marz i jak po imprezce? czekamy na fotki
I masz rację że do nich z pretensjami zadzwoniłaś, nie znoszę takiej niekompetencji
kurczę a ja zamierzam w przyszłym tygodniu zamówić u nich torta na 30 męża:-). muszę dopilnować tego żeby mi zrobili to co zamawiam

A to moja Karolinka....
śliczna dziewczynka
Zimno to nie jest!Ale aura beznadziejna,głowa mnie boli od rana-nie wiem czy to ciśnienie czy co-ale jest fatalnie!!!![]()
sundey i jak dzisiaj już lepiej?
maltanka
a teraz witajcie
pogodę mamy dzisiaj rewelacyjną, słoneczko, 11 stopni. zaraz idziemy z małym na spacer.
Hubert przespał mi dzisiaj całą noc. wstał o 6.00.
zmieniłam mu kolejność jedzonka na wieczór. dostaje teraz butlę tak koło 6-tej a potem na samo spanie kaszkę. może on w końcu mi nie dojadał bo do tej pory miał kaszę i cyca a ja mleka to już za bardzo nie mam.
miłego dnia
pogodę mamy dzisiaj rewelacyjną, słoneczko, 11 stopni. zaraz idziemy z małym na spacer.
Hubert przespał mi dzisiaj całą noc. wstał o 6.00.
zmieniłam mu kolejność jedzonka na wieczór. dostaje teraz butlę tak koło 6-tej a potem na samo spanie kaszkę. może on w końcu mi nie dojadał bo do tej pory miał kaszę i cyca a ja mleka to już za bardzo nie mam.
miłego dnia
A my dalej chorujemy

byluśmy u lekarza Jula ma czerwone gardło:-
-
-(wiec ze spacerku nici

Chyba na powaznie pomyślę o tym tranie albo kidabionie czy jakoś tak

Nadulec napisz koniecznie co z malutka po wizycie u kardiologa

Chyba na powaznie pomyślę o tym tranie albo kidabionie czy jakoś tak

Nadulec napisz koniecznie co z malutka po wizycie u kardiologa
maltanka
A my dalej chorujemybyluśmy u lekarza Jula ma czerwone gardło:-
-
-(wiec ze spacerku nici
![]()
ojej to zdrówka dla Juleczki
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam wieczorkiem....:-)
Pogoda rzeczywiscie dzis fajna byla,mam nadzieje ze jak jutro wstane to deszczu nie ujze,bo sie zalamie....
Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen
Pogoda rzeczywiscie dzis fajna byla,mam nadzieje ze jak jutro wstane to deszczu nie ujze,bo sie zalamie....

Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen

Witam wieczorkiem....:-)
Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen![]()
Zazdroszczę, Jula w życiu nie zasnęla w wózku ssma stojąc w miejscu a juz spi w nim to ok.30 minut

sunday_
Kartoteks Witaj!!!:-)
maltanka Wczotaj mnie nie było cały dzien, byliśmy w Wawce! i u Tesciow.
Jakoś od wczoraj mnie głowa nie boli,ale dzisiaj idziemy z Maksem do lekarza coś kiepsko śpi i katarek go meczy. Kupiłam mu pulmex-czy jakos tak do nacierania.
Ale niech go lekarz obslucha!
Jeszcze na dodatek mam dzisiaj nianie na probe na kilka godzin i caly czas o tym mysle i sie boje!:-(
Opracowuje właśnie "instrukcje obsługi Maksia"! Zby miala wszystko wypisane co i jak i o ktorej.
maltanka Wczotaj mnie nie było cały dzien, byliśmy w Wawce! i u Tesciow.
Jakoś od wczoraj mnie głowa nie boli,ale dzisiaj idziemy z Maksem do lekarza coś kiepsko śpi i katarek go meczy. Kupiłam mu pulmex-czy jakos tak do nacierania.
Ale niech go lekarz obslucha!
Jeszcze na dodatek mam dzisiaj nianie na probe na kilka godzin i caly czas o tym mysle i sie boje!:-(
Opracowuje właśnie "instrukcje obsługi Maksia"! Zby miala wszystko wypisane co i jak i o ktorej.
maltanka
sundey będzie dobrze, a może Maks ją polubi
daj znać jak wrócicie od lekarza
a Ty tą pracę to masz na pełny etat? 8 godzin
daj znać jak wrócicie od lekarza
reklama
sunday_
sundey
Na etat,tylko w przedszkolu nauczyciel ma etat 5godzin.