reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam poweekendowo
w koncu pogoda była suyper my tez na dworze całe dwa dni spedzilismy, Macius nawet troche słonka złapał, opaLONY NA BUZI TROSZECZKĘ
fajnei że i u Was udany weekend szkoda ze dzis pada a ja w samym zakieciku miałam isc, dobrze ze sie spoztrzegłam i wziełam skore bo bym zmarzła
maltanka STO Lat dla Was:-) jak sie podoba w pacy?? gdzie pracujesz??
mirosia ale masz sny, strach sie brac :crazy:
emila sunday eliza fajnei ze Wam sie spotkanko udało
madziarka brawo ja to nawet sie nie odwazyłam na dol zjechac pod plaze zawsze parkuje na chopina

wczorja po poludniu wybralismy sie na lody i traf tak chcial ze jak dochodzilismy do sklepu zaczeło padac nie mialam foli przykryłam małego kocem, buzia cała mokra od deszczu ale nawet nei płakał, jak juz wyszlismy z lodami (było na 5 osób) to juz znow słonko sliczneio swieciło wiec spokojnie spacerkiem sobie wrocilismy Macius dostał ciasteczka a my pierwsze lody zaliczylismy:-)

reklama
Ja już rano po wykładzie, po drodze zrobiłam małe zakupy na zupkę Cypkową, bo nam jeszcze rosół wczorajszy został, to dziś pomidorówkę zrobię:tak: A na dworze nędzie, bleee, najpierw weekend nas tak rozpieścił a teraz deszcz, oo...

Sunday witaj!:-) ja się dołączam z kawką;-)

Karlita to miałaś fajnie-intenstwny weekend:-) ja się jakoś rozleniwiłam przez niego, gofry, lody i inne powodowacze pomarańczowej skórki i boczków, że teraz tylko źle się czuję i pluję sobie w brodę, ale dzisiaj po pracy zabieram się za biegi, żeby chociaż ciut spalić tego weekendu:-D

Mirosia ale sen, rzeczywiście, też bym się nie wyspała....

Maltanka dużo miłości dla Was z okazji rocznicy;-)

Madzienka jak tam Jula i Twoja wizyta u gin?

Justyna co tam u Was słychać?

Marz hop hop:-)

Idę dokończyć film, bo zaczęłam wczoraj oglądać ale byłam już tak padnięta że po pół godziny zasnęłam:-) takie jest właśnie ze mną oglądanie filmów:-D

Witam sie poweekendowo i nie wiem jak Was nadrobie:zawstydzona/y:

Fogia Maltanka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZYCH ROCZNIC...JESZCZE WIELU WIELU LAT W MILOSCI ZROZUMIENIU I ZDROWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziarka
zycze aby tydzien szybciutko minał........wielkie gratki za parking ale przede wszystkim za jazde:-)
Mirosia to bardzo dobrze ze masz juz torbe gotowa obys jeszcze zniej nie musiala korzystac......no takie sny potrafia wykonczyc......:-(
Madzienka zdroweczka dla Was.....
Karlita super ze impreza tak sie udala......Ty widze weszlas na Maxa w klimat Zumby a ja wrecz przeciwnie zaczyna mnie draznic:sorry:chyba musze zerknal na rozklad wszystkich zajec i zajac sie partiami ciala z kt faktycznie mam problem...
Sienio jakos piwo z butelki lepiej smakuje puszak to nie to samo....
Gon1a ja tez jak sie wybralam wczoraj na spacer to spadl deszcz i musialam pod garazami stac....naszczescie tylko chwile:-)
Misia z dnia na dzien bedzie coraz lepeij z siusianiem za moment z pieluchami pozegnacie sie na dobre...
Maltanka no nie zaledwie tydzien pracujesz a juz marudzisz:-D:-D:-Dkobiecie dogodzic;-):-)jak u lekarza?????
Iwonka super ze i Wam wypad sie udal...a z tymi boczkami to prosze Cie przestan!!!!!!!!kto jak kto ale Ty to nie wiem gdzie je masz:-)
Sunday ale narobilas smaka na grilla:-pbardzo towazryski jest Maks:-D
Antuanet jak imprezka sie udala????????pogode mieliscie super a to juz polowa sukcesu.....
MamaKubulki z dotacjami nie ppomoge a z palnowanie plci uwazam ze czasami kombinowaniem mozna jedynie tylko za bardzo nakombinowac i osiagnac odwrotny skutek niz poprostu starac sie o dzidzie......
Aneta jak sie czujesz gorzse samopoczucie juz sie nie powtorzylo oby leki pomogly.....kiedy idziez na glukoze???????
Motylla gratuluje zabków i nowych umiejetnosci synia:-)chce szybko dorównac bratu....
Talia jak ma sie Gabi???????

