reklama

Czy to moze byc ciąża?

reklama
To w takim razie musiała się przesunąć i zaskoczyło. A długo ja masz? Napewno będzie trzeba ja usunąć ponieważ w późniejszych tygodniach może się wbić w główkę dziecka a to jest niebezpieczne.

Mam ją od sierpnia 2018. Jakos we wrzesniu bylam na kontroli I wszystko bylo ok. Wyslalam już męża po inne testy, bo jakos nie moge uwierzyc

Ja też mam spirale hormonalna. To byłby dla mnie szok, bo myślałam, że to graniczy z cudem. Daj znać co powie lekarz

Edit. Aż sobie doczytałam co to za spirala. Uwalnia duzo mniej hormonu niż popularna np mirena. Ale i tak nie wiem jak to mozliwe

Ja też mam spirale hormonalna. To byłby dla mnie szok, bo myślałam, że to graniczy z cudem. Daj znać co powie lekarz

Edit. Aż sobie doczytałam co to za spirala. Uwalnia duzo mniej hormonu niż popularna np mirena. Ale i tak nie wiem jak to mozliwe
Normalnie każdy gin ci powie że żadna antykoncepcja nie jest 100% pewna.

reklama
Oj wiadome, że tak. Ale spirale hormonalne to metoda najbardziej skuteczna, bliska 100%.
Dobrze napisałaś bliska 100% czyli nie ma 100% ja nigdy nie używałam żadnej anty ale zawsze może się spirala przesunąć i nie jest 100% pewna. Ale nie ma co się sprzeczać najważniejsze że narazie Cie nie zawiodła i żeby tak zostało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry