reklama
Justyna2729
Fanka BB :)
My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce
Ciasto w piekarniku, a ja popijam kawkę i zaraz idę szykować się do drogi, J pojechał dopieszczać nasze autko...
Eliza mam nadzieję że domowe sposoby leczenia zaskutkują i Cz szybko pozbędzie się kaszlu...
Udanej wizyty u siostry, jak możesz to pozdrów ją od nas
:-)
No zostaliśmy na weekend
, w tym roku pierwszy raz
, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
A konkurs o taki Konkurs - "małe gryzonie"
- BabyBoom
Mandziula GRATULUJĘ!!!!!! Dopiero teraz jak się dokładniej przyjrzałam to rozpoznałam Mikołaja
My też tam jesteśmy
I życzę udanego odpoczynku u rodziców, ach zazdro0szczę Mazur
Madzienka no tak zapomniałam że dzisiaj świętujecie u teścia
, udanej imprezki
Marta o jejaaa nieźle z tym telefonem!!! I jak dodzwoniłaś się? A wiesz chociaż co to za kolega Olka??
Iwonka dla Cyprianka z okazji 2 urodzin...
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto”

Ciasto w piekarniku, a ja popijam kawkę i zaraz idę szykować się do drogi, J pojechał dopieszczać nasze autko...
Eliza mam nadzieję że domowe sposoby leczenia zaskutkują i Cz szybko pozbędzie się kaszlu...
Udanej wizyty u siostry, jak możesz to pozdrów ją od nas

No zostaliśmy na weekend

A konkurs o taki Konkurs - "małe gryzonie"
Mandziula GRATULUJĘ!!!!!! Dopiero teraz jak się dokładniej przyjrzałam to rozpoznałam Mikołaja

My też tam jesteśmy

I życzę udanego odpoczynku u rodziców, ach zazdro0szczę Mazur

Madzienka no tak zapomniałam że dzisiaj świętujecie u teścia

Marta o jejaaa nieźle z tym telefonem!!! I jak dodzwoniłaś się? A wiesz chociaż co to za kolega Olka??
"Dziś jest Twoje święto”
Marta1981
Rodzyneczka
Justynko, dodzwoniłam się - telefon i reszta rzeczy nie tylko Olka jest w Węgierskiej Górce
.

Witam,
ledwo żyję...mały dał dzisiaj popalić
jak wstał o 9 to do 16.20 nie usnął
jadł,marudzil i brudził pieluchy
czyżby brzuszek po żelazie??
mieliśmy dziś jechać do dziadków, ale przez to wszystko zostaliśmy w domu i po 17 jak na chwilkę położyliśmy się na łóżku, korzystając z drzemki Stasia, to wstaliśmy po 18
nawet Natalka usnęła
a teraz jeszcze gada w sowim łózku

hmmm...prawie...bo brzuch jeszcze zwisa...nad szwem szczególnie...to chyba właśnie przez cc inaczej teraz wygląda
no i są jeszcze pewne części brzucha które przy dotyku są bolesne....akurat te ktore codziennie parę razy kopie Staś przy karmieniu
super nagroda;-)

;-)
jak niewiele dziecku potrzeba do szczęścia

o matko...chłopaki musieli być czymś bardzo zaaferowanii
odeślą Wam rzeczy?
ledwo żyję...mały dał dzisiaj popalić

dołączam się do życzeńMisia super że z brzuszkami u Was już jest dobrze
A jak Ty się czujesz po CC, doszłaś do siebie?
Sylwio i Piotrze Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragniemy, więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.

hmmm...prawie...bo brzuch jeszcze zwisa...nad szwem szczególnie...to chyba właśnie przez cc inaczej teraz wygląda

wielkie gratulacje!!!!pochwalę sie tylko że wygraliśmy z Koluchem nagrodę w konkursie "małe gryzonie", oj chyba jeszce nigdy nic nie wygrałam![]()

oby wizyta u lekarza nie byla konieczna...a chrypka raz jest raz jej nie ma ale za to kaszel taki jakiś się pojawił.... jak nie pomogą domowe lekarstwa to w pon wybiorę się do lekarza...

mam nadzieję,że impreza była udana...
do ikei wybieramy się po niedzieli,a dzisiaj urodziny teścia....

My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce![]()

to wielkie święto tak zostać w domu...aż nawet się czuje dziwnie,co?;-)No zostaliśmy na weekend, w tym roku pierwszy raz
, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
dla Was również wielkie gratulacjeMy też tam jesteśmy![]()

dołaczam się również do życzeń
"Dziś jest Twoje święto”

Justynko, dodzwoniłam się - telefon i reszta rzeczy nie tylko Olka jest w Węgierskiej Górce.