B spi M w przedszkolu dzsiiaj pojechali na przedstawienie do Filharmoni ciekawe czy juz wrocili....P jeszcze dowozil rajstopy i kurtke zimowa bo oj zimno dzsiiaj a do autobusu misieli troche przejsc wiec wolalam aby byl cieplej ubrany......
Wczorajszy dzien a przede wszsytkim wieczor jaki cieply B zasnal w kosciele bedac na 19 na zana wiec P z nim wrocil do domu na bucie a ja pojechalam do siostry P po M....a tam na dworze poklocilysmy sie ze stara glupia baba kt pies obok nas zaczal rzucac sie na dziadka szczekajac przy tym a Pani wogole nie widziaal problemu jesli Pana przeprosila.....dobrze ze M byl w samochodzie bo by sie ogromnie przestraszyl...a glupi babsztyl zamiast miec psa na smyczy to ona smycz nosi na wlasnej szyi.....alez jej naagdalam:no::wściekła/y:ale to i tak to My jestesmy gowniarami i guwnem co szceka i nic w zyciu nie przezyly:no:

A wypad do Muzeum zrobilismy sobie jedak w sobote bylo ok sama wystawa skromna ale i tak jak mysalam zainteresowaniem cieszyl sie tylko zlomek......M pozwiedzal jeszcze ze dwie sale wybil monete dla siebie i w prezencie od Pana dla B w zwiazku z tym iz byl najmlodszym gosciem....takze wyjazd udany a pozniej odwiedziny u siostry P w siedlcach......

A dzisiaj len len i jeszcze raz len mam do zrobienia kucnie ale chyba sie chwile poloze korzystajac ze snu B wczoraj nawiedzila mnie pierwsza @...chociaz ciaze spowodowaly ze nie jest bolesna jak kieeeedys ale zawsze cos tam cmi no i jajnik przestal bolec..........

Karlita zawsze możesz przybiegać na czuby:-)

Marz super, że Wam wyjazd też się udał;-) a kobieta rzeczywiście jakaś "nie teges", a są takie co za swoje psy to by pozabijały wzrokiem:baffled:

hej, hej

Czytam Was i końca nie widać, więc na razie się przywitam.

Byłam rano na glukozie, po wypiciu wróciłam na te 2 godziny do domu posiedzieć ale tak mnie ścięło z nóg że ledwo wytrzymałam żeby nie zasnąć, i dopiero jak zjadłam śniadanie i wypiłam kawkę to poczułam się lepiej, ale nadal tak mnie ćmi w głowie i jestem śpiąca, a wyniki będą dopiero w piątek.

I odkąd zaczęłam łykać te tabletki (Ortanol 20 Plus) to jest znacznie lepiej, i dzidzia przestała tak dokuczać w brzuchu, dalej się kręci ale już nie tak boleśnie. Zgagi też już nie mam więc mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.

Mam nadzieję że Was doczytam i nie zasnę przy odpisywaniu.

Witajcie

My po lekarzu, mamy zrobić badanie teraz i jeszcze raz na kontrolę, żeby napi dr, oceniła, do przedszkola możemy już chodzić
:tak: ale zobaczymy jak to wyjdzie, jak dziadek będzie miał wolne, to pójdziemy dopiero po weekendzie majowym, a jak nie to od jutra do piątku do przedszkola. W weekend majowy mają tylko dyżur a 2.05 to wogóle nieczynne, więc też siedzimy w domu.

