reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
mnie to już dobija to siedzenie w domu...nawet zazdroszczę mamie, że chodzi do sadu ciąć drzewka- mimo, że to tak naprawdę nic przyjemnego.:zawstydzona/y::-( mam nadzieję, że na zimę uda nam się coś wynająć w Lbn bo inaczej zwariuje:wściekła/y:
Emilka na szczęście bardzo szybko doszła do siebie po tym wycięciu migdałków...
p.s. nie wiecie do której można zrobić sobie badania krwi w luxmedzie????
i znowu tylko o sobie ale jakoś w ogóle nie mam weny pisać, zresztą nic mi się nie chce ostatnio- lenia mam totalnego:no::-(

reklama
Hej,hej:tak:
mi znowu ostatnio brakuje na wszystko czasu:zawstydzona/y:Stacho wymagający,cały czas by na rączkach siedział:baffled:no ale odpowiedź tego stanu rzeczy mamy...uwaga,uwaga!!!!!
w niedzielę przebił się pierwszy ząbek:-):tak::tak::tak:
poza tym wciąż zakatarzeni, Natalka w domu siedzi:sorry2:no ale może pod koniec tygodnia w końcu odwiedzi przedszkole:blink:
patlysia super,że Emilka tak dobrze zniosła zabieg:tak:
madzienka extra,że okularki dają tak szybką poprawę:tak:no i brawa dla Ciebie,że tak sobie dobrze radzisz z dwójką:tak:a spacerków to zazdroszczę:zawstydzona/y:
maltanka ja też odliczam do weekendu majowego,zwłaszcza,że wyjeżdżamy:-)
anaconda Maja zadowolona z bluzeczek?kasiorkę upłynniła?
mandziula no skoro znalazłaś krokusy, to wiosna nie ma wyboru...musi się pojawić:tak:
madziarka hop,hop!!!gdzie Ty jesteś????

to tyle,bo czas spać....budzik o 6 jest nieubłagany:no::-(

Helol, za szybko wszystko wokół się kręci.
Misia gratulujemy Stasiowi zębolka - my też niecierpliwie czekamy.
Dzis zaliczyliśmy bilans 2 latka - 14 kilo żywej wagi i 87 cm wzrostu czyli na 75 centylu jest żuczek.
ROKi na szczepieniu - 8 kilo jak nic i z pleców przewraca się na brzuszek:tak: .
Żyjemy intensywnie Komunią bo 12 maja już niedługo - wczoraj 2 godziny z kucharką ustałyśmy zakupy i menu. Na dodatek wykruszyła się nam chrzestna ROKiego:crazy::crazy: i na 3 tyg przed ceremonią musiałam na cito szukać ale udało się i bliska kuzynka zgodziła się:tak:.

Witam :-):-)
My już na pełnych obrotach i śniadanko wcinamy :tak::tak: bo zaraz do pani doktor zmykamy a potem Plazę zaliczymy i długi spacerek do domu :tak::tak: mam nadzieję że nie zacznie padać :sorry::sorry:
A wczoraj Reala odwiedziłyśmy i Maja pieniążka upłynniła kupując nowe kucyki Pony :szok::szok: u nas to te kucyki chyba nigdy się nie znudzą :-D:-D
Maltanka do weekendu majowego rzut beretem :tak::tak::-D:-D a jak Hubert chodzi do przedszkola? :confused::confused:
Misia gratulacje pierwszego ząbka u Stasia :tak::tak: i kciuki mocno zaciskam żeby choroby się u Was już skończyły :tak::tak:
Marta Twoje chłopaki rosną jak na drożdżach :tak::tak: dobrze ze chrzestną tak szybko udało się znaleźć :tak::tak:
Madzienka to widać że okularki pomagają, oby tak dalej :tak::tak: oby zapalenie szybko odpuściło :tak::tak:
Patlysia do ludzi Ci trzeba i od razu humorek powróci ;-);-):tak::tak:

Witam z rana...zaraz do pracy trzeba się zabierać,a póki co herbatka;-)
Dzis zaliczyliśmy bilans 2 latka - 14 kilo żywej wagi i 87 cm wzrostu czyli na 75 centylu jest żuczek.
ROKi na szczepieniu - 8 kilo jak nic i z pleców przewraca się na brzuszek:tak: .
Żyjemy intensywnie Komunią bo 12 maja już niedługo - wczoraj 2 godziny z kucharką ustałyśmy zakupy i menu. Na dodatek wykruszyła się nam chrzestna ROKiego:crazy::crazy: i na 3 tyg przed ceremonią musiałam na cito szukać ale udało się i bliska kuzynka zgodziła się:tak:.
dorodnych masz chłopaków;-)super,że udało się załatwić chrzestną:tak:
Witam :-):-)
My już na pełnych obrotach i śniadanko wcinamy :tak::tak: bo zaraz do pani doktor zmykamy a potem Plazę zaliczymy i długi spacerek do domu :tak::tak: mam nadzieję że nie zacznie padać :sorry::sorry:
A wczoraj Reala odwiedziłyśmy i Maja pieniążka upłynniła kupując nowe kucyki Pony :szok::szok: u nas to te kucyki chyba nigdy się nie znudzą :-D:-D
udanego spacerowania:tak:powodzenia u pani doktor:tak:
hehe...nie ma to jak Pony:-D

Dzień dobry...ale dzisiaj nieprzyjemnie na dworze(póki co)wczoraj to było czuć wiosnę a dzisiaj zimę:-(mam nadzieję że ich prognozy nie sprawdza się i śnieg dzisiaj nie będzie padał:no:

Anaconda powodzenia na badaniach...coś Majeczce zostało z pieniązków:-Djeszcze na kucyki w Plazie???
a widziałaś ze w realu ma być od czwartku rower My Little Pony:szok:i to 16, ciekawe czy Jula tego sobie przypadkiem nie wypatrzy
aaa i zabawki do piasku tez są z kucykami:tak:

Misia fajnie masz z tym nienormowanym czasem pracy:-Dudanego dnia
gratulacje pierwszego zębolka:tak:

Marta super że chrzestna znalazła się i przygotowania idą pełna para....

miłego dnia

witam i ja

kto zabrał słońce???? podobno ma też padać....
misia gratulacje za pierwszy zębol:tak::tak: miłego dnia w pracy
marta dobrze, ze chrzciny masz już dopięte:tak:
madzienka jak oczko Julci??? dobrze, zę wzrok się poprawia:tak:
zmykam trochę sipe powietrzyć na dworze
miłego dnia

Mandziulka dziękuję...oczko lepiej....

moja jak zasnęła podczas odwożenia Juleczki tak nadal śpi a chciałam jeszcze wyjść na spacerek przed opadami....

Witajcie, my już po wizycie na Czechowie i badaniu...M nawet nie pisnął przy pobraniu krwi...być może dlatego że to było z paluszka. Wyniki jutro ale i tak za około dwa tygodnie umówię się na wizytę do pediatry bo jeszcze mamy dwie próbki kału zanieść, w odstepach kilkudniowych.
Michałek już drzemkuje, a ja czekam na ciocię Anetkę z dziewczynkami:happy:

Marta a dlaczego chrzestna wykruszyła się? Dobrze że znaleźliście nową:tak:

Madzienka super że wada cofnęła się:-). Oj to pewnie Juleczka będzie zawiedziona, że nie długo okularki odstawi...

Anaconda powodzenia na badaniach...trzymam kciuki oby nic nie wykryto...I udanego polowania w Plazie:tak:

Misia zdrówka dla maluszków:tak:I gratki dla Stasia za pierwszy ząbek:-)

reklama
madzienka to wdzę zę Lenka to mały śpioszek:tak: ZOśka śpi jak mysz pod miotłą...

jejeku ale unas zimny wiatr wieje....trochę pobbyłyśmy na dworku a teraz Z dopypia w pokoju przy otwartym oknie
j uciekam jakiś obiadek naszykować...

Do góry