reklama
Kurcz ten okres się jakos nie rozwija może powinnam zrobić test
zrób koniecznie no i do lekarza, kiedy idziesz?
Nie brudze prawie wcale podpasek a w drugi dzień się zawsze ze mnie lało, przy siusianiu wychodzą ze mnie niteczki krwi lub co jakiś czas skrzep. zobaczymy jak długo potrwa ja mam miesiączkę zawsze 6 a czasem nawet siedem dni a w tej chwili to wygląda tak jakbym ją kończyła
Carmen24
Fanka BB :)
Uuu to chyba jednak ci sie udalo!!!! Proponuje test ma pewno juz ci wyjdzie " pozytywny" 
Cherie87
Ja zrobiłam 5 dni po spodziewanej miesiączce i miałam test negatywny, ba! dwa testy.
12 dni po spodziewanej miesiączce, coś mnie tknęło, żeby zrobić raz jeszcze test i wyszły dwie kreski, choć ta druga dość niewyraźna
Zastanawiałam się czy to jakiś żart.. po prostu miałam owulkę w cały świat 
12 dni po spodziewanej miesiączce, coś mnie tknęło, żeby zrobić raz jeszcze test i wyszły dwie kreski, choć ta druga dość niewyraźna
Zastanawiałam się czy to jakiś żart.. po prostu miałam owulkę w cały świat Oj dziewczynki mam złe przeczucia, poza tym to dopiero pierwszy miesiąc naszych starań musielibyśmy mieć szczeście żeby tak od razu sie udało. 9 lat temu kiedy chodziłam w ciąży z młodym zupełnie nie przypuszczałam że mogę w niej być. Zero objawów, okres przez pierwszy miesiąc gdyby nie fakt że odpadły mi guziki od koszuli bpo urósł mi biust pewnie bym się nie domyśliła :-)
reklama
Carmen24
Olka cos czuje ze wynik bedzie pozytywny :-) zreszta pomysl okres mialas zawsze reg co 28 tak...? Wydaje mi sie ze jednak bedzie dzidzius... 

Podziel się: