reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A co do dnia dziecka to też miałam pytac...może gdzies razem wybierzemy????;-);-);-)trzeba poszukac jakis imprez:-)
Co do prezentu to my chyba podciagniemy ta zjeżdzalnie ktora zamowilismy jej na dzialke:eek:
pomysl naprawde dobry! jestem za:tak:
W tamtym roku byly jakies imprezy w Botaniku i na Litewskim, no i w marketach, ale tam dzikie tlumy, czzego wolalabym w miaremożliwsci uniknac:blink: Mam nadzieje, ze pogoda dopisze! W razie czego Bugi tez pewnie cos bedzie organizowac.

reklama
dzień dobry kochane :)

kolejny deszczowy dzień!! :wściekła/y: ależ mnie to wkurza!!

A wiesz że ja jeszcze nie spotkałam się żeby rozciągnął się pod szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...jak już są za małe to robi się taki dekolt:-p:-p:-p:-p

cóż mi zdecydowanie bardziej odpowiadają bodziaki zapinane :) nie wiem od czego to zależy ale ja też zazwyczaj kupowałam bodziaki w tesco ;) jak Gabi była mała to były fajne bo lekko się zakładały ale później jak mała zaczęła się więcej ruszać raczkować to przerzuciłam się na zapinane :)

sienio to będzie trzeba polować na biedronkę :)

marz rozpakowałam płytki od Magdy i jest problem ... bo mam jakiś błąd i mam tylko po 2 piosenki z każdej płyty ....

co do rowerka to my nie mamy gdzie trzymać dużych rowerów więc .... moze mały rowerek sprawdzi się na dłużej :)

aaaaaaaa karlita jak dietka>?? dajesz rade??? ja wstawilam sobie suwaczek.,,, jego zmiany strasznie mnie motywuja... a roznice widac juz doskonale,,.. w ciuchy sprzed ciazy wchodze na luzi,,, ale chce jeszcze troszke:)

kochana gratulacje :)
ja też zmieściłam się w spodnie sprzed ciąży :p ale ja już przed ciążą byłam duża ahahhaa ;)

dieta idzie dobrze pofolgowałam sobie na panieńskim ... i wróciło mi 0,5kg ale teraz nie wiem ile ważę bo mi baterie padły wczoraj w wadze!! :wściekła/y:

jestem na 2 fazie tej naprzemiennej ... wczoraj pyszniutkie pomidorki jadłam :)
a dzisiaj będę piekła rybę w warzywach ;)

chyba opuściłam się z piciem wody muszę o tym pamiętać!!

ja suwaczka nie wstawię bo dużo ważę ;)

wg Dukana waga idealna dla mnie to więcej niż Ty ważysz teraz ;)

mi też coś Hubert ostatnio znowu się wcześniej budzi:confused:... rowerek fajny:-)
może to wina pogody ??
Gabi ma już mniejszy katarek tz prawie już go nie ma więc lepiej spała :)
a ja się obudziłam z lekkim bólem gardła chyba znów odwiedzę aptekę ...

uuu Madzienka to u nas też nie sprawdzą się te body ja też wolę te zapinane, miałam parę sztuk takich zakładanych to też wyciągnęły się młodemu spadały z ramion.

o właśnie !!!

karlita pannokcie naprawde fajne, eleganckie i bez zbednego przepychu. Fotki Gabi z tata tez rewelacyjne! no i zaraz zmykam zaglosowac:tak:

dziękuję kochana :)

Powiedzcie planujecie cos na Dzien Dziecka?? Chodzi mi raczej o jakies wyjscie, bo prezent to raczej indywidualna sprawa.

nawet nie wiem w jaki to dzień wypada .... jak na tygodniu to może BUGI ?? :) albo może w jakimś centrum będzie organizowana jakaś impreza ?? jak będzie ładna pogoda to może gdzieś w plenerze ?? :)

Wlasnie to dobry pomysł!!!:-):-):-) JESTEM ZA!!!!!:-D:tak::-)

