mrsmiki
Fanka BB :)
jakiekolwiek plamienie to nie jest dobry znak
Skąd ma Pani taka wiedzę? Konsultowałam to z lekarzem dzisiaj, i możliwe ze to plamienie implementacyjne, do którego dochodzi po zapłodnieniu. I może zwiastować również ciąże.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakiekolwiek plamienie to nie jest dobry znak
Jeśli to implantacja , to przecież nic złegoDziewczyny, wczoraj poplamilam trochę. Dzisiaj znowu. Czy to dobry znak?
Gdyby to była ciąża, to już jest wiarygodny. Jeśli masz regularne cykle ,to przy takim spóźnienia, nawet robiony teraz ,pokaże 2 krechyJa powinnam mieć miesiączkę 23 czerwca do dnia dzisiejszego nic się nie dzieje robiłam test z 27 czerwca i był negatywny Zastanawiam się kiedy go powtórzyć
Mój cykl to 28-30dniGdyby to była ciąża, to już jest wiarygodny. Jeśli masz regularne cykle ,to przy takim spóźnienia, nawet robiony teraz ,pokaże 2 krechy
Przy taki cyklu ,nawet teraz zrób, jeśli to ciąża to pokażeI myślę czy ten z 27 czerwca zrobiłam nie z 1 moczu tylko później może to też miało wpływ owulacji niby była 8czerwca według aplikacji które mi pomagają pilnować okresu itd
I myślę czy ten z 27 czerwca zrobiłam nie z 1 moczu tylko później może to też miało wpływ owulacji niby była 8czerwca według aplikacji które mi pomagają pilnować okresu itd