reklama
Witam sie w przerwie przeprowadzki....drugi dzien w pracy sajgon bo sa przypisania do nowych zespołów wiec i przenosiny na pietrze...ja wyladowałam na parterze i zamienila hale na 3-osobwy pokoik w którym siedzimy we dwie...takze jest dosyc kameralnie.....
My kontynuujemy popoludnia na dworze wiec juz czasu na kompa mniej...wzoraj bylam sama z chlopcami wiec padlam z nimi jak mucha....
Marta zdrowka dla R...obyscie sobie z tym poradzili bo niedziela sie zbliza...
Motylla rzeczywiscie zlecial miesiac i juz sie wyprowadzacie...
Anaconda a co oni ci tak przeciagaja ten dzien wolny....
Maltanka do 20
obys tylko na koncie to odczuła....
Ja tez odliczam dni do weekendu majowego i tez dopiero sobie zdałam ze to juz w przyszłym tygodniu
a ja dodatkowo jeszcze wydłuzam sobie ten weekend o poniedzialek takze hapy hapy hapy:-)
My kontynuujemy popoludnia na dworze wiec juz czasu na kompa mniej...wzoraj bylam sama z chlopcami wiec padlam z nimi jak mucha....
Marta zdrowka dla R...obyscie sobie z tym poradzili bo niedziela sie zbliza...
Motylla rzeczywiscie zlecial miesiac i juz sie wyprowadzacie...
Anaconda a co oni ci tak przeciagaja ten dzien wolny....
Maltanka do 20
obys tylko na koncie to odczuła....Ja tez odliczam dni do weekendu majowego i tez dopiero sobie zdałam ze to juz w przyszłym tygodniu
a ja dodatkowo jeszcze wydłuzam sobie ten weekend o poniedzialek takze hapy hapy hapy:-)iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie, chyba wszystkie tak podczytują, ale widząc, że za dużo się nie dzieje nie piszą
Ja w pracy do 19 a jutro już na szczęście wolne:-) a potem 2 dni do pracy i cała majóweczka odpoczywania, ahh, nie mogę się doczekać
Motylla zdrówka dla Was i oby chłopcy szybciutko się przyzwyczaili do nowego miejsca
Aluśka trzymam kciuki, żeby wyniki wyszły dobre i to była jakaś najlżejsza odmiana tej choroby
Marta no to Was teraz dopadło przed chrzcinami...zdrówka, żebyście szybko z tego wyszli;-)
Justynka mówisz tak o swoim Michasiu, mój Cyprian też coś tak ostatnio się buntuje, aż go nie poznaję, on zawsze taki kulturalny a teraz jak wrzaśnie czasami albo spojrzy to o zgrozo
Co tam gotujesz ciekawego? bo mi jakoś pomysłów brak
Anaconda a gdzie to Ty pracujesz ?? nic się nie chwaliłaś
Ja w pracy do 19 a jutro już na szczęście wolne:-) a potem 2 dni do pracy i cała majóweczka odpoczywania, ahh, nie mogę się doczekać
Motylla zdrówka dla Was i oby chłopcy szybciutko się przyzwyczaili do nowego miejsca

Aluśka trzymam kciuki, żeby wyniki wyszły dobre i to była jakaś najlżejsza odmiana tej choroby

Marta no to Was teraz dopadło przed chrzcinami...zdrówka, żebyście szybko z tego wyszli;-)
Justynka mówisz tak o swoim Michasiu, mój Cyprian też coś tak ostatnio się buntuje, aż go nie poznaję, on zawsze taki kulturalny a teraz jak wrzaśnie czasami albo spojrzy to o zgrozo
Co tam gotujesz ciekawego? bo mi jakoś pomysłów brak
Anaconda a gdzie to Ty pracujesz ?? nic się nie chwaliłaś

