reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Miałam na wieczór zajrzeć ale nawet nie wiem kiedy usnęłam. Wczoraj wyszłam z Radkiem na spacerek bo Krystek nie chciał, jak się później dowiedziałam to on też wyszedł z wujkiem:tak:. Poszliśmy do parku, Radek był zapatrzony w kaczki które na stawie pływały i zaliczył te metalowe prawie na każdej siedział. Dzisiaj jedziemy po południu do znajomych na grilla i jeszcze muszę pranie zrobić bo znowu się nazbierało.:nerd:
elza79; Z ręką trochę lepiej:tak:
Madzienka: Super fotki:tak:

reklama
hello ale jestem padnięta....sprzątanie prasowanie....odwiedziłam dzisiaj też targ i kupiłam sobie 2 pary balerinek takie do latania z dziećmi na spacerki....no i kupiłam sobie kwiatka do włosów no jakaś tam biżuterię ale nie jestem do końca z niej zadowolona....jeśli nie znajdę nic ładniejszego to musi być ta.....po targu jeszcze zakupki w Leclcerku....
anaconda świetnie sobie radzisz... podoba mi się Twoje podejście jesteś wyluzowana i tak trzymaj kobieto...
madzienka dzięki za podpowiedzi....Twoje rady są bezcenne
sienio i co kupiłaś siostrze?????
motylla dobrze że z ręką lepiej.....ale Wam fajnie możecie na spacerki do parku chodzić....super
udanego grillowania....

a gdzie reszta towarzystwa czyżby wszyscy powyjeżdżali?????

Witajcie....
my już po sprzątaniu, obiadek naszykowany, Julcia u dziadków więc czujemy się jakbyśmy mieli jedno dziecko:-D:-D
byliśmy dzisiaj w LuxMedzie pokazać nasze wyniki, pani doktor obejrzała je już wczesniej i od razu z wejścia powiedziala nam że sa ok...jakaś wirusówka próbowała Lenkę zaatakować ale dała jej radę...ważymy już 5100....

spotkaliśmy tez Atali...wygląda cudnie...:tak:

Anaconda wiesz że 17 maja otwarcie centrum handlowego Koncertowa!!!!

Sienio upolowałaś jakąś bluzeczkę???

Hej
Ja tez padnieta to chodzenie po sklepach mnie wykończyło:baffled: Kupiłam siostrze bluzeczkę, ale nie taką z napisem, bo nie widziałam tego sklepu, chyba, ze jest na tym piętrze co cinema city, ale tam juz mi sie nie chciało isc:zawstydzona/y: Kupiłam z działu mama h&m mam nadzieję, ze jej sie podoba:tak: Julic kupiłam w kńcu sukienke na wesele tez w H&M ale zeby dostac rozmiar musiałysmy przespacerowac sie na deptak. Madzieńka coraz bardziej ten drugi sklep zaczyna mi sie podobac:-D

zmykam, bo wieczorkiem mamy spotkanie rodzinne:-)

ha ha ha sienio właśnie na III pietrze jest ten sklep w plazie.... ale dobrze że zakupki udane....
udanego spotkania rodzinnego życzę

madzienka ładnie już Lenka waży....dobrze że taka silna i pokonała wirusa który ją tam próbował zaatakować....dzielna królewna

sunday Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin dużo zdrówka, nowej lepszej pracy i wiesz czego;-);-);-)...buziak

Sienio jaka sukienkę kupiłaś Juleczce....pochwal się...
my tez ostatnio zakupiłyśmy kreację na wesele właśnie w h&mie...
ja mam w planach jutro odwiedzić ten na deptaku bo kilka rzeczy wpadło mi w oko na lato dla dziewczynek:tak::tak:
bluzka na pewno spodoba się...ja bardzo lubowałam się w kolekcji H&M Mama
a sklep tak jak napisała Elizka na 3 pietrze....
udanego spotkania!!!!

Elizka dzięki i oby tak zawsze dzielnie walczyła....

Monika i od nas wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, tych najskrytszych!!!!

zapomniałam się Wam pochwalić moja siostra będzie miała chłopca więc w końcu mój tata doczekał się wnusia...bo całe życie wśród bab:-Dnajpierw dwie córy, później dwie wnusie i teraz wnuczek!!!!

Ostatnia edycja:
Sienio to my kupiliśmy taka samą tyle że właśnie szara...taka Jula sobie wybrała...bo ten kwiatek różowy podobał jej się:-)
A sukienka jest cudna..Gratulacje dla siostry również..

madzienka, sienio cudne te sukienki....i gratuluje Wam siostrzeńców...
madzienka w końcu Twój tata będzie dziadkiem a nie tylko mężem babci :-):-):-)

reklama
Do góry