reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

talia ja jak H nie chce to nie daje czasami cały dzień jest na jednej butelce mleka ale jak zgłodnieje to je za dwóch

madzienka egipt ci się marzy;-) i słońce ja to bym chciała wycieczkę do Kenii ale na razie to nie na moją kieszeń:sorry2: a na razie się zastanawiam jak tu zapełnić dni nad morzem bo codziennie na plażę to nie wyobrażam sobie chodzić ;)

karlita robię na jutro pulpety szpinakowe:-D
ja kiedyś tez tak zrobię ze nie będę jej wciskać jedzenia jak mam to teraz w zwyczaju. tylko ze ona zawsze chce nadrabiać niedobory w nocu, nie uśmiecha mi się do niej wstawać tak ze 3 razy w nocy.

Na ile jedziecie nad morze? Gdzie się dokładnie wybieracie bo coś przeoczyłam?

Co do tych wyjazdó to jak najbardziej ja też chciałabym podróżować z gabcią wszędzie ale ja się boję mnie może nic nie byc ae dziecko ma taki delikatny układ pokarmowy, no i arabski porządek w trakcie rzygotowywania posiłów ....
Dobrze ze Julcia super to zniosła , pewnie będzie ta dalej bo przecież jest starsza.

reklama
coś Wam pokaże:-D:-D:-D:-D

Jesteśmy tacy jak ty

Maltanka oj marzy mi się marzy...mimo że byłam w egipcie już 3 razy kocham ich słonce, na szczęście ani ja ani mój P nigdy tam nie chorowaliśmy więc tak dobrze wspominam wyjazdy:-p:-p:-p:-p
I Jula też była...bo byłam w ciąży z Julą;-) na wczasach w Egipcie....

Pewnie będzie trochę atrakcji nad morzem bo to szczyt sezonu aby pogoda była, na pewno musisz zabrać ze sobą książeczki, malowanki, kredki...

A do Kenii tez pojechałabym:tak:

madzienka spokojnie moze troche przesadzilam z opisem po prostu ma mały katar i chrypi w niej cos, u nas na poczatku roku zwracali uwage ze dziecko z goraczka absolutnie nie wolna albo jesli na wieczór ma goraczke to lepiej przetrzymac w domciu no i jak maja dzieci biegunke, ale masz racje oczywiscie:zawstydzona/y:
karlita narobilas mi smaka tym szpinakiem

co do wakacji to ja marze zeby w marcu pojaechac nad morze jak sie jeszcze da bo potem to nie bedzie jak, anaconda zazdroszcze wyjazdu, chociaz zazdrosc to paskudna cecha:crazy:

Sunday,fajna tablica,wlasnie mialam tez napisac ze gdzies taka widzialam jak reklamowali tylko duzo drozsza,ale Madzienka juz mnie wyreczyla.....moje tez by sie taka chetnie bawily

Talia,moja przez ta chorobe to od kilku dni jedzie tylko na mleku lub kaszce z butli,nic innego jej nie podchodzi(a proponuje ze 2 rozne jedzonka),przedwczoraj tylko 3 razy kasze pila,a wczoraj juz 4 razy....dzis chcialam dac zupke z ulubionym groszkiem zielonym,to plula,wiec dalam potem ziemniaczki z kotlecikiem mielonym,tez zawsze troche chociaz zjadla,a dzis tylko ze 3 razy wziela ziemniakow.....wiem znow kasze dalam i wypila cala butle....juz zglupieje chyba jak te choroby nie mina szybko

He,he...Madzienka,fajny ten filmik z Julcia!!!!

Ostatnia edycja:
Byliśmy u pediatry, na szczęście to nie płuca. Jedno oskrzele tylko zajęte, dostaliśmy antybiotyk i jakiś syrop wykrztuśny. Mąż pojechał do apteki. Straszne korki na mieście pewnie dlatego że część ulic w centrum zamknięta

Anaconda mam Was cały czas w głowie i kusi mnie ten Egipt, bo chciałabym, żeby Jula zobaczyła piramidy...ale może za rok...dwa....

Polecam ale skoro już tam byłaś to doskonale wiesz ze nie trzeba reklamować tego magicznego miejsca, a do Kenii to i ja bym chętnie się wybrała :tak::tak:
Justyna zdrówka podsyłam i dobrze że to nie zapalenie płuc :tak::tak:
Maltanka i jak? Masz ten egzamin? :confused::confused:

Madzienka super filmik z Juleczką-Ty to zawsze wynajdziesz cos orginalnego :-)
maltanka trzymamy kciuki za tescik:-)
Justyna zdrowka dla Michałka:-)

Ja juz po pracy w domku, po drodze zaszlam do apteki kupilam sobie probiotyk i chcialam te misie a babka mi mowi ze od dluzszego czasu sa braki w hurtowniach i nic nie mają na zapasie :-(

reklama
to ja mam inne zdanie bo mi się Egipt nie podobał ;-) ale za to zakochałam się w lazurowym wybrzezu :)
mam nadzieję ze za jakiś czas uda nam się pojechać do Grecji ;-) bo kuszą mnie wyspy ;-)

Do góry