reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

witam panie szanowne :)
mi jak narazie wszystko przeszlo jak reka odjal... ale juz jestem zmeczona tym napieciem i chcialabym juz byc po ;)
ale prawda jest taka ze chyba mi to rozwarcie sie powieksza bo normalnie tak czuje maluszka nizutko ze hej, jak dluzej postoje to od razu zaczyna szczypac labo nawet jak maluszek sie porusza to to samo mam. och, a ja jeszcze nie mam przewijaka dokonczonego :) ale to naly problem tatus zrobi :D ciekawe czy dotrwam do konca miesiaca...

reklama
a mi chyba odszedl ten slynny czop ::),tylko ze on jest przezroczysty,nie podbarwiony krwia taki glutek :-[ ::) i nie wiem czy to to,brzusio pobolewa

jade po lozeczko moze po drodze mnie wytrzesie i porodowke zalicze ;D

z tego co czytalam to nie zawsze ten czop jest zabarwiony krwia, to zalezy chyba czy przy odchodzeniu go naczynka krwionosne sie tam w srodku zerwaly czy nie (cos tak w ksiazce bylo napisane) wiec moze to to :) bylabys sylwia nastepna w kolejce :)

ja tez wybieram sie dzis na male zakupki (choc powinnam sie oszczedzac) ale nie wysiedze i tak powolutku pojade z mezulkiem, mam nadzieje ze zamiast na zakupy nie pojedziemy do szpitala :) cos tak sie niemrawo czuje- brzuch boli jak na miesiaczke a juz ze dwa dni takiego bolu nie czulam, wiec pewnie wchodze w nowy etap... :)

A ja??? Co ze mną ??? Cisza totalna!!! Wszystkie urodzicie, a ja biedna sama zostanę choć termin tuż tuż... ::)

eee, no zapewne klka sztuk nas zostanie na marzec. chociaz jak widze luty sie jeszcze nie skonczyl a nasze marcowe dzieciaczki juz tak tlumnie sie porodzily :) moze powinnysmy sie przemianowac na "marcowe, ktore rodza w lutym" ?? :D

To ja zacznę nowy wątek- "Marcówki, które urodzą w kwietniu" ;D ;D ;D

Wydaje mi się, że jeśli czop jest bezbarwny, to jeszcze czas.
Wszędzie piszą, że jak podbarwia się krwią, to poród blisko.

A ja moze i tak,kluje mnie coraz bardziej i niuniek strasznie sie rozpycga. Wczoraj nawet bolal mnie kregoslup. Ale moze sama to sobie juz wmawiam :laugh: Ja chcialabym zaczekac do marca.

reklama
mnie też cholender dziś szczypie w dole brzucha jak tylko pochodzę. chciałam uszyć dziś przybornik, ale trochę pękam jeszcze... poczekam z nim :)

Do góry