reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mezatkaa dodam jeszcze że specjalnie nie robiłam nic poza standardowym codziennym karmieniem jak wszyscy nie przekarmiałam na siłe tez nie dawałam i teraz ma ponad 14m-c i wydaje mi sie ze wazy prawie 11kg a jesli chodzi o wysokosc to jak miała niecałe 13m-cy to miał 81cm wiec wydaje mi sie ze jest ok. I zawsze starałąm sie nie nakrecac każde dziecko jest inne i rozwija sie indywidualnie

reklama
Kalendarz super :tak:, a jaka śliczna córeczka - oj rozmażyłam się- zawsze chciałam mieć córe. Może za następnym razem, a jak nie to szybciej wyślę syna na podbój ładnych dziewuszek - to będę miała choć przyszywaną :-D.

A i przepis wrzuciłam już.

Madzienka rewelacyjny kalendarz, corcie masz śliczniutką:-):-):-):tak::tak:

anet15 zazdroszczę haftowania, tego akurat nie potrafię:no: a aniołki super, też mam takie:):)
ja szydełkuję lub roie na drutach jak oglądam TV, takie głupie przyzwyczajenie;-);-)

ja właśnie po obiadku, pojadłam pierożków, pyszności:tak::tak:
nalepiłam prawie 100 sztuk, zamrozę i bedą na potem:cool2:

Jula do tej pory wysoka jak na swoj wiek...ma prawie 13 miesiecy i 81cm-podobno dużo:-D:-D

to Hubert ma 11 miesięcy i ma 81 cm ale pediatra mówi że w porządku:tak:

anet śliczne ja też kiedyś wyszywałam haftem krzyżykowym, teraz brak czasu.

Madzienka kalendarz śliczny

Anaconda wracaj do nas szybko:tak: bo będzie lanie;-)

reklama
to Hubert ma 11 miesięcy i ma 81 cm ale pediatra mówi że w porządku:tak:

anet śliczne ja też kiedyś wyszywałam haftem krzyżykowym, teraz brak czasu.

Madzienka kalendarz śliczny

Anaconda wracaj do nas szybko:tak: bo będzie lanie;-)

Nasza pediatra też mówi że w porzadku ale wszyscy dookola mówią że jest "wysoka":-D:-D:-D

dziekuję

Do góry