reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzien dobry, pisze z telefonu to mi prosze zle, poczytalam was ale odniose sie pozniej bo dopiero co wrocilam z biegania wiec zmykam pod prysznic;)
Milej soboty:)

reklama
My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce:rofl2:
Ciasto w piekarniku, a ja popijam kawkę i zaraz idę szykować się do drogi, J pojechał dopieszczać nasze autko...

Eliza mam nadzieję że domowe sposoby leczenia zaskutkują i Cz szybko pozbędzie się kaszlu...
Udanej wizyty u siostry, jak możesz to pozdrów ją od nas:blink::-)
No zostaliśmy na weekend:-p, w tym roku pierwszy raz:rofl2:, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
A konkurs o taki Konkurs - "małe gryzonie":) - BabyBoom

Mandziula GRATULUJĘ!!!!!! Dopiero teraz jak się dokładniej przyjrzałam to rozpoznałam Mikołaja:-D
My też tam jesteśmy:rolleyes2:
I życzę udanego odpoczynku u rodziców, ach zazdro0szczę Mazur:tak:

Madzienka no tak zapomniałam że dzisiaj świętujecie u teścia:zawstydzona/y:, udanej imprezki:tak:

Marta
o jejaaa nieźle z tym telefonem!!! I jak dodzwoniłaś się? A wiesz chociaż co to za kolega Olka??

Iwonka
dla Cyprianka z okazji 2 urodzin...
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto”

Witam,
ledwo żyję...mały dał dzisiaj popalić:no:jak wstał o 9 to do 16.20 nie usnął:wściekła/y:jadł,marudzil i brudził pieluchy:no:czyżby brzuszek po żelazie??:sorry:mieliśmy dziś jechać do dziadków, ale przez to wszystko zostaliśmy w domu i po 17 jak na chwilkę położyliśmy się na łóżku, korzystając z drzemki Stasia, to wstaliśmy po 18:szok::sorry:nawet Natalka usnęła:szok:a teraz jeszcze gada w sowim łózku:no:
Misia super że z brzuszkami u Was już jest dobrze:tak:
A jak Ty się czujesz po CC, doszłaś do siebie?
Sylwio i Piotrze Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragniemy, więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.
dołączam się do życzeń:tak:
hmmm...prawie...bo brzuch jeszcze zwisa...nad szwem szczególnie...to chyba właśnie przez cc inaczej teraz wygląda:baffled:no i są jeszcze pewne części brzucha które przy dotyku są bolesne....akurat te ktore codziennie parę razy kopie Staś przy karmieniu:laugh2:
pochwalę sie tylko że wygraliśmy z Koluchem nagrodę w konkursie "małe gryzonie", oj chyba jeszce nigdy nic nie wygrałam:-D:-D:-D:-D:-D
wielkie gratulacje!!!!:tak:super nagroda;-)
a chrypka raz jest raz jej nie ma ale za to kaszel taki jakiś się pojawił.... jak nie pomogą domowe lekarstwa to w pon wybiorę się do lekarza...
oby wizyta u lekarza nie byla konieczna...:tak:

do ikei wybieramy się po niedzieli,a dzisiaj urodziny teścia....
mam nadzieję,że impreza była udana...:tak:;-)
My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce:rofl2:
:-Djak niewiele dziecku potrzeba do szczęścia:-D
No zostaliśmy na weekend:-p, w tym roku pierwszy raz:rofl2:, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
to wielkie święto tak zostać w domu...aż nawet się czuje dziwnie,co?;-)
My też tam jesteśmy:rolleyes2:
dla Was również wielkie gratulacje:tak:

Iwonka
dla Cyprianka z okazji 2 urodzin...
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto”
dołaczam się również do życzeń:tak:

Justynko, dodzwoniłam się - telefon i reszta rzeczy nie tylko Olka jest w Węgierskiej Górce:sorry::sorry:.
:szok:o matko...chłopaki musieli być czymś bardzo zaaferowanii:sorry:odeślą Wam rzeczy?

