Cześć dziewczyny, czy to ciąża ? Zrobiłam testy tydzień przed okresem i sama nie wiem czy się cieszyć.. staramy się z mężem 5miesięcy
reklama
Hope99
Fanka BB :)
Tak, to ciąża. Dla pewności możesz zrobić Beta HCGCześć dziewczyny, czy to ciąża ? Zrobiłam testy tydzień przed okresem i sama nie wiem czy się cieszyć.. staramy się z mężem 5miesięcy
Madzia86G
Widać widać
Kreseczki są widoczne.
Teraz kolejny krok, badania beta hcg i powtórka za 2 dni . I potem ginekolog. Na USG lekarz potwierdzi ciążę dopiero gdy beta osiągnie pułap około 1000. Wcześniej pęcherzyk może nie być widoczny.
Ale najpierw ta beta.

Teraz kolejny krok, badania beta hcg i powtórka za 2 dni . I potem ginekolog. Na USG lekarz potwierdzi ciążę dopiero gdy beta osiągnie pułap około 1000. Wcześniej pęcherzyk może nie być widoczny.
Ale najpierw ta beta.
Rozumiem, że też staracie się o dzidziusia ? PowodzeniaŁadne kreski zazdroszczę![]()

Anna199
Dwa miesiące temu poroniłam teraz wszystko na spokojnie zobaczymy co życie przyniesieRozumiem, że też staracie się o dzidziusia ? Powodzenia![]()

reklama
Dwa miesiące temu poroniłam teraz wszystko na spokojnie zobaczymy co życie przyniesie