reklama

Czy to ciąża?

No ja jestem straszna panikara tym bardziej ze to mija pierwsza ciąża bardzo jesteśmy nastawieni ze będzie dzidzia a torbieli tez nigdy nie miałam wiec jeden wielki stres. Ale może dobrze ze tyle badań porobie bo będę spokojniejsza.Bo tez mam praca fizyczna po 8-10h na nogach i dźwigam chemię na magazynie. Wiec chce być jak najszybciej pewna ciąży i ze wszystko okej bo tez nastraszyli mnie ciąża pozamaciczna. Zobaczymy co dziś mi lekarz powie. Ostatnio był malutki pęcherzyk tydzień temu może coś się zmieniło już i będę spokojniejsza

reklama
Najlepiej od razu zapytaj lekarza o zwolnienie bo masz zle warunki w pracy. Ja jestem na zwolnieniu od ok 5tc ale lekarz sam zapytał czy chce pracować czy nie wiec od razu powiedziałam ze nie

Tak na 3 zmiany. I strasznie gorąco w pracy mamy ciagle chodzę dźwigam tez. A dziś tylko się wkuryzlam chciałam sprawdzić nowego lekarza a to przychodnia jak za wojny nawet bez usg i odesłali mnie z kwitkiem kazali wrócić z badaniami za jakiś czas. Wiec biorę jutro l4 u mojej rodzinnej jak mi da bo tem torbiel mnie boli i podbrzusze mam mdłości i słaba jestem nie dam rady zapierniczac w pracy a wizytę mam w czwartek dopiero

reklama
Podobno pilnie mam się zgłosić na badania
E7A9D271-2CF5-4CB4-8CD9-DFB7FA3C213B.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry