reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka i jak tam powstały dzisiaj jakieś picassa na wannie????
U mnie to te kredki długo nie pobędą:-D Jula maluje cały czas:tak::tak:
A i jeszcze zapomniałam dzisiaj zapytać...kiedy idziemy na piwko/drinka po pierwsze za zdane prawko, po drugie za odstawioną Nelcię;-):-p:-p:-p

Antuanet zdróweczka dla Kubusia, mam nadzieję że Klacid pomoże Wam i już nie będziecie chorować....

Maltanka oj zimno a ma być jeszcze zimniej:confused2::confused2::confused2::confused2:
Bezpiecznej drogi i udanych wykładów i jazd....czekam z niecierpliwością na relację:tak::tak:
A Karlita podpadła:-p:-p:-p:tak::tak::tak:

reklama
Witam rano, ale mroźno...brr... a ja jeszcze musze przed pracą pojechać do UP-jeju zamarzne chyba:-(
Alez mi sie dobrze spało i to bez zadnych specyfików-chyba sie dobrze wczoraj dotleniłam i to pomogło mi zasnąć :-)
maltanka dzieki za smska, udanych lekcji-czekamy na relacje:-)
gon1a alez syta kolacja u was,ale super ze Asia ma taki apetyt:-)
Justyna pewnie Michałek chcial jeszcze pomoczyć się w wodzie;-)

Ide do kuchni po herbatke-kto się dołączy?

Witam z rana :-):-)
Piękne słonko, szkoda tylko że taki mróz do tego :crazy::crazy:
Wczorajsze szczepienie w porządku, nie wiem czy plasterek pomógł bo Maja faktycznie nie płakała ale za to po szczepieniu była tragedia :-D:-D:-D, ręka podobno boli aż do dzisiaj :-D:-D a jak Maja szła do przedszkola to mówiła, że musi powiedzieć pani żeby dzieci nie przytulały jej ani nie dawały dziubasków bo ją w rękę urażą, normalnie miałam z niej taki ubaw że nie mogłam się powstrzymać od śmiechu :-D:-D:-D
Sunday ja jak kupuję kurtkę dla Mai na następną zimę to patrzę na siatki centylowe i wtedy mniej więcej orientujesz się jaki będzie miał wzrost za rok :tak::tak::tak:
Maltanka spokojnej drogi wam życzę (jeśli oczywiście jedziecie do Kielc) :tak::tak:
Antuanet super ze Kubuś pomału wraca do zdrowia :tak::tak::tak:
Mandziula oby Kola zaczął ładniej przesypiać nocki, moja też jak ma jakieś wydarzenia w ciągu dnia to potem gorzej śpi - niestety :-:)-(

witam z rana
wczoraj było super na basenie, Ola z Mikołajem się wyszalała, Justyna masz rację, świat jest mały, okazało się, że się znamy ze szkoły :tak: idziemy zaraz na targ, chociaż nie wiem czy dam radę, wstałam z okropnym bólem brzucha, kłuje mnie cały dół, zachaczę jeszcze o aptekę, kupię nospę, bo wyglądam jak paragraf, zgięta wpół :-(

Dziewczyny od wczoraj czytam bloga

Kochamy Laurę

i jeśli kiedykolwiek będziemy narzekać na nasze życie to postawmy się w sytuacji tej młodej mamy i jej walki każdego dnia o życie córeczki
Dlaczego los niekiedy bywa taki okrutny

Cześc dziewuszki:-)
Strasznie dużo piszecie, nie sposób nadrobić po przerwie na BB.

Mandziula Przesyłam spóźnione zyczenia dla Mikołaja, aby wszystkie następne wiosny upływały Mu z energią, z uśmiechem na twarzy, i w zdrowiu. Mam nadzieję że dzisiejsza nocka była już spokojniejsza?

Gon gratuluję apetytu Asi, i tak dalej będzie trzymac ku uciesze mamusi:-)

anaconda no nieźle Maja potraktowała swoją urażoną rączkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Madziara u nas rano obowiązkowo RYB
Aneta zyczę aby brzuch Cię przestał boleć
Antuanet super ze z Kubusiem lepiej

Troszkę zaniedbałam BB ale była u mnie siostra i włączanie kompa w obecnosci Gabi jest niemozliwe więc wszystko złożyło się na to że nie zaglądałam na BB.
Niestety u nas spokojnie nie jest bo Gabi od poniedziałku robi luźne kupy. Nie ma przy tym gorączki aczkolwiek apetytu też specjalnie nie ma. Daję jej smectę ale bez rezultatu może nie jest to tragiczne rozwolnienie ale od rana zrobiła już 4 kupy i pewnie to nie koniec. Nie wiem co robić bo mamy szczepienie to po roku w sobotę i trochę boje sie ja szczepić w takim stanie. W ogóle boję się bardzo takich luźnych kup po tych perypetiach z rotawirusem.

