reklama

Czy to już ciąża ?

Sylwia199630

Aktywna w BB
Staramy się z chłopakiem o dziecko. Wczoraj był mój planowany dzień miesiączki. Mam czasem lekki dyskomfort w podbrzuszu. Dziś zrobiłam test i wyszło takie coś. Jutro mam zamiar powtórzyć i w południe mam wizytę u ginekolog. Czy mogę się cieszyć ??
01631AE6-1197-4FEB-BD3B-92D9E1792778.jpeg

reklama
Staramy się z chłopakiem o dziecko. Wczoraj był mój planowany dzień miesiączki. Mam czasem lekki dyskomfort w podbrzuszu. Dziś zrobiłam test i wyszło takie coś. Jutro mam zamiar powtórzyć i w południe mam wizytę u ginekolog. Czy mogę się cieszyć ?? Zobacz załącznik 1134134
Widać jak byk że pozytywny więc nie masz się nad czym zastanawiać. ;) Jedyne co to na wizytę u ginekologa jeszcze za wcześnie, najlepiej poczekać te 2 tygodnie bo wtedy będzie już coś widać.

Staramy się z chłopakiem o dziecko. Wczoraj był mój planowany dzień miesiączki. Mam czasem lekki dyskomfort w podbrzuszu. Dziś zrobiłam test i wyszło takie coś. Jutro mam zamiar powtórzyć i w południe mam wizytę u ginekolog. Czy mogę się cieszyć ?? Zobacz załącznik 1134134
Pozytywny :)
U mnie w dniu spodziewanej miesiaczki bylam u ginekologa. I byl malutki pęcherzyk. Po dwoch tygodniach juz byc zarodek :)

Super bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać potwierdzenia ciąży przez lekarza. Jutro rano zrobię ponownie test i udam się na kontrolna wizytę u ginekologa który stwierdzi co dalej. Trzymajcie kciuki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry