reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

No właśnie też tak myślalam, ale do porodu mam więcej niż 4 dni :) Bo ustawiałam suwak na termin 28 lutego po to, aby zgadzało się z wyliczeniami ginki co do tygodni ciąży. Termin mam względnie na 03, 05 lub 08 marca ;) Suwaczki po prostu inaczej liczą tygodnie niż lekarze....

reklama
ja od równo 37 tyg dostałam zalecenie od gina żeby nie brać bo nie ma opo co powstzrymywać skurczy jak ciąża jest donoszona

chociaż ja już trochę wcześniej ją skończyłam i ograniczyłam

moim zdaniem nie ma sensu

a tak wogóle to mnie boli brzuch i plecy jak przed mieisączką

aga brzuszek tez mnie pobolewa jak przed miesiaczka od czasu do czasau,lapie mnie tez klucie w dole brzucha i promieniuje w kierunku czterech liter i na plecy-trwa to sekunde i nie jest regularne.
nie wiem jak wasze dzieci ale moj smark wierci sie coraz wiecej

mój nózki pod mostek i między żeberka wciska

ale mam wrazenie jakbym miała miesiaczkę doastać i to zaraz

Ja się zastanawiam jak to z tymi bólami będzie u mnie. Otóż w lutówkach wyczytałam że jak się u nich zaczynał poród to czuły ból jak na mega @. A mnie nigdy brzuch przed @ nie bolał. Czasem zabolało mnie tylko w bokach i już wiedziałam że dostane @. Może przegapię te pierwsze objawy??????

ja tylko mam wrazenie ze brzuch do ziemi koniecznie chce dosiegnac- tak ciagnie jak troche polaze. No i nagle przestalo mi byc duszno, zoladek tez ma sie lepiej, choc wyjatkowo zmienil mi sie apetyt- mam ochote na wszystko co ma duzo cukru- kasze, batony, owoce... Moze organizm gromadzi szybkie zapasy na wazna chwile???

Ale nic mnie nie boli.

dzisiaj zauwazylam jakies rozowe plamienia,pytia chyba tak miala przed finiszem,moze juz niedlugo

hehehe ja jakos mysle ze cala wiecznaosc w ciazy bede :laugh: jakos nie wierze ze to sie zakonczy

no ale dzis sie pakuje

reklama
własnie zaraz oszaleję jak mnie kłuje matko nie mogę czy ja do 16 dam radę ????????

Do góry