reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

aga jak beda regularne to na porodowke

ty a mocno boli???
bo mnie tez lapie,ale na sekunde i puszcza

reklama
Agao- moze to juz? a jak czesto masz te skurcze- bo mi moja gin kazala przyjechac do szpitala jeak bede miala 6 skurczy w ciagu 1 godziny

A co oznaczają bóle w pachwinach? Przechodziłam się za dużo wczoraj, czy coś mi się rozchodzi? Ktoś tak ma? :mad: :mad: :mad:

Ja od wczoraj mam jakieś dziwne brązowe plamienia, czasami bóle jak przy @, no i brzusio nisko, że ciężko siedzieć, leżeć i chodzić.
Jak TŁUSTY CZWARTEK ja to się już dziś objadłam słodkości a za bardzo nie mogę, pocieszam się, że niedługobędę musiała wogóle się powstrzymywać.
Maluch szaleje w brzusiu :laugh:.
.png

agao: jak sa regularne to moze nie czekaj do tej 16 nastej co??

a wiecie ja od wczoraj mam bole kregoslupie i mi na uda promieniuje. wczoraj popoludniu sie zaczelo i tak trzymalo 1-1,5 godziny potem od 22-23ciej i dzis od 12-13okolo qurcze juz sie boje bo z tym rozwarciem to moze mi sie zaczac no nie?? czy ktos tez traki bole czeste przezywa??juz nie wspomne ze dzis mialam klucie w szyjce tak jak w piatek (kiedy prawdopodobnie to rozwarcie sie robilo)

agao: czekamy na info!! co u ciebie, przeszlo czy trzyma dalej

MagdalenaB- trzymam kciuki, bo coś mi się wydaje, że możesz byc następna... ;D
Sprawdzaj, czy skurcze nie robia się regularne..

reklama
Do góry