JA TEŻ JA TEŻ :-D:-D:-D:-D:-D

Madzianka udanego wypadu i później pochwal się pazurkami ;)

Senio co do Dnia Dziecka to ide pierwszy dzien do pracy :no::no::no::no::no::no:super prezent dla dziecka....
Wiec wypad zrobimy sobie jedynie popoludniu rodzinny moze rowerowy jesli pogoda pozwoli no i moze bedzie to nad Zalew.Tam zawsze cos jest chociaz wydaje mi sie ze imprezy beda w niedziele. A co do prezentu to myslalam o koszykowce INTERAKTYWNA KOSZYKÓWKA DLA DZIECI, DZWIEK ROZWIJ (1039730252) - Aukcje internetowe Allegro
musze przejechac sie do rampersa badz do BF i sie zorientowac co jest z tego typu zabawek
Madzienka wizyta w Bugi idealna w taka pogode no i pochwal sie paznokciami
Madziara ja poprosze kawke bo pooda mnie dobija i nie tylko mnie moje dziecie tez znudzone
Talia oby zakup mieszkania sie udal
Mandziula udanych zakupow i koniecznie sie pochwal ubrankiem
Anaconda ja wczoraj poszlam spac moze o 22 ale zasnac to nie wiem o ktorej zasnela

Co do bdów to wiadomo te zapinane to pewniaki ze przy szyji sie nie rozciagnal np te z BB sa super chociaz ja kupuje czasem w Pepco zakladane przez głowe i szczesze to jeszcze nie mialam przygod z razciagnieciem sie czy spadaniem z ramienia. Ale to zalezy od materiału te sa bardzo miesiste.

A mnie wczoraj wieczorem dopadł dziwny stres zwiazany z powrotem po tak dlugim czasie do pracy i wszystykim co jest z tym zwiazane pierwszy raz to mialam. no i przez to nie moglam zasnac a jak zasnelam to Mateusz sie obudzil i marudzil i do tego jeszcze ta pogoda ble....

hej dziewczyny

Kiedy zmieniłyście wózek z gondoli na spacerówke???
Maja nie siedzi jeszcze stabilnie, dopiero próbuje się podrywać a powoli wyrasta z gondoli. Może znacie jekieś ćwiczenia stymulujące do szybszego siadania.

hej dziewczyny

Kiedy zmieniłyście wózek z gondoli na spacerówke???
Maja nie siedzi jeszcze stabilnie, dopiero próbuje się podrywać a powoli wyrasta z gondoli. Może znacie jakieś ćwiczenia stymulujące do szybszego siadania.
Nie wiem czy dobrym pomysłem jest stymulowanie dziecka do siadania. Lepiej niech w swoim tempie dochodzi do siadania bo nie jest dobrze żeby za wcześnie sadzać dziecko które jest jeszcze za wiotkie na to. Moja Gabi też się rwie i bardzo cieszy się jak ja za raczki podnoszę, ale robię to rzadko i chyba ze sama sobie ćwiczy takie niby brzuszki. Ja spacerówkę wyciągnę jak będzie już dobrze siedzieć a wtedy już będzie też ciepło co chyba tez jest istotne.

Puszatek a ile m-cy ma twoja Maja?
No wlaśnie to podstawowe pytanie.
Sunday jedziemy na Chodźki oby zdiagnozował ją właściwie.
marz stresik zniknie kiedy już się w pracy rozkręcisz chociaż rozumiem Cię ja tez sie zawsze stresowałam jak po urlopie wracałam do pracy

Ostatnia edycja:
Talia koniecznie napisz nam po wizycie co i jak :tak::tak::tak:
A ja czekam aż mi włosy wyschną i muszę do sklepu zmykać bez względu na to czy będzie padać czy nie :sorry::sorry:

reklama
Maja ma 6 m-cy. Jak leży w gondoli to chwyta się za brzegi i próbuje wstawać. Całymi dniami cwiczy brzuszki. Ale jeszcze jest gibka taka "bańka-wstańka" :)

Ostatnia edycja:
Do góry