reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W sobotę o 15:57 przyszedł na świat Sasha:) Waży 3115 i ma 50 cm... To tyle w temacie księżniczki:( Drugie jajeczka:))))))
Dziś wróciliśmy do domu, padam na twarz, szczegóły jak się ogarnę:)
Dzięki za troskę!

reklama
Anaklim gratuluję syneczka!!!:tak:

Ale teraz to ja mam stresa.....:no:tak jak pisałam Wam wcześniej oczekujemy córeczki :-D juz trzech niezależnych lekarzy potwierdziło że będzie to dziewczynka:happy: jak myslicie mogą się jeszcze mylic:szok:???Ja juz tak bardzo nastawiłam się na Juleńkę:-D

Ale teraz to ja mam stresa.....:no:tak jak pisałam Wam wcześniej oczekujemy córeczki :-D juz trzech niezależnych lekarzy potwierdziło że będzie to dziewczynka:happy: jak myslicie mogą się jeszcze mylic:szok:???Ja juz tak bardzo nastawiłam się na Juleńkę:-D

MADZIEŃKA, spokojnie, :-D raczej nie. ANA pisała, że miała tylko jedno USG w tej ciąży, więc tylko raz miała podawaną informację jaka to płeć. Jak ci już 3 lekarzy powiedziało, że to dziewuszka, to raczej błędu będzie... i bedziesz miała swoją Juleńkę :-)

Ptasiorek - ja miaam jedno USG w Irlandii, a prywatnie robiłam jeszcze dwa:) U Mazurka, 4D,w 17 tyg, powiedział, że jajeczek nie widzi i prywatnie w klinice w Dublinie u dr Banaczka, powiedział, że Kaj będziemiał siostrę!
Też trochę się nastawiliśmy, a tu jajecka:)

Madzienka - ja mam po prostu takie "szczęście:)"

Dziewuszki, fotki wrzucę jak mój mąż odwirusuje kompa, bo się jakiś trojan przyplątał...

Ptasiorek - ja miaam jedno USG w Irlandii, a prywatnie robiłam jeszcze dwa:) U Mazurka, 4D,w 17 tyg, powiedział, że jajeczek nie widzi i prywatnie w klinice w Dublinie u dr Banaczka, powiedział, że Kaj będziemiał siostrę!
...
:-D to się trochę panom specjalistom na oczy rzuciło :-D To czekamy na foteczki Sashy. Pewnie śliczny tak jak Kajetan :tak::-)

reklama

Madzienka - ja mam po prostu takie "szczęście:)"

Dziewuszki, fotki wrzucę jak mój mąż odwirusuje kompa, bo się jakiś trojan przyplątał...

Anaklim jeszcze raz wielkie gratulacje:tak:

A stresa mam-nie ukrywam mi też Mazurek powiedział że będzie córeczka:confused:
teraz to mam obawy....

A jak to jest będę miała jeszcze jakieś usg...??po 30 tygodniu robią jeszcze??

A tak w ogóle to my świętujemy dzisiaj naszą
ODLICZANIE CZAS ZACZĄĆ!!!!!

Do góry