Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko
My robilismy w Locomotivie na Północnej i z czystym sumieniem mogę polecić Ci tą restaurację.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko
Witam i ja :-):-):-)
Maja zastrajkowała dzisiaj i nie chciała pójść do przedszkola więc zostawiłam ją w domuno i teraz jakoś muszę nam zorganizować ten dzień
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo z Mają naszyjniki robiłyśmya potem wiadomo - poniedziałkowe seriale
Misia widzisz nie było czym się stresować
Asienka dasz radę, studia to nie praca i krócej i więcej wolnego
Madzienka świetne te wasze zdjęcia z Juleczką- pamiątka na lata jak się patrzy
![]()
Justyna a bez różnicy w jakiej dzielnicy???
wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza
lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da
, naszczęscie go to nie swędzi
taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę
fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito
Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy
taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę![]()
Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)