reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to już ???

agawa1 pisze:
Dziewczyny od 3 w nocy miałam chyba skurcze od 5-7 co 10 minut. Potem przeszło. Znów sie pojawiło i teraz mam co godzine. Myślałam że to wzdęcia ale nie po oddaniu stolca nadal boli jak cholera. Dodam że stolec wczorajszy miałam cały w tym śluzie. Co to ???? A boli jak na okres ale brzuch nie twardnieje tylko boli podbrzusze poradźcie.

moze sie zaczyna ja dzien lub dwa wczesniej mialam takie bole co godzine po 3-4 godzinach przechodzilo

reklama
agawa1 pisze:
Dziewczyny od 3 w nocy miałam chyba skurcze od 5-7 co 10 minut. Potem przeszło. Znów sie pojawiło i teraz mam co godzine. Myślałam że to wzdęcia ale nie po oddaniu stolca nadal boli jak cholera. Dodam że stolec wczorajszy  miałam cały w tym śluzie. Co to ???? A boli jak na okres ale brzuch nie twardnieje tylko boli podbrzusze poradźcie.

Agawa- zadzwon do gina i zapytaj.
Będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki.

catherinka pisze:
I to mam! Coś ala takie białe upławy, tylko, że momentami normalnie czuję jak mi spływa... ::) Koszmarne uczucie, bo powoduje, że mam wrażenie, że mnie tam swędzi... Ale wkładka wystarcza. Tylko muszę częto zmienać, bo nie wiem, ale może ta wydzielna ma jakiś inny odczyn, bo z tym uczcuiem swędzenia szału dostaję.
Najgorsze jest, że cały czas mnie boli kręgosłup - krzyże... Nic nie pomaga, tzn. masaż trochę to zmniejszył, złagodzil, ale spanko w nocy nie i niedawna drzemka też nie :(

uplawy w zwiekszonej ilosci mam - takie bialo-mleczne , czasem uczucie swedzenia - nie dozniesienia - podmywanie kilka razy dziennie stosuje ::) ::) ::) choc juz nie tak latwo siegnac ::) ::).

czy bole podudzii szczegolnie w nocy to tez sa jakies objawy?? , a i jeszcze brzuszek pobolewa mnie tak jakbym siniaki na nim miala??

catherinka a czy probowalas kapieli -na te bole krzyzowe-tak sobie polezec w waniennce ;D ;D ;D

Wiecie dziewczyny ja tak mam że im bliżej tym bardziej panikuje. Bóle przeszły ale coś tak dziwnie sie czuje i w nocy założe się o 100 że sie znów pojawią. Coś mnie tylko boki brzucha pobolewają. Do środy mam fenoterol, do wtorku L4. I chce jeszcze do ginaz dążyć - środa oczywiście potem moge rodzić - piątek jest ok :)

Ja też bym mogła siedzieć w wodzie, tylko niestety nie mam wanny tylko prysznic :( a jak dłużej pod nim stoję to kręgosłup mnie boli jeszcze bardziej ;D
i już mi smutno bo Wy niedługo wszystkie urodzicie a ja zostanę sama jedna....
ale przynajmniej będę się miała kogo poradzić..

widzę, że wszystkim nam dokucza mniej więcej to samo  ;) - mam na myśli ten śluzik
popytam jeszcze jutro gina

a co do bóli - to ja po dzisiejszej nocy tak już się wystraszyłam, że aż spakowałam torbę do szpitala!
najwięcej miejsca zajął mi szlafrok i ....  głośniki ;D - no bo bez muzyki nie wytrzymam :laugh:

Dziewczyny pojutrze znikam - we wtorek 7.03 przyjmują mnie do szpitala i mam nadzieję, że już nie wypuszczą bez maluszka poza brzuszkiem. Trzymajcie kciuki żeby cc poszła sprawnie i jak najmniej boleśnie, a dzidziak wyszedł zdrowy bez żadnych żółtaczek i innych okropieństw.

ivka76 pisze:
Dziewczyny pojutrze znikam - we wtorek 7.03 przyjmują mnie do szpitala i mam nadzieję, że już nie wypuszczą bez maluszka poza brzuszkiem. Trzymajcie kciuki żeby cc poszła sprawnie i jak najmniej boleśnie, a dzidziak wyszedł zdrowy bez żadnych żółtaczek i innych okropieństw.

będziemy trzymać kciuki!!!

reklama
Do góry