mamuska23245
Początkująca w BB
Test był robiony w ostatnią niedzielę ranoJa widzęa po ilu wyszły kreski? Robiłaś dziś test? Test jest wiarygodny w dniu spodziewanej @
albo odrazu idź na bete i tam Ci odrazu wyjdzie
tak albo nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Test był robiony w ostatnią niedzielę ranoJa widzęa po ilu wyszły kreski? Robiłaś dziś test? Test jest wiarygodny w dniu spodziewanej @
albo odrazu idź na bete i tam Ci odrazu wyjdzie
tak albo nie
Taki aparat w telefonie . Na teście wzrokiem widać jasniutką kreskeTe zdjecia sa tak nieostre ze nie widze na nich nic
JA tez nie widze nic za bardzoTest robiony w niedzielę i czy dobrze widzę drugą jasną kreskę ? @ powinna być wczoraj albo dziś i nie ma @ .
Vos tam przebija. Powtorzylas dzis lub wczoraj tekst? Kreska powinna już być wyrazna jesli to ciazaTest robiony w niedzielę i czy dobrze widzę drugą jasną kreskę ? @ powinna być wczoraj albo dziś i nie ma @ .
Dla mnie negatywne.Test robiony w niedzielę i czy dobrze widzę drugą jasną kreskę ? @ powinna być wczoraj albo dziś i nie ma @ .
Masz może lepszej jakości zdjęcia? Wydaje mi się ze tam nic nie ma, ale może to z powodu nieostrości zdjęć.Test robiony w niedzielę i czy dobrze widzę drugą jasną kreskę ? @ powinna być wczoraj albo dziś i nie ma @ .
Tez nie widze nic, zrób test za 2-3 dni. Ja kilka dni przed okresem mialam blada 2 kreskę, ale było cos widac. 2 dni po okresie byly mocne kreski.Test robiony w niedzielę i czy dobrze widzę drugą jasną kreskę ? @ powinna być wczoraj albo dziś i nie ma @ .
Mnie podbrzusze bolało do ok 9tcWitajcie ja jestem 5 dni po okresie i nadal pobolewa mnie podbrzusze, a piersi niewiele zmalały co o tym myślicie? Miała któraś z was taki objaw?