Justyna2729
Witajcie,
My już po spacerku, M drzemie a ja nastawiłam już drugie pranie.
Normatywna dzięki za towarzystwo na spacerku
Iwonka dzisiaj nic nie gotuję, wyjęłam z zamrażarki pierogi
. Wczoraj zrobiłam kotleciki z gotowanych ziemniaków (można dodatkowo zrobić do tego sos pieczarkowy), i frytki na kolację. A dla J gotowane ziemniaki ze skwareczkami i zsiadłym mlekiem.
Madzienka wózek wyprany i wysuszony
Anaconda oj ja bardzo rzadko chodzę do Leclerca, wiec nie wiem kiedy Cię odwiedzę. Może przy okazji jak będziemy w rossmanie to zajrzę do Ciebie.
Sunday ojej oby ten ból gardełka nie zwiastował niczego niedobrego...i jak dzisiaj Maksio?
Marta o matko!! Biedny Rafałek:-(zdróweczka dla niego.
Motylla i dla Radka dużo zdrówka
Maltanka współczuję nawału pracy...oby do majówki
;-)
Misia najlepsze życzenia na dalszą wspólną drogę!
My już po spacerku, M drzemie a ja nastawiłam już drugie pranie.
Normatywna dzięki za towarzystwo na spacerku

Iwonka dzisiaj nic nie gotuję, wyjęłam z zamrażarki pierogi
. Wczoraj zrobiłam kotleciki z gotowanych ziemniaków (można dodatkowo zrobić do tego sos pieczarkowy), i frytki na kolację. A dla J gotowane ziemniaki ze skwareczkami i zsiadłym mlekiem.Madzienka wózek wyprany i wysuszony

Anaconda oj ja bardzo rzadko chodzę do Leclerca, wiec nie wiem kiedy Cię odwiedzę. Może przy okazji jak będziemy w rossmanie to zajrzę do Ciebie.
Sunday ojej oby ten ból gardełka nie zwiastował niczego niedobrego...i jak dzisiaj Maksio?
Marta o matko!! Biedny Rafałek:-(zdróweczka dla niego.
Motylla i dla Radka dużo zdrówka

Maltanka współczuję nawału pracy...oby do majówki
;-)Misia najlepsze życzenia na dalszą wspólną drogę!
Ostatnia edycja:
Witajcie, ja dzisiaj od rana na spacerku z Lenką, przyjechała moja psiapsióła z warszawy i pospacerowałyśmy razem....
a teraz korzystając z obecności P wzięłam się za małe sprzątanie....
Anaconda i jak wolne??udanego pluskania dzisiaj...
Justyna co to za kotlety z ziemniakow???
Misia wielu wspólnych latek w miłości...
jak Stasio???
Marzenka kiedy na plac na Czechów zawitasz??
Antuanet udały się zakupy??warto zajrzec do smyka???
Sienio opalenizny jeszcze brak
Iwonka udanego odpoczynku na wolnym...
a teraz korzystając z obecności P wzięłam się za małe sprzątanie....

Anaconda i jak wolne??udanego pluskania dzisiaj...
Justyna co to za kotlety z ziemniakow???
Misia wielu wspólnych latek w miłości...
jak Stasio???
Marzenka kiedy na plac na Czechów zawitasz??
Antuanet udały się zakupy??warto zajrzec do smyka???
Sienio opalenizny jeszcze brak

Iwonka udanego odpoczynku na wolnym...
Justyna2729
Madzienka to mniej więcej takie coś Placuszki z gotowanych ziemniaków ja to robię zawsze jak mi zostaną ziemniaki z obiadu, tak że nie trzymam się ściśle tego przepisu tylko na oko dodaję mąki
.
Masz jakieś nowe wieści od Marty?
Zmykam, dzisiaj wyjeżdżamy.
Życzę Wam udanego weekendu:-)
.Masz jakieś nowe wieści od Marty?
Zmykam, dzisiaj wyjeżdżamy.
Życzę Wam udanego weekendu:-)
Witajcie,ja zdycham- alergia dała znać o sobie- nic więcej nie powiem
w dodatku od jutra mam zjazd i jak zwykle pojawię się pewnie dopiero w niedzielę bo wcześniej nie będę miała nianki....:-(
Mam rabat 20% do Smyka, która chce? bo dla mnie trochę za drogo więc mogę oddać
oho to popisałam Kuby smoczek właśnie został rozdeptany... nosz k...gdzie ja o tej porze kupię drugi??

w dodatku od jutra mam zjazd i jak zwykle pojawię się pewnie dopiero w niedzielę bo wcześniej nie będę miała nianki....:-(Mam rabat 20% do Smyka, która chce? bo dla mnie trochę za drogo więc mogę oddać

oho to popisałam Kuby smoczek właśnie został rozdeptany... nosz k...gdzie ja o tej porze kupię drugi??