I niedawno dotarliśmy do domu, po drodze pozałatwialiśmy parę spraw i zamówiliśmy panele, chyba najszybsze zakupy do domu jakie zrobiliśmy w pierszym sklepie
:-D tak to mogę chodzić, a nie łazić za niewiadomo czym i wybierać.

madzienka
i jak się czujecie? byliście na wizycie?

madziarka ja też zazdraszczam ogródka, ale może kiedyś...;-) a remonty hmmmm cięzko powiedzieć czy na końcówce, teraz najbardziej pylące rzeczy idą, mieli nam łazienkę teraz robić, najpierw poświętach później było że od 23 czyli dzisiaj, a teraz jest, że znowu za dwa tygodnie:confused2: P nagorsze roboty już zrobił te co nam najbardziej zależało, żebu oni robili, to same płytki teraz też sam może już ułożyć, a za to co im mamy dać to wolę na wakacje pojechać:sorry: a planujemy na połowę maja przeprowadzkę:tak:

karlita gdzie ty na tym maratonie byłaś? a gdzie ty te licytacje znalazłaś?to na jakiejś stronie jest?

marzenka u mnie w klatce taka mądra mieszka, pies owczarek niemiecki, w sobotę wychodzę z klatki dzieci pełno na boisku, a ta pi...idzie z tym psem, a pies bez smyczy, mało tego, że bez smyczy, ale i bez kagańca:szok: następnym razem nie oszczędzę i puszczę wiązankę co o tym myślę:angry: co za ludzie

Hej,rozłożyło nas na całego,wczoraj czymś się zatrułam i do tej pory się męczę- suchary i odgazowana cola (choć nie powinnam ale pomaga).
Żucz też w nocy dawał czadu:no:,więc póki śpi to i ja idę odespać.
Fogia, Maltankia, kolejnych pięknych rocznic.
Anetko,daj znać jak obciązenie wyszło.

maltanka wczoraj był maraton zumby na rzecz chorego chłopca. W leclercu na zana
i kilka firm fundowało kanety i inne przedmioty oraz usługi na aukcje. Aukcje odbyły się wczoraj tam na miejscu :-)

fajnie że przeprowadzka już niedługo ;-)

słuchajcie co do malowania... lepiej sie maluje gotowymi farbami czy jak samemu sie robi z barwnikami ????

anetka dobrze że już lepiej :-)

marz
ależ babsztyl .... nie znosze takich baba, i tych od tych mini psów też ich miniaturki "SRA**" pod balkonami i ta nawet nie raczy sprzątnąć. Jak kiedyś jedną upomniałam to od raz "a co Pani balkon toż to mała kupa ziemię użyźni" no normalnie mnie trafia ....

reklama
Witam, usypiam Michała od godziny 12 i dalej mały czort nie śpi, już mi nerwa zruszył bo spać nie ale na rękach by siedział i przez to obiad stanął w miejscu:crazy:. Teraz leży w leżaczku-bujaczku i lulam go

Maltanka:

Oby miłość, szacunek i przyjaźń była z Wami przez kolejne lata wspólnego życia :)
Wszystkiego najleoszego !!!

Sunday Wszystkiego co najlepsze dla W z okazji jego imienin

Anetko czekamy teraz na wynik glukozy:tak:zaciskam kciuki aby był dobry:-)

Marz fajna wycieczka za Wami...

Madzienka co u Was, jak Julia??

Madziara miłego dnia w gronie rodziny:-)

Marta zdrówka dla Was!!!

Mirosia dobrze że już torba spakowana:-)

Gona super niedzielę mieliście:tak:, my jeszcze nie rozpoczęliśmy sezonu na lody, szczerze to jakoś nie mam nawet ciągoty na nie:laugh2:

Iwonka jaki film oglądałaś?

Karlita z farbami nie pomogę

Do góry