reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Bry:-) ładny mamy, słoneczny dzionek, ale mroźny, oby później się ociepliło:tak:

Madzienka fajne macie to zdjęcie. Nieocenione takie wspomnienia:tak:

karlita to ile już tak Gabi nie ma?:confused: miało być luźniej a tu braciszek tęskni i mame werbuje do zabawy:-)

sunday hehe ja też tak czasami mam,że przesiedzę cały dzień nic nei zrobię a potem wyrzuty sumienia mam:-) ale dobrze, należy Ci się też odpoczynek, także luz, nie wyrzutuj się:-) i oby W w pracy się poukładało.. ehh te prace teraz...:baffled:

elza super, że z Czarkiem lepiej, oby tak dalej!:tak:

To życzę Wam wszystkim Kobietkom fascynującego dnia naszego:tak:

Lecę bo jeszcze bez śniadanka jestem a i muszę do księgowej zadzwonić, żeby pity zanieść, to może szybciej pieniądze przyślą:tak:

reklama
elza super że Czarkowi sie poprawiło

marz jak dzisiaj samopoczucie?? jak wyniki ??? Jak chłopaki ???

Talia oby Gabi była na liście :-)

sienio oby dzisiejszy dzień był lepszy

Anaconda mam nadzieję ze w poczekalni trafisz na normalnych ludzi ;-) Trzymam kciuki za Majeczkę!!!! oby nie bolało!!!!

Iwonka, Anaconda no Gabi do przedszkola chodzi a Norb strasznie to przeżywa jak jej nie ma i rano mam histerie pod drzwiami ;-)

Antuanet to miłą wizytę dzisiaj macie :-)

witam dziewczyny.... na szczęście dzisiaj nocka spokojna...calutka przespana... siusiak wrócił do normy...ufffffffffff
anaconda trzymam kciuki za Majusie...niech się dzielnie trzyma...

Wszystkiego co najlepsze dla Was kochane babeczki...z okazji naszego święta...

Witajcie

Nie chciało mi się już wczoraj zaglądać.

Byliśmy u lekarza na kontroli i wszystko już ok, w oskrzelach czysto, kaszlu nie ma także w poniedziałek zaczynamy przedszkole.

Zaraz zmykamy na dwór, mam nadzieję, że jest ciepło, bo słoneczko takie ładne, a później zaplanowałam rogaliki
:tak: no i jeszcze muszę się do gina na wizytę umówić.

Dostałam od małża dzisiaj storczyka aaaaaaaa taki różowiutki fioletowy prawie.

madzienka
i jak naklejki spełniły swoją funkcję, ja myślę nad takim sufitem dla Huberta, tylko, że podświetlany, no i zażyczył sobie carsy na ścianie takie jak na basenie były:-D

justyna chyba najlepiej na takie spacery będzie zakładać jakieś gorsze ubrania,

anaconda super, że udało ci się jeszcze parę rzeczy pokupić na targu, powodzenia na dzisiejszej wizycie

misia uuu długopisem, spróbuj wyszorować husteczkami nawilżającymi, ps misia będzie, nie wierzę w to, że się uda:no: no cóż....trudno, a miejsce super, bardzo mi się spodobało :-(daj znać co lekarz powiedział po wizycie

iwonka ja sama jeszcze nie próbowałam sama fasolki robić, zawsze od mamy biorę, a mi no cóż problemy z pracą jak zwykle

sunday jeszcze nie jedne wakacje przed wami, a jak ma możliwośc zmiany pracy na lepszą to ja bym się nie zastanawiała, my też się nigdzie raczej nie wybieramy (myślałam, że coś znajdę, jakąs robotę do wakacji a tu d...) to będziemy nadrabiać grillem na balkonie;-)

elza super, że mały juz lepiej się czuje, ale podziwiam za wytrwałośc ja bym pewnie poleciała od razu do lekarza z tym siusiakiem

antuanet to masz dzisiaj pracowity dzień widzę

justynka wstaliśmy, wstaliśmy, ale ci dobrze już masz wyszstko porobione, a ja jeszcze nic

sienio no ludzie czasami mają dziwne pomysły

narmatywna trzymam kciuki za wizytę w Warszawie

talia trzymam kciuki żeby te wyniki były dobre no i żeby się coś wreszcie wyjaśniło z kąd te luźne kupy, a rogaliki ja zamierzam dzisiaj robić także zapraszam na wypróbowanie;-)

Witam się... i Życzymy z Tusią wszystkim KOBIETKOM Wszystkiego Najlepszego, Dużo Zdrówka
Zajrzałam dziś to Natalki buziaka a tu cztery zęby się przebijają... No to już wiem że ból musi być nie zły..... bidulka:-p
Dziś na ćwiczeniach mieliśmy widownię : studentów a Natalka się na nich gapiła ale pod koniec miała dość wszystkiego i pokazała jak umie się wydzierać... :-D
pozdrowionka

my już po lodach i małych zakupach prezentowych...ale ludzi w plazie, czyżby wszyscy mieli dzisiaj wolne...:surprised:
koleżanki do mnie dzwonią żebym brała Julkę i przychodziła do pracy bo dyrektorzy chodzą z kwiatami cukierkami...i nawet nasz praktykant się postarał się...wow jestem w szoku...co się tam dzieje...:-D:-D:-D

Maltanka wow to się P postarał a jak jego noga??był u ortopedy??
dobrze że H już zdrowy, cieszy się że wraca do przedszkola??

My już z przychodni wróciłyśmy, musiałyśmy poczekać aż babka z gabinetu wyjdzie jakieś 10 min i my się wpakowałyśmy, na szczęście następna pacjentka była wyrozumiała i nas wpuściła :tak::tak:
Teraz obiadek wcinamy a potem do dentystki jedziemy, ciekawe czy ja znajdę miejsce do zaparkowania tam na Chodźki :confused::confused:
Maltanka ale się twój postarał :szok::szok: mój wyszedł jak jeszcze spałam a wróci zapewne dopiero koło 20 :cool::cool:
Normatywna a wy codziennie na te ćwiczenia chodzicie :confused::confused:
Sunday a to czemu twój W musi pracę zmieniać - coś się psuje w tej starej? A ma coś upatrzonego? :dry::dry:
Madzienka ty to pędziwiatr jesteś, już z zakupów wróciłaś :szok::szok:
Justyna przyjemnych gości życzę :tak::tak:
Karlita to źle cie zrozumiałam bo myślałam że Gabi u dziadków urzęduje :tak::tak:

reklama
Zaglądam do Was z drugą kawą, coś pierwsza nie postawiła mnie na nogi. Michał śpi a ja zaraz zabiorę się za rogaliki. Chyba za długo ciasto leżakowało w lodówce bo jakieś twarde:sorry2:

Sunday, Emilka serdecznie dziękuję za odwiedzinki i ploty:-)

Maltanka o kurczę ale fajnie że mąż sprezentował Ci kwiatuszka:tak:

Iwonka, Maltanka ja raz gotowałam fasolkę jak byłam w ciąży i nigdy więcej:no:zbrzydła mi przy samym gotowaniu:no:

Madzienka super że lody i zakupy udane:tak:

Anaconda dobrze że przychodnię masz już z głowy:tak:

Antuanet udanego spotkania z księdzem:-)

Normatywna bidulka z Natalki:-(, szerokiej drogi na jutrzejszą trasę:tak:

Zmykam do kuchni produkować cudeńka Karlitki:-)

Do góry