reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się
anaconda cieszę się że jesteś zadowolona z pracy i gratulacje dla małej pływaczki.
madzienka niestety nie dotarłam do Smyk-a dzisiaj,może jutro się uda- wywinęłam w innym kierunku...
misia Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości, radości, uśmiechu i wielu słonecznych dnia razem!
sunday jak M dzisiaj?
maltanka mam nadzieję że Ci solidnie wynagrodzą te nadgodziny:tak: Mojej koleżance ostatnio w US wynagrodzili że oddali jej w wolnych dniach:rofl2: więc ona średnio była zadowolona...
marta zdrówka dla Rafiego i oby pozostali muszkieterowie się uchowali w zdrówku.
sienio i jak tam wytrzymujesz po 10h?A sobotę masz wolną?
justyna ja też często robię takie placuszki, tylko dodaję jeszcze natkę i ser żółty...
marz21 to jakiś awansik?Mam nadzieję że podoba Ci się taka zmiana...
Ja już dzisiaj oddałam ostatnie PIT-y:tak: i się zczaiłam że swojego oświadczenia nie zaniosłam:crazy: tak więc jutro jeszcze muszę raz jechać:wściekła/y: Moja brygada już śpi, a ja biorę się za prasowańsko bo czasu do niedzieli coraz mniej...Spokojnego wieczorka.:-)

reklama
witam i ja
Zosia już śpi a u chłopaków straszne śmiechy słychac wiec chyba im jeszcze trochę zajmie usypianie się:-D
my dzisiaj szykowałyśmy warzywniak (Zosia spała a ja z motyką szalałam:confused2:) ale jeszcze tylko płotek odmalowac i posiać warzywka:tak:
anaconda to się dałaś wykorzystać :-Dzobaczą że jesteś chętna to ci spokoju nie dadzą:cool2::cool2:
marta zdrówka dla małego:tak:
maltanka:szok: o matko, nie dziwię się ze czekasz na majówkę
marz to warunki widzę ze na lepsze się zmieniają:tak:
eliza mi tez by siętrochę cierpliwości przydało:-D:-D
madzienka i jka porządki?? ja po powrocie Mikiegoz przedszkoa zaczynam wątpić w to że mogę mieć posprzątane w domu:confused2::confused2:

zmykam o mi się marzy gorący prysznic i ciepa herbatka wypita w ciszy....

anaconda super że Ci się w pracy podoba.... fakt osiedziałaś się na wolnym....ciekawe ile potrwa za nim zaczniesz z nami odliczać dni do wolnego ha ha ha :-D:-D:-D

mandziula nie wyobrażam sobie Ciebie niecierpliwej....jak dla mnie to jesteś krainą łagodności

antuanet mówi się że szewc bez butów chodzi ha ha ha...

oho to popisałam Kuby smoczek właśnie został rozdeptany... nosz k...gdzie ja o tej porze kupię drugi??
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i co ze smoczkiem-kupiony...tylko jeden masz w domu??

Madzienka trzeba przyznać ze piękną masz pogodę na spacerki, a mnie to wszystko omija i jak wychodzę to się zachmurza :-:)-:)sorry::sorry:

dołączasz się do spacerku jutro po badaniach czy odpoczywasz po tygodniu pracy??
brawo dla Majeczki, czyli zmiana trenera wychodzi jej na dobre....
a co do pracy to ja wiem że Ty nie pozwolisz sobie na pewne ruchy z ich strony:tak::-D:-D
jak autko J zrobione???

madzienka i jka porządki?? ja po powrocie Mikiegoz przedszkoa zaczynam wątpić w to że mogę mieć posprzątane w domu:confused2::confused2:

etam...niewiele zrobiłam...ale mam P cały następny tydzień w Lublinie więc dam rade jakoś ogarnąć ten nieład...

Elza podziwiam....za cierpliwość do tego potworka

Marta o matko....zdróweczka, gdzie Wy to złapaliście, czyzby w Lublinie???

w piątek za tydzień mamy komunię...orientujecie się ile się teraz daje:sorry:

Witajcie. Pierwsza? Słonko świeci, tylko coś ciemne chmury z zachodu widać...:confused: Maks w przedszkolu poszedl bardzo chętnie bo dzisiaj dzień zabawek :tak: Ja pranie wstawiłam i próbuje jeść śniadanie, ale coś mnie muli i poł tylko dałam rade:baffled:

Madzienka ja tez mam w tym roku komunię u brata tylko tydzień później więc podczepiam się pod Twoje pytanie...?

Marta o matko!!! Zdrówka!!!

mandziula super ze już mało zostało i będzie swój warzywniak :-)

Eliza ale masz agentów w przedszkolu... szook :baffled:
A Maks ostatnio zauważyłam,że lubi bardzo rysować i nieźle mu to wychodzi :tak:

anaconda i jak wolny dzionek????

patlysia i jak Kubuś bez smoka?

Justyś udanego wekendu!

misia Wszystkie najlepszego!!!

sienio Sto lat z okazji urodzin!!!!!

A jak nasze małe przedszkolaki??? Dostały się do wymarzonych placówek????

Jak tak Wasze prognozy na weekend???

Witam z kawką z pracy:tak:
ależ piękna pogoda...ja już męża odwiozłam do pracy, autko stoi na myjni w Leclercu, by na wyjazd było błyszczące:-DNatalka odpukać drugi tydzień bez przerwy chodzi do przedszkola, tylko mi znowu na wszystko brakuje czasu(w pracy nie zaglądam,bo net chodzi masakrycznie,no i starałam się jak najwięcej zrobić przed urlopem):no:wczoraj miałam zajrzeć,ale mi się nie udało:zawstydzona/y:
Marta zdrówka dla Was:tak:
madzienka Komunii u nas jeszcze nie ma,więc się nie orientuję:sorry2:
anaconda zadowolona jesteś z pracy?
maltanka współczuję sytuacji w pracy:no:

Witam sie piatkowo...jutro sama urzeduje z M wiec zaplanowalismy sobie po obiadku pzejazdzke rowerowa gdzies na lody....P przywiozl mi moj rower wiec jutro smigamy....B jezdzi na foteliku u P ale obawaiam sie ze jak bede jechala obok niego to bedzie placz ze chce do mnie ehhhh a tak bym sobie tez z nimi pojezdzila....:confused:

Madzienka my tez w tym roku mamy Komunie i samam nie wiem ale mysle ze 300zł idac z dziecmi my chyba za ta cene kupimy porzadne rolki ale musze jeszcze nad tym pomyslec....
Maltanka Misia Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!
Misia udanego wyjazdu kiedy ruszacie?????
Anaconda fajnie masz z tym dniem wolnym na tygodniu..
Elza no wlasnie tak chce zawiezc dzieci do przedszkoli i zaplanowalismy z P wypad do kina a co troche nam tez sie nalezy:-)

No wlasnie jak przedszkolaczki maja miejsce w przedszkolach?????

Witajcie my już powolutku szykujemy się na dłuuuuugaśny spacerek...po drodze odwiedzimy pepco bo dzisiaj nowa gazetka i kilka letnich ciuszków dla moich księżniczek wpadło mi w oko....

Kasia Sienio wszystkiego wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!!

Misia brawo dla Natalci, koniec chorowania a jak jej entuzjazm w chodzeniu do przedszkola???

Anaconda badania zrobione???

Sunday muli z rana???:-p

Justyna udanego weekendu....

Ma ktoś wieści od Marty???

Jak wyniki kto dostał się do wymarzonego przedszkola...???
Mandziula co z Mikim, wiesz już coś???

Sienio Wszystkiego Naj Naj Naj!!!!!!!!!;-)
Anaconda zapomnialam brawo dla Majeczki!!!
Madzienka widze ze w gazetce sa te kombinezony co w H&M kupilas malej ale jaka cena...na Czechów wpadne wpadne chociaz M szaleje popoludniu u nas na placu z dziecmi i nie ukrywam jest mi z tym wygodnie bo moge cos w domu zrobic;-)
Marta i to teraz musialo Was dopasc:no:

reklama
Madzienka widze ze w gazetce sa te kombinezony co w H&M kupilas malej ale jaka cena...na Czechów wpadne wpadne chociaz M szaleje popoludniu u nas na placu z dziecmi i nie ukrywam jest mi z tym wygodnie bo moge cos w domu zrobic;-)

juz je kupiłam...sa super i mam dwa w cenie jednego z H&Mu, ale tamtego nie oddam bo jest cudny, przyznasz mi racje...:tak::tak:

MAM ROCZNY MACIERZYŃSKI!!!!!!!!!!!!

Do góry