madzienka jestem jestem...dzięki za troskę
jakiś taki zwariowany tydzień....czytałam was z tel ale nie mogę odpisywać a kompa nie bardzo miałam kiedy odpalać....
w pracy młyn.... dziecko się szaleju chyba najadło daje mi tak popalić że ja ostatnio jestem strzępkiem nerwów

H wyczerpała wszelkie moje zapasy cierpliwości i już w stosunku do Cz mi jej brakuje....a ten wcale nie pomaga

no ale cóż trzeba zacisnąć zęby i jakoś wytrzymać do wakacji....na razie czekam na weekend majowy.... 5 dni wolnego....
sunday masz małego artystę w domu....super...a Maksio lubi malować/rysować?????
maltanka ja również życzę wszystkiego naj.... to co odliczamy razem dni do majówki
anaconda a jak u Ciebie w pracy???? weekend majowy wolny czy w pracy???
muszę Cię odwiedzić bo to ode mnie rzut beretem ale Ty pracujesz w porannych godz. tak jak ja....może jak będziesz kiedyś w sobotę
marzenka a Tobie podobają się te zmiany w pracy???? jeszcze pon wolny sobie wzięłaś ale super...mi też by się przydał taki wolny dzień na tygodniu żeby Czarka posłać do przedszkola i pozałatwiać sobie sprawy na mieście...mam kilka które odkładam i odkładam....
misia Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy....żyjcie długo i szczęśliwie....no i w zdrowiu
patlysia smoczek możesz kupić w aptece....no chyba że już zamknięta....
spokojnego wieczoru
jakiś taki zwariowany tydzień....czytałam was z tel ale nie mogę odpisywać a kompa nie bardzo miałam kiedy odpalać....
w pracy młyn.... dziecko się szaleju chyba najadło daje mi tak popalić że ja ostatnio jestem strzępkiem nerwów

H wyczerpała wszelkie moje zapasy cierpliwości i już w stosunku do Cz mi jej brakuje....a ten wcale nie pomaga

no ale cóż trzeba zacisnąć zęby i jakoś wytrzymać do wakacji....na razie czekam na weekend majowy.... 5 dni wolnego....sunday masz małego artystę w domu....super...a Maksio lubi malować/rysować?????
maltanka ja również życzę wszystkiego naj.... to co odliczamy razem dni do majówki
anaconda a jak u Ciebie w pracy???? weekend majowy wolny czy w pracy???
muszę Cię odwiedzić bo to ode mnie rzut beretem ale Ty pracujesz w porannych godz. tak jak ja....może jak będziesz kiedyś w sobotę
marzenka a Tobie podobają się te zmiany w pracy???? jeszcze pon wolny sobie wzięłaś ale super...mi też by się przydał taki wolny dzień na tygodniu żeby Czarka posłać do przedszkola i pozałatwiać sobie sprawy na mieście...mam kilka które odkładam i odkładam....
misia Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy....żyjcie długo i szczęśliwie....no i w zdrowiu
patlysia smoczek możesz kupić w aptece....no chyba że już zamknięta....
spokojnego wieczoru
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
Dopiero zasiadłam bo basen dzisiaj jeszcze miałyśmy i do tego była to pokazowa lekcja
powiem Wam ze jestem zachwycona pływaniem Mai, skubana przepływa już cały basen bez żadnej pomocy typu deseczka czy makarony, teraz od kiedy prowadzi ich pani Krysia to widzę, że jeszcze większy postęp jest i do tego nie ma już ulg typu pływanie tylko do połowy basenu lub jakiekolwiek odpoczynki 

chyba po tym semestrze to moja Maja będzie już normalnie pływała 

Jutro mam wolne a to że mi ten dzień tak przesuwali to oczywiście za moim przyzwoleniem, teraz była zmiana sezonu jesienno-zimowego na letni, czyli wszelkiego rodzaju lody poszły w ruch no i w związku tym było sporo roboty więc się zaoferowałam że jeśli jestem potrzebna to mogę przyjść - no i mnie wykorzystali

Jutro wolne ale muszę dodatkowe badania zrobić więc z rana muszę do Luxmedu podjechać i zapewne swoje tam odstać

Wczoraj J był u swojej mamy i "kochana teściowa" narobiła nam pierożków, kluseczków, zupek żebym nie musiała gotować

tak więc chociaż pod tym względem mam spokój ;-)

Marta dużo zdrówka dla Rafałka, kurcze musiało Was złapać przed chrzcinami :-
-(
Misia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
oby Wam się jak najlepiej układało 

Elza wpadaj wpadaj w sobotę bo na tygodniu to ja od rana do 15 więc raczej nie dasz rady mnie odwiedzić :-
-
tak:
współczuję przepraw z H ale może po jakimś czasie utemperujesz ją 
ja niestety weekendu majowego nie mam, ale chyba tyle co ja miałam wolnego to żadna z Was nie miała więc nie narzekam że idę do pracy 

Iwonka chwaliłam się chwaliłam
;-);-)
Patlysia no i co ze smoczkiem, jechałaś gdzieś kupić nowy czy dałaś sobie spokój
a na atak alergii to i ja czekam bo to już najwyższy czas 

Madzienka trzeba przyznać ze piękną masz pogodę na spacerki, a mnie to wszystko omija i jak wychodzę to się zachmurza :-
-
sorry:
Maltanka no to nieźle Cię trzymają w pracy
oby tylko za to dobrze wynagrodzili 

Sunday no ja nie wiem czy mi się podoba takie życie pracującej mamy
;-);-)
Sienio co Ty?! Tam z pustymi rękami możesz na sklep wyjść i za każdym razem przechodzisz przez ochronę więc wynieść cokolwiek to szans nie ma

Marz oby ta przeprowadzka wyszła Ci na dobre

Justyna muszę wypróbować te Twoje placuszki bo mi często ziemniaki zostają z obiadu
moja teściowa chyba coś takiego robi 

Zmykam kłaść Maję spać bo bidulka budzi się ze mną o godz.6 i już spać nie może

Dopiero zasiadłam bo basen dzisiaj jeszcze miałyśmy i do tego była to pokazowa lekcja

powiem Wam ze jestem zachwycona pływaniem Mai, skubana przepływa już cały basen bez żadnej pomocy typu deseczka czy makarony, teraz od kiedy prowadzi ich pani Krysia to widzę, że jeszcze większy postęp jest i do tego nie ma już ulg typu pływanie tylko do połowy basenu lub jakiekolwiek odpoczynki 

chyba po tym semestrze to moja Maja będzie już normalnie pływała 

Jutro mam wolne a to że mi ten dzień tak przesuwali to oczywiście za moim przyzwoleniem, teraz była zmiana sezonu jesienno-zimowego na letni, czyli wszelkiego rodzaju lody poszły w ruch no i w związku tym było sporo roboty więc się zaoferowałam że jeśli jestem potrzebna to mogę przyjść - no i mnie wykorzystali

Jutro wolne ale muszę dodatkowe badania zrobić więc z rana muszę do Luxmedu podjechać i zapewne swoje tam odstać

Wczoraj J był u swojej mamy i "kochana teściowa" narobiła nam pierożków, kluseczków, zupek żebym nie musiała gotować

tak więc chociaż pod tym względem mam spokój ;-)

Marta dużo zdrówka dla Rafałka, kurcze musiało Was złapać przed chrzcinami :-
Misia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

oby Wam się jak najlepiej układało 

Elza wpadaj wpadaj w sobotę bo na tygodniu to ja od rana do 15 więc raczej nie dasz rady mnie odwiedzić :-
współczuję przepraw z H ale może po jakimś czasie utemperujesz ją 
ja niestety weekendu majowego nie mam, ale chyba tyle co ja miałam wolnego to żadna z Was nie miała więc nie narzekam że idę do pracy 

Iwonka chwaliłam się chwaliłam

;-);-)Patlysia no i co ze smoczkiem, jechałaś gdzieś kupić nowy czy dałaś sobie spokój

a na atak alergii to i ja czekam bo to już najwyższy czas 

Madzienka trzeba przyznać ze piękną masz pogodę na spacerki, a mnie to wszystko omija i jak wychodzę to się zachmurza :-

Maltanka no to nieźle Cię trzymają w pracy

oby tylko za to dobrze wynagrodzili 

Sunday no ja nie wiem czy mi się podoba takie życie pracującej mamy
;-);-) Sienio co Ty?! Tam z pustymi rękami możesz na sklep wyjść i za każdym razem przechodzisz przez ochronę więc wynieść cokolwiek to szans nie ma

Marz oby ta przeprowadzka wyszła Ci na dobre

Justyna muszę wypróbować te Twoje placuszki bo mi często ziemniaki zostają z obiadu

moja teściowa chyba coś takiego robi 

Zmykam kłaść Maję spać bo bidulka budzi się ze mną o godz.6 i już spać nie może