reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Moje 4 kolezanki tak mialy z tymi testami:-) jedna Po 3 godzinach i widoczna ledwo co kreseczke.i byla w ciazy!!! Masz jeszcze niski poziom hcg i to dlatego bo pamietaj ze mimo wszystko wyszla ci fa druga kreska!!!! Albo idz zrobic bete albo do szpitala i naklam ze sie zle czujesz, tam tez ci zrobia test.powiedz że jesteś we wczesnej ciąży i powiedz że dziwnie krwawisz lepiej dmuchać na zimne!!!! I naklam że cię bardzo boli brzuch..

ej dziewczyny od jakiegos czasu mam lekko fioletowe sutki i takie biale kropeczki na samym wierzchu... wiecie co to moze byc? :(:dry:

ale piersi wcale mnie nie bola... tylko czasami te sutki... a te biale kropeczki to tylko przy ciazy sie pokazuja czy sa zawsze ? xP

kurcze tak sie stresuje ze nie wiem czy czekac do tego 3.02 czy leciec po test.. ciagle kazdego dnia tylko o tym mysle..

Dziewczyny a co to oznacza gdy lekarz mówi, że jest echo płodu ale nie widać tętna? Dzisiaj tak usłyszałam i kazał mi przyjść za tydzień bo może będzie widać więcej.. co to znaczy? Już zgłupiałam :-p

reklama
Do góry