reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka nie poddawaj się, ja cały czas będe trzymać za Ciebie kciuki :)
u mnie juz 27 dzien cyklu, ostatnio mialam az 29dniowy, wiec jeszcze pare dni i sie okaze, testu na razie nie chce robic, nie lubie sie rozczarowywac, dodam, ze tez mam duzo sluzu i brzuch mnie boli, wiec oby sie udalo..

Bafinko przede wszystkim nie zalamuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!
co ja bym zrobila/tak zrobiłam:
1.porada u innego lekarza lub zmiana- to co powiedzial to za malo info ani nic nie pow co dalej-oj oj
2. nie zalamuje sie
3. kupuje Castagnus i biore! nawet kilka cykli!!!!! ale upewnic sie musisz ze to nie ciaza!

wczoraj wieczorem dostałam @ więc kolejny nie udany cykl... od 5dc zaczne brac clo może tym razem się uda... a jak nie to zmieniam lekarza znalazłam dobrego ale niestety nie w Płocku będe musiała dojeżdżać z 40 km ale czego się nie robi dla dzidziusia...

Bafinko nie zauwazylam wczesniejszego posta, w tym cyklu co bralam clo zaszlam w ciaze- ale pozamaciczna.
Kochana teraz zaczniesz normalny cykl wiec szanse sa znacznie wieksze. w tamtym sie nie udalo bo po 1. zbyt dlugo trwal, po 2. pewnie endometrium bylo jakos nie takie i zarodek sie nie przykleil, jak wyszla po czasie 2 kreska byc moze doszlo do zaplodnienia ale tak jk pisalam endo mogla byc za cienkie!
teraz sa wieksze szanse i nie poddawaj sie. jak bralam clo i nie tylko to jezdzilam 2 razy w tyg na usg i lekarz mi mowil kiedy dokladnie ie kochac. m.in dzieki temu tez teraz zaszlam, bo mimo ze mialam owulacje mysle ze z mezem bysmy nic nie robili bo nie bylo nastroju ( to byl czas tragedii pod smolenskiej) ale jak mus to mus;) i w 100% trafiony. dlatego wiesz ja doskonale wiedzialam kiedy pecherzyk pekl, i dokladnie wiem kiey zaszlam, ale chodzilam 2 razy w tyg albo 1 raz zalezy w ktorym dniu!

Bafinko przede wszystkim nie zalamuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!
co ja bym zrobila/tak zrobiłam:
1.porada u innego lekarza lub zmiana- to co powiedzial to za malo info ani nic nie pow co dalej-oj oj
2. nie zalamuje sie
3. kupuje Castagnus i biore! nawet kilka cykli!!!!! ale upewnic sie musisz ze to nie ciaza!

ten castagnus to jest na obnizenie prolaktyny z tego co czytałam w necie a ja mam ją w nornie to chyba nie powinnam brac...

nie tylko, to ziolowy suplement. jest jesz cze 1 na plodnosc, ale nie pamietam nazwy i tylko w 1 sklepie, kilka dzieqczyn zaskoczylo po nich.

reklama
hej dziewczynki jak tam poranek? ja sie pogodziłam z losem... czekam na dni płodne żeby znów zacząć staranka właśnie słyszałam w pytanie na sniadanie że żeby zajśc w ciaże najlepiej kochać sie co 2-3 dni bo jak częściej to plemniki sa słabe i u nas śluz jest za zadki i plemniki nie przeżyją w nim a do zapłodnienia dochodzi ponad pół godz po stosunku wiec one muszą tam jakoś przeżyć... chyba nie jasno to napisałam;-) więc nie ma co sie stresować jak jest dzień płodny a się nie ma ochoty... od razu mi się humor poprawił a że u nas upał to jade na dzialkę się poopalać...:-D buziaczki

Do góry