Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się
anaconda cieszę się że jesteś zadowolona z pracy i gratulacje dla małej pływaczki.
madzienka niestety nie dotarłam do Smyk-a dzisiaj,może jutro się uda- wywinęłam w innym kierunku...
misia Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości, radości, uśmiechu i wielu słonecznych dnia razem!
sunday jak M dzisiaj?
maltanka mam nadzieję że Ci solidnie wynagrodzą te nadgodziny
Mojej koleżance ostatnio w US wynagrodzili że oddali jej w wolnych dniach
więc ona średnio była zadowolona...
marta zdrówka dla Rafiego i oby pozostali muszkieterowie się uchowali w zdrówku.
sienio i jak tam wytrzymujesz po 10h?A sobotę masz wolną?
justyna ja też często robię takie placuszki, tylko dodaję jeszcze natkę i ser żółty...
marz21 to jakiś awansik?Mam nadzieję że podoba Ci się taka zmiana...
Ja już dzisiaj oddałam ostatnie PIT-y
i się zczaiłam że swojego oświadczenia nie zaniosłam
tak więc jutro jeszcze muszę raz jechać
Moja brygada już śpi, a ja biorę się za prasowańsko bo czasu do niedzieli coraz mniej...Spokojnego wieczorka.:-)
anaconda cieszę się że jesteś zadowolona z pracy i gratulacje dla małej pływaczki.
madzienka niestety nie dotarłam do Smyk-a dzisiaj,może jutro się uda- wywinęłam w innym kierunku...
misia Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości, radości, uśmiechu i wielu słonecznych dnia razem!
sunday jak M dzisiaj?
maltanka mam nadzieję że Ci solidnie wynagrodzą te nadgodziny
Mojej koleżance ostatnio w US wynagrodzili że oddali jej w wolnych dniach
więc ona średnio była zadowolona...marta zdrówka dla Rafiego i oby pozostali muszkieterowie się uchowali w zdrówku.
sienio i jak tam wytrzymujesz po 10h?A sobotę masz wolną?
justyna ja też często robię takie placuszki, tylko dodaję jeszcze natkę i ser żółty...
marz21 to jakiś awansik?Mam nadzieję że podoba Ci się taka zmiana...
Ja już dzisiaj oddałam ostatnie PIT-y
i się zczaiłam że swojego oświadczenia nie zaniosłam
tak więc jutro jeszcze muszę raz jechać
Moja brygada już śpi, a ja biorę się za prasowańsko bo czasu do niedzieli coraz mniej...Spokojnego wieczorka.:-)
) ale jeszcze tylko płotek odmalowac i posiać warzywka
o matko, nie dziwię się ze czekasz na majówkę
Maks w przedszkolu poszedl bardzo chętnie bo dzisiaj dzień zabawek
wczoraj miałam zajrzeć,ale mi się nie udało