Witam się z kubkiem zielonej herbatki:-)

Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja:tak:. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy:rofl2:
Jedzonko było pyszne i winko również:rolleyes2:,a tort mmmniam poezja (Williams).
W powrotnej drodze wstąpiliśmy do Piask:blink::blink:

Misia
o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia:eek:. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy:no:
Wiesz, że dziwnie mi jest że zostaliśmy na weekend, mam takie przekonanie że jeszcze trwa zwykły dzień tygodnia:-D

Marta
:szok::szok::szok:kawał drogi!!!! Mam nadzieję że otrzymacie z powrotem swoje rzeczy:tak:

Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Wczorajsze KTG i USG wyszło dobrze, malutka waży ok 2600 i ma ok 43 cm:-)

Ostatnia edycja:
Aaaale tutaj pustki, wszyscy chyba korzystają w wolnych weekendów:tak:

Justynka, Misia dziękuję w imieniu Cypka za życzenia:tak:

Justynka Cypek też jeszcze w pieluchach, zbieram się teraz psychicznie na jego odpieluchowywanie:-) ale mieliście wczoraj super dzionek;-)

My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde:dry: noszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą:wściekła/y: nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi:dry:

Witam w niedzielne popołudnie:)

Eliza jak zdrówko Czarka?

Iwonka szok co też próbują ludziom sprzedawać:no:, dobrze że wróciłaś do sklepu. Ja ostatnio kupiłam mleko, było już skiśnięte:wściekła/y:.

Sunday
co u Was, jak minęła sobota u rodziców i niedziela z teściami?

Madzienka urodziny teścia udały się?

Misia jak tam Staś dał pospać trochę?

Karlita, Madziara, Marz co u Was, jak minął Wam weekend?

My również po kościele i spacerku. Michałek śpi. Obiadek już mam podszykowany wystarczy tylko ziemniaczki nastawić. Kawka wypita, czekam na przypływ energii i zabieram się za prasowanie koszul męża:tak:.

Witajcie,
ale tu pustki:szok:
my po kościółku pojechaliśmy do dziadków i tak nam minął dzień:tak:mały ma kolejny dzień z cyklu wiszenie na cycu:sorry:oby niebawem wrócił do rytmu:sorry2:
Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja:tak:. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy:rofl2:
Jedzonko było pyszne i winko również:rolleyes2:,a tort mmmniam poezja (Williams).

super,że imprezka tak się udała:tak:aaa....Williams rewelacja rzeczywiście...oj jak bym zjadła:sorry:

Misia o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia:eek:. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy:no:
mam nadzieję,ze nie po tym,bo mamy je brać co najmniej do października:eek::szok:a my mamy Akciferol;-)
Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Wczorajsze KTG i USG wyszło dobrze, malutka waży ok 2600 i ma ok 43 cm:-)
super,że wszystko w porzadku:tak:
My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde:dry: noszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą:wściekła/y: nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi:dry:
no ja bym się też wkurzyła i czym prędzej je odniosła:wściekła/y::no:

Misia jak tam Staś dał pospać trochę?
dał....bo znowu spał z nami:sorry:
marz a gdzie Ty zniknęłaś?

reklama
witajcie ale cicho i pusto tutaj...mam nadzieję że weekendy Wasze udane....
my wczoraj świętowaliśmy jubileusz teścia - było bardzo sympatycznie a dzisiaj typowo rodzinny dzionek....i mam nadzieje że takie będą przez najbliższe dwa tygodnie...
:tak:

Madziarka jak udał się weekend??odpoczęłaś trochę czy w takim towarzystwie odpocząć się nie da???:-p

Marzenka dojechaliście na miejsce, mam nadzieje że odezwiesz się....udanego urlopu!!!

Karlita a jak wasz weekend??świętowaliście trochę??

Justyna super że i u Was udany weekendzik...jak prasowanie koszul...??
Jaki torcik jedliście...u nas był gruszkowy z Williamsa mniam pycha...
Dzięki za wieści od Anetki, super że na usg wszystko ok...

Misia my też piłyśmy ferrum i u nas nie było problemów z brzuszkiem, wiec mam nadzieje że i u Was nie będzie...

Iwonka i od nas buziak urodzinowy dla synka!!!
a zakupów współczuje, dobrze że je oddałaś...

Marta dobrze że rzeczy znalazły się ale odeślą Wam je...

spokojnych wieczorków....

Do góry