Witajcie ja od 6 na nogach ale mega wyspana bo gabi raz się tylko w nocy obudziła żeby zjeść, A i o 6 by nie wstała gdyby mój M się nie tarabanił w kuchni
Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo go nie budziła tak słodko spał tylko nakarmiłam i wstał dzisiaj o 6 ale tylko na chwile i poszedł dalej spać a kąpiel wieczorna była o 8 rano
Może Nikoś zacznie szybko przesyiać nocki, a Ty razem z nim się wyspisz
Moja i też wiecej śpi w taka pogodę o tyle dobrze że w domu mozna cos zrobić. Mój M nie jest z zawodu sportowcem ale z zamiłowania i bierze udział w zawodach dziś tez biega

wczoraj był 2:-) i jedzie alej na mistrzostwa do Poznania trocszke to nie po mojej mysli bo będę sama 2 dni w przyszłym tygodniu:-(
KTG wyszło dobrze, następne mam w sobotę:-((a w piątek mieliśmy wyjechać do rodziców) Za to ciśnienie mi skoczyło i nie chcieli mnie wypuścić, dali mi coś do wypicia i po 15 min zmierzyli jeszcze raz. Siedziałam tam ponad 2.5 godziny

Jeszcze kąpiel i idę spać.
Życzę Wam słodkich i kolorowych snów, PA
Do KTG się przyzwyczaj;-) a z ciśnieniem uważaj i będzie wszystko ok.
Nie mogę spać.
Moje bejbiątko nareszcie delikatnie mnie pokopało po całym dniu ciszy. Oj udziela się mojemu skarbkowi mój stres.....:-

-( Muszę jak najszybciej podjąć odpowiednie kroki bo szkoda dziecka.
Dobrze myślisz, nie stresuj się taak ja też miałam połowę ciąży bardzo stresujacą bo mi się przeprowadzka nagle okazała w nieznane. Musisz powalczyć o swoje a może ktos się opamięta i odpuści ciężarnej
Mnie by pasowało spotkanie 14,15, 17, IX
UWAGA!!!!!
Dzisiaj od Madziarki otrzymałam informacje iż w Lublinie od czwartku rusza Interaktywny Plac Zabaw - szczegóły: Warsztaty Kultury
Czy któraś z mam byłaby chętna wybrać się z nami w to miejsce...organizatorzy piszą o możliwości wcześniejszej rezerwacji...piszcie kto byłby chętny i kiedy???czekamy...
Super sprawa, jak dzieciaczki są wieksze to moze być naprawdę bardzo mocno kształtujące wyobraźnię. My z Gabi kiedyś......:-)Dzięki za PW
Jestem po herbatce zielonej zaraz biore się za siebie bo strasznego lenia mam a czasem nawet doła w taką pogodę.
Gabi na szczęście coraz lepiej toleruje butele w nocy ładnie niej zjadła i rano też nie robiła awantur. NIE WIECIE JAKA ULGA TO DLA MNIE
Wczoraj przesiedziałysmy w domu bo nie dało się do Lublina pojechać bo miałam Gina więc przełożyliśmy to na dziś. Straszana pogoda na jazdę no ale trzeba.
Muszę też pokupić pare rzeczy Gabi na jesień i zimę i nie wiem czy wypuszczac się na sklepy czy na Allegro

Chyba zacznę od tego drugiego:-)