Ale miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.Mnie podbrzusze bolało do ok 9tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.Mnie podbrzusze bolało do ok 9tc
Kurde źle zinterpretowałam twoje pytanie. Myślałam ze jesteś po terminie @ a ty ją miałaś... ale wiesz co może być mimo wszystko cos na rzeczy. Były tu dziewczyn okres byl okazywały się być w ciąży bo okres byl inny niz zwykle ale byly tez dziewczyny które przed terminem @ robily testy byly pozyt. A miesiączka przyszla brzuch bolał bo byly to ciążę biochemiczne. Nic nie chce wrózycAle miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.
Ja jestem właśnie w podobnej sytuacji. 04.10 miałam wydawało by się normalny okres, 5 dniowy. Dzień wcześniej robiłam bete żeby sprawdzić czy na pewno nie jestem w ciąży - wynik 1.25 czyli ciąży brak.Ale miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.
Bardzo mi przykro, trzymajcie się!I niestety okres![]()