Justyna2729
Witam się z kubkiem zielonej herbatki:-)
Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja
. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy
Jedzonko było pyszne i winko również
,a tort mmmniam poezja (Williams).
W powrotnej drodze wstąpiliśmy do Piask

Misia o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia
. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy
Wiesz, że dziwnie mi jest że zostaliśmy na weekend, mam takie przekonanie że jeszcze trwa zwykły dzień tygodnia
Marta

kawał drogi!!!! Mam nadzieję że otrzymacie z powrotem swoje rzeczy
Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Wczorajsze KTG i USG wyszło dobrze, malutka waży ok 2600 i ma ok 43 cm:-)
Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja

Jedzonko było pyszne i winko również

W powrotnej drodze wstąpiliśmy do Piask

Misia o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia

Wiesz, że dziwnie mi jest że zostaliśmy na weekend, mam takie przekonanie że jeszcze trwa zwykły dzień tygodnia

Marta

Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Ostatnia edycja:
iwonka07
Aaaale tutaj pustki, wszyscy chyba korzystają w wolnych weekendów
Justynka, Misia dziękuję w imieniu Cypka za życzenia
Justynka Cypek też jeszcze w pieluchach, zbieram się teraz psychicznie na jego odpieluchowywanie:-) ale mieliście wczoraj super dzionek;-)
My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde
noszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą
nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi

Justynka, Misia dziękuję w imieniu Cypka za życzenia

Justynka Cypek też jeszcze w pieluchach, zbieram się teraz psychicznie na jego odpieluchowywanie:-) ale mieliście wczoraj super dzionek;-)
My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde

Justyna2729
Witam w niedzielne popołudnie
Eliza jak zdrówko Czarka?
Iwonka szok co też próbują ludziom sprzedawać
, dobrze że wróciłaś do sklepu. Ja ostatnio kupiłam mleko, było już skiśnięte
.
Sunday co u Was, jak minęła sobota u rodziców i niedziela z teściami?
Madzienka urodziny teścia udały się?
Misia jak tam Staś dał pospać trochę?
Karlita, Madziara, Marz co u Was, jak minął Wam weekend?
My również po kościele i spacerku. Michałek śpi. Obiadek już mam podszykowany wystarczy tylko ziemniaczki nastawić. Kawka wypita, czekam na przypływ energii i zabieram się za prasowanie koszul męża
.
Eliza jak zdrówko Czarka?
Iwonka szok co też próbują ludziom sprzedawać

Sunday co u Was, jak minęła sobota u rodziców i niedziela z teściami?
Madzienka urodziny teścia udały się?
Misia jak tam Staś dał pospać trochę?
Karlita, Madziara, Marz co u Was, jak minął Wam weekend?
My również po kościele i spacerku. Michałek śpi. Obiadek już mam podszykowany wystarczy tylko ziemniaczki nastawić. Kawka wypita, czekam na przypływ energii i zabieram się za prasowanie koszul męża

Witajcie,
ale tu pustki
my po kościółku pojechaliśmy do dziadków i tak nam minął dzień
mały ma kolejny dzień z cyklu wiszenie na cycu
oby niebawem wrócił do rytmu
super,że imprezka tak się udała
aaa....Williams rewelacja rzeczywiście...oj jak bym zjadła

a my mamy Akciferol;-)

marz a gdzie Ty zniknęłaś?
ale tu pustki

my po kościółku pojechaliśmy do dziadków i tak nam minął dzień

Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy
Jedzonko było pyszne i winko również,a tort mmmniam poezja (Williams).
super,że imprezka tak się udała

mam nadzieję,ze nie po tym,bo mamy je brać co najmniej do październikaMisia o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy
![]()

super,że wszystko w porzadkuPrzekazuję wiadomość od ANETKI.

no ja bym się też wkurzyła i czym prędzej je odniosłaMy już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twardenoszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą
nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi
![]()

dał....bo znowu spał z namiMisia jak tam Staś dał pospać trochę?

marz a gdzie Ty zniknęłaś?
reklama
witajcie ale cicho i pusto tutaj...mam nadzieję że weekendy Wasze udane....
my wczoraj świętowaliśmy jubileusz teścia - było bardzo sympatycznie a dzisiaj typowo rodzinny dzionek....i mam nadzieje że takie będą przez najbliższe dwa tygodnie...
Madziarka jak udał się weekend??odpoczęłaś trochę czy w takim towarzystwie odpocząć się nie da???
Marzenka dojechaliście na miejsce, mam nadzieje że odezwiesz się....udanego urlopu!!!
Karlita a jak wasz weekend??świętowaliście trochę??
Justyna super że i u Was udany weekendzik...jak prasowanie koszul...??
Jaki torcik jedliście...u nas był gruszkowy z Williamsa mniam pycha...
Dzięki za wieści od Anetki, super że na usg wszystko ok...
Misia my też piłyśmy ferrum i u nas nie było problemów z brzuszkiem, wiec mam nadzieje że i u Was nie będzie...
Iwonka i od nas buziak urodzinowy dla synka!!!
a zakupów współczuje, dobrze że je oddałaś...
Marta dobrze że rzeczy znalazły się ale odeślą Wam je...
spokojnych wieczorków....
my wczoraj świętowaliśmy jubileusz teścia - było bardzo sympatycznie a dzisiaj typowo rodzinny dzionek....i mam nadzieje że takie będą przez najbliższe dwa tygodnie...

Madziarka jak udał się weekend??odpoczęłaś trochę czy w takim towarzystwie odpocząć się nie da???

Marzenka dojechaliście na miejsce, mam nadzieje że odezwiesz się....udanego urlopu!!!
Karlita a jak wasz weekend??świętowaliście trochę??
Justyna super że i u Was udany weekendzik...jak prasowanie koszul...??
Jaki torcik jedliście...u nas był gruszkowy z Williamsa mniam pycha...
Dzięki za wieści od Anetki, super że na usg wszystko ok...
Misia my też piłyśmy ferrum i u nas nie było problemów z brzuszkiem, wiec mam nadzieje że i u Was nie będzie...
Iwonka i od nas buziak urodzinowy dla synka!!!
a zakupów współczuje, dobrze że je oddałaś...
Marta dobrze że rzeczy znalazły się ale odeślą Wam je...
spokojnych wieczorków....