Witam kochane......nic nie poczytalam ,bo nie mam kiedy
u nas w domu maly szpital,Dziewczynki chore obie i antybiotyki biora,Gosia takie oskrzela zawalone,ze lekarka powiedziala ze jeszcze z dzien i moze juz pluca by byly:szok:...a wzielo ja w piatek na wieczor dopiero i do poniedzialku tak sie juz rozwinelo:szok:...lezy w lozku i jeczy ze chce juz chodzic,ale dzis jeszcz polezy :tak:;-)
banki obie mialy postawione w poniedzialek i Karolcia byla juz tak oslabiona ze zasnela przy stawianiu baniek:szok:...a dodam ze zawsze sie strasznie drze
Karolcia jeszcze oskrzeli niby nie ma(ale teraz to juz sama nie wiem),bierze antybiotyk od poniedzialku wieczorem,ale mam wrazenie ze jest gorzej niz bylo....ehhh....doktorka powiedziala ze jesli bedzie wlasnie gorzej to przyjsc w czwartek do kontroli i nie wiem czy sie jutro nie przejedziemy....
a ja wczoraj bylam na tym EHU serca,niby wszystko w normie,tylko mam mala niedomykalnosc zastawki trojdzielnej...niby to zyciu nie zagraza,ale mam byc pod kontrola i prowadzic oszczedny tryb zycia
To by bylo na tyle chyba,spadam do kuchni cos upichcic,poki Karolcia zasnela...bo inaczej nic nie zrobie,bo tylko raczki i raczki-marudek maly moj:happy:

Witam mroźnie i słonecznie. Dzięki za troskę - już mi lepiej ale jeszcze wczoraj mnie męczyło:no:, do tego doszły 3 mocne skurcze i ból skracającej się szyjki :szok::confused2:.
Olek na szczęście ani wymiotów ani biegunki nie miał:no: - dietka pomogła:tak:.
Zmykam leżeć bo przynajmniej M mnie szkoda;-) i niech żyje w tej słodkiej nieświadomości, że ledwo co chodzę;-).
Zdróweczka dla wszystkich.

talia, anet15 zdrówka dla dzieciaczków
Marta leż i odpoczywaj ile możesz

my już po spacerku, strasznie zimno, ale Ola pospała godzinkę a ja spokojnie zakupy mogłam zrobić, nospa pomogła, ale i tak muszę iść do gina, bo mówił, że jeśli się powtórzą bóle owulacyjne, a właśnie się popwtórzyły, to mam przyjść na usg :-(

reklama
Iwonka witaj i gratuluję zdanych egzaminów :-D:-D:-D zdolniacho :-)

Mandziula wszystkiego naj naj dla Mikołajka!!!!

aneta82
fajnego masz pełzaczka w domu :-)

Fogia super że macie przespane nocki :-) a Anti ma przepiekny usmiech!!! normalnie marzenie
avatarek marzenie i ta fotka wiosenna :-)
Fifi prawdziwy szeryf ;-)

Madzieńka super ze wypad do BUGI udany :-) ale ja za Wami tęsknie ... niech ta wiosna szybko przychodzi hehehe

Antuanet mmm romantyczna kolacja super :-)

mandziula mam nadzieję że nocki sie poprawią!!

karlita[/B] oj madzia coś podpatrzyła będzie lanie:-D:sorry2:
A Karlita podpadła:-p:-p:-p:tak::tak::tak:

nie bardzo rozumiem ?? :confused2:

Talia powiedz lekarzowi o swoich obawach moim zdaniem jak coś się dzieje z dzieckiem to nie powinno sie szczepić ...

anet zdrowka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was !!!:tak::tak::tak:

Marta Ty się jeszcze trzymaj w dwupaku!!! lezeć i odpoczywać!!!

u nas dość spokojnie Norb je je je i śpi ;-) - jak już sie naje :confused2:
niestety jak Gabi się bawi to Go budzi i jest płacz i żal a Gabi się wścieka ze się z nią nie bawię ;-)
Norb na noc koło 21 dostaje butelkę bo inaczej budzi sie co godzine i płacze ... nie najada się na noc moim pokarmem, po butli śpi ok 4h później resztę nocy jest na piersi

dzisiaj mam wizytę kontrolną u gina

Ostatnia edycja:
Do góry