reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzieci w końcu śpią...więc można na chwilkę zajrzeć.:tak:
My już po pluskanku, było mało dzieci, więc mieliśmy dużo miejsca do pływania:tak:, a Michał wow dzisiaj mnie zaskoczył, przeszedł się po materacu i stanął na murku i wskakiwał do wody:-)jejuu tak się cieszyłam z tego jak dziecko:tak::zawstydzona/y:.
To super, Krystek to na razie tylko w wannie pływa:-D

reklama
Witam. Dzisiaj miałam wcześniejszą pobudkę i już po 7 byłam z Radkiem na nogach, W. przed 7 wyszedł bo zawoził swojego tatę do lekarza, wrócił i czekał na tel i przed chwilą dostał... noga teścia się zrosła:tak:...właśnie W. pojechał po ojca...
Sunday: Oby dzisiaj dzieci za bardzo nie dokuczały:tak:
Madzienka: Zdrówka podsyłam dla Lenki
IMG_6235.jpgIMG_6236.jpgA to malunki Krystka, jego odbite rączki, na dole autka:-D, drugie zdjęcie: na górze to kot:-D na dole dinozaur:-D:-D

Załączniki

• IMG_6235.jpg
    IMG_6235.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_6236.jpg
    IMG_6236.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Witam
Pamięta nas tu jeszcze kto?:sorry::-p
Chorujemy siedzimy w domu. W sumie to tylko z katarem i lekkim kaszle, ale wolę żeby mi się H nie rozłożyła na święta. także jestem do końca tygodnia na L4:sorry: a przyszły tydzień młody u babci posiedzi:tak:

witam
my już po spacerku, Zosia jeszcze dosypia a ja mam chwikę dla siebie:tak:
madzienka jak wasz mały nosek???
maltanka kurujcie się przed świętami, kurujcie:tak::tak:
motylla super rysunki:tak:
justyna super że M daje sobie świetnie radę na basenie:tak::tak: a ten makaron apetycznie wyglląda:tak:
marta ja też już zapisana na warsztty:tak::tak:

ja chce wiosnę, mam już dosyć zimna i śniegu, ale u nas to chyba nie szybko stopnieje, tym bardziej, ze ma być znowu mroźno...

Ale cicho i pusto:sorry::sorry::-:)-(

Witajcie....czujecie wiosna nadchodzi...już ją czuć w powietrzu więc mocno trzymamy kciuki żeby prognozy nie sprawdziły się :tak::tak::tak:oj optymistka ze mnie:-D
U nas ze zdróweczkiem już o niebo lepiej, nosek odetkany czasami jeszcze czyścimy glutki....ale jest dobrze....
ja oczywiście nie jestem ufna co do pań doktor w naszej przychodni więc dzisiaj odwiedziłyśmy nasza panią pediatrę...
na szczęście z Lenką jest dobrze już....
pogadałyśmy o szczepieniach...Lenka obejrzana, zbadana i zważona...i ważymy już 4200g:tak::tak:

Maltanka zdróweczka dla Was....

Motylla super wieści o teściu i super rysunki...

Sunday współczuję ciężkiego wczorajszego dnia...oby dzisiejszy był lżejszy...

Karlita hop hop jak Wasze nocki i jak Norbus kaskader??

Madziarka domagamy się twojego powrotu!!!!Jak Hania dzisiaj tez wstała o 4 to własnie wtedy zaglądaj do nas....:tak:
maluchy już zdrowe???

Justyna brawo dla Michasia a widzisz jak zaskoczył mamę....;-)

Misia co u Was???jak zdróweczko??

Heloł BaBeczki!!!!!
W końcu z kuchni się wyrwałam a jutro znowu tam znikam i piątek też a w sobotę najazd na stolicę robimy.
Sunday, proszę o PW.
Karlitko, trzymaj się i niech pech w końcu od Was odejdzie.
Smacznego życzę
891675_533146590061805_644023563_o.jpg

Witam,
My dzisiaj zaliczyliśmy wizytę na "mieście" i przy okazji wstąpiliśmy do komisu samochodowego i tatuś dla synka pokazywał traktor:-D, mały zadowolony bo siedział w traktorze i kierownicą pokręcił:tak:. A ja nie miałam nic przeciwko temu bo to nówka, a nie jak to tam na wsi u teściówki że ciągnik cały w smarze, a szanowna pani teściowa zawsze z pretensją że ja nie pozwalam dziecku w ciągniku posiedzieć:wściekła/y:.
Teraz Michał drzemkuje (godzinę usypiałam:szok:), a ja raczę się kawusią, praleczka nastawiona i zaraz zmykam do kuchni pichcić obiadek:tak:

Motylla wow śliczne malunki:-)

Sunday współczuję wczorajszego ciężkiego dnia:-(

Karlita jak Norbert się trzyma?

Madzienka jak tam wczorajsze samotne kąpanie i usypianie dziewczynek, poszło ci to sprawnie? O super wiadomość o zdrówku Lenki:tak:i niech tak już idzie ku lepszemu:-)

Mandziula oj wyobrażam sobie, co ty masz lub będziesz miała jak ten śnieg stopnieje:no:

Iwonka, Patlysia
co u was?

Maltanka
zdrówka dla Huberta!!!

Ale tu pusciutko w ostatnim czasie....cos nam forum mało aktywne sie staje:sorry:
My mimo takiej sobie aury za oknem korzystamy z dluzszych dni i siedzimy na dworze...dzisiaj po pracy jade do domu po rekawice, lopatki i sanki aby odrazu zostac na dworze....trzeba troszke sie podotleniac...szkoda ze slonca brak:zawstydzona/y:

Madzienka inhalacje na takie problemy noskowe chyba sa najlepsze takze i efekt odrazu jest....a jak nocka pierwsza samotna jak to widzisz dajesz rade widzisz swiatelko w tunelu na przyszosc;-);-);-)
Mandziula a gdzie Wy spacerkujecie dacie rade przepchac sie przez te sniegi...u Was jest ok bo mala moze sobie poprostu spac na dworze pod domem:-)
Marta udanego wypadu do stolicy....a co Ty juz swietujesz urodzinki synia?????
Justyna musze sie wczytac w ten przepis bo wizualnie wyglada to ciekawie...brawo dla dzielnego plywaka....
Karlita co u Was?????
Maltanka zdrowka dla H????pamietamy pamietamy....
Madziarka a co Ty masz za pobudki czyzby Hanulka nie dawała mamusi spac:happy:
Anaconda kiedy wracasz????cos sie zasiedzialas w raju:-D:-D

W kazda srode pracuje mi sie najgorzej nie lubie tego dnia jakies takie przesilenie...ale jeszcze godzinka i mnie nie ma:-pa czwartek to juz z gorki:-)

Witajcie, rzeczywiście to forum nasze jakoś mało aktywne się robi:-p Ja o 8 rano zaliczyłam już wf na uczelni (nie śmiejcie się, poważnie nam wf zrobili-15godz:-)) a teraz przybyłam do pracy-ostatnie dni jakieś bardzo intensywne mam, wczoraj to aż mnie serducho bolało...

Justynka świetny ten przepis wynalazłaś-aż przy sobocie zrobię te zawijaski:tak: super, że Michaś tak ładnie się sprawował na basenie;-) A traktor, o matko, u nas to hit jest:-)

Marz ale Ci dobrze, że zaraz kończysz pracę:sorry:

Maltanka zdrówka dla Was..Pewnie, że Cię pamiętamy:-p

Madziarka a Ty gdzie się podziewasz? zajrzyj do nas czasami i napisz co u Was:tak:

Sunday no to rzeczywiście miałaś ciężki dzień..a jak po dzisiejszym?

Motylla świetne malunki, zdolniacha;-)

Madzienka ja coś wiosny nie czuję:-p ale chciałabym, żeby było już tak jak mówisz:tak:

reklama
No tak zapomniałam się pochwalić:-D:-D
wczorajsza kąpiel i usypianie zaliczone...i oby tak było zawsze...o 21 obie już spały...a ja wzięłam kąpiel i odpoczęłam czytając gazetki:tak:
:tak::tak:

Marzenka póki co daje radę....ale wszystko;-) dzięki Julci ktora wczoraj naprawde dobrze że mną współpracowała a wiadomo że dzieci mają różne dni...
udanych zabaw na śniegu....

Justyna poszukujecie autka...odwiedzając komisy??
super że wypad na miasto udany